ne zamandır yazıcam ,az çok konunu takipteyim bugüne kısmet oldu . 12 yıllık evliyim ,10 yıl önce az biraz farkla aynı şeyleri yaşadım desem yeridir üstelik doğum yapalı henüz 3 ay olmuşken

benide hiç istememişti kayınvalidem baştan beri kendi memleketinden gelin alıp aynı evde oturalım gelin hizmet etsin ,oğlum çalışıp bize baksın mantığındaydı.Allem edip kallem edip eşimi kafalamış ,biz gül gibi geçinirken maddi anlamda gayet rahatken,tutturdu eşim annemlerle oturacağız, ev düzen dağılacak,evi terketti gitti dönmez geri,.
Annem bi yandan kaynana yanınamı verdim ben seni boşanırsın çocuğunada sanada bakarız gitmiceksin asla, kocam geri adım atmaz bi yandan aynı seninki gibi inat.Seviyodum,alışkanlıklar vardı ee bide çocuk vardı çok zor bi karar verip ,kurulu düzenimi bozup gittim kaynana yanına. 3 ay sonra eşim kendi başladı anasıyla kavgaya,anladı ev ev üstünde olmaz tası tarağı toplayıp kaçış o kaçış

iyiki gitmişim,iyiki boşanmamışım Allah büyük en ufak bi umut görüyosan git bi dene derim aa baktın olmuyo,geçinemiyosun çok üstüne gelindi olmadı o zaman tak sepeti koluna herkes kendi yoluna çocukta yok nasılsa,: