- 3 Aralık 2014
- 464
- 106
- 32
- Konu Sahibi forestnight
Erkek arkadaşımla çıkalı 3 ay oldu. Herşey yolunda gibiydi. O biraz tuhaftır serttir.sinirlendigi zaman geri dönüşü olmayan laflar eder. kredi borcu kardeşinin askere gidişi onu dünyadan kopardı.benle ilgilenmez oldu konuşunca keyfim yok kusura bakma diyor bana hep aklimdasin diyor. Falan filan ruh gibi geziyor.bana anlatamadigi şeylerde varmış maddi yönden.dün birlikte fuara gittik ilk başta çok kırdı beni gelir gelmez yoktan sebeplerle sonra düzeldi aramız daha sonra onun yanimda sürekli mutsuz olması canımı sıktı ve benimde suratim düştü. Metrobusten indik arkasına baktı suratim onun yüzünden sirke satıyordu ve döndü gitti yoluna arkasından durdurdum napiyosun sen ya dedim su suratına bak dedi tartışmaya başladık gorusmeylim o zaman dedi ne Diyosun sen ya dedim bana böyle davranma dedi.dedim sen kendine bak senin yüzünden böyle oldum.neyse barisir gibi olduk eve geldim bayağı zaman geçti ona net paketi yaptirmistim eve gelirken onu sordu. Doğru düzgün konusamadik dünden beri erkenden uyudu şimdi zaten çalışıyor. Yaklaşık 10 gündür ölü gibi hiç keyfi yok üstüne gitmiyorum asla askerdeki kardeşi ararsa biraz neseleniyor. Şimdiye kadar çok kere tartıştık asla ayrılığa gelmedi laf ama dün şoka uğradım resmen benim derdim bana yetiyor birde sen böyle yaparsan olmaz dedi mutsuzsan git dedi akşam Msj attım seni daralttim kusura bakma dedim sorun yok dedi ondan önceki iliski den çok çektim 1 sene sürdü acısı şimdi bundan ayrılmak istemiyorum emek verdim değer verdim guvenemem derken guvendim.bitsin istemiyorumşimdi ona nasıl davranacağımı bilmiyorum bana yardım edin.