ayrılmak zorunda kaldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maalesef ya eğlenecek yaşta değilim pek. Daha düzgün iliski istiyorum yani. Zaman kaybetmek istemem. Böyle birbirimizi yıpratıp bitiriyoruz iste. Bugün hiç görüşmedik, yarın da öyle yaparız falan derken biter. Son açıklamasını dinledim yapabileceğim tek şey buydu. ZAten o da aman aman ısrarlı değil insan hissediyor.

Bir de not, yanlış anlaşılmış o kısım; kendim yükledim birkaç sene önce diyor. Bir an acaba baris mi diye düşündüm ama sonra hatırladım diyor. Google’dan git kontrol et dedi, gerek yok faln dedim. Bizim artık sorunumuz tinder değil belli. Onun benden kolay vazgeçmesi, ezmeye çalışması vs vs. Gerçekten günlerdir enerjim dipte.

Belki gercekten de gozunden kacti ?
Yani adami resmen kovmussunuz, 20 yasinda ergen degil ki 40 yasina yaklasmis adam.
Dedigi gibi birlikte kalkip yuzyuze konusabilirdiniz.
Ben sizin tavrinizi da cok iyi bulmadim acikcasi.
Adam size sifresini vermis, korkacak biseyi olsa verir mi?

Maalesef ya eğlenecek yaşta değilim pek. Daha düzgün iliski istiyorum yani. Zaman kaybetmek istemem. Böyle birbirimizi yıpratıp bitiriyoruz iste. Bugün hiç görüşmedik, yarın da öyle yaparız falan derken biter. Son açıklamasını dinledim yapabileceğim tek şey buydu. ZAten o da aman aman ısrarlı değil insan hissediyor.

Bir de not, yanlış anlaşılmış o kısım; kendim yükledim birkaç sene önce diyor. Bir an acaba baris mi diye düşündüm ama sonra hatırladım diyor. Google’dan git kontrol et dedi, gerek yok faln dedim. Bizim artık sorunumuz tinder değil belli. Onun benden kolay vazgeçmesi, ezmeye çalışması vs vs. Gerçekten günlerdir enerjim dipte.
Siz burdaki cogu kadininda gazina gelmeyin.
Iyi iletisim kurdugunuz biri var ortada.
Tirt diyen inanma diyen acaba kendisiyle bigun gecirmis mi?
Insanlar bu kadar kolay karalanmamali ki hata da yapmis olabilir.
Hangimiz superiz?
Hangimiz hatasiziz..
Bence o adamin gunahini aliyorsunuz.

geldim, çok bir şey atlamak istemiyorum, doğru analiz edebilmek adına...

dün akşam 7 gibi geldi, "dört aydır güzel bir şey yaşadık, sen benim sevgilimin yanı sıra en yakın arkadaşım oldun" şeklinde giriş yaptı. "konuşmadan bitsin istemedim, bu son güzel olmadı" tadında konuştu.

"haklısın konuşalım" dedim.

"ben hayatımda ilk kez bir masadan kovuldum, 40 yaşına geldim neredeyse. bunu bana kim yapsa affetmem, sana da çok öfkelendim, sana hak vermek için çok uğraştım kafamda, ama bir türlü hak veremedim. keşke o anda bana "kalk gidelim" deseydin ya da açıkça sorsaydın.
"bugüne dek biz her şeyi açıkça konuştuk. bana güvendiğini sanıyordum. tamam güvenmiyorsun var sayalım ama o anda telefonda sadece tinder simgesi görüyorsun, ne üyeliğim var ne bir şey var. ki üyelik bile görseydin ben senden en son ne zaman girmiş diye bakmanı beklerdim. ama sen hiçbir şey yapmadan beni kovdun" dedi.

"sen tinder görsen napardın" dedim,
"ya biri yüklemiştir, bir şeye bakmışlardır falan diye düşünürdüm, ben senin eski erkek arkadaşın yanımda aradığında bile sana en ufak tepki vermedim, ben sana güveniyorum sorun bu" dedi.

"sence benim iq'um çok mu düşük, şifremi sana ben verdim, telefonu eline ben verdim. tinder minder uğraşıyor olsam saf gibi eline verir miydim? biz seninle beraber yaşadık, evin anahtarı sende. en ufak bir kuşku doğuran hareketim oldu mu?" gibi şeyler söyledi.

tinder için de şunu diyor...
eve gittim, hakikaten telefonda tinder var, sen haklıydın yani diyor.
barış mı yükledi acaba diye düşündüm (barış evine gelip kalan bir arkadaşımız, yurt dışında yaşıyor) ama sonra düşündüm niye yapsın dedim. sonradan aklıma geldi ben birkaç sene önce yüklemiştim ama giriş falan yapmamıştım. muhtemelen o kaldı ve ben de hiç görmemişim dikkatimi çekmemiş diyor.

e ben daha önce telefonuna baktım görmemiştim dedim, muhtemelen sen de gözden kaçırdın, ben bile yeni gördüm. telefon çok karışık biliyorsun her türlü uygulama var. şimdi girsen gene öyle bir uygulama olsa inan bilmiyorum ama benim arandığım falan yok bunu bilecek birisin dedi.

"bak sen gazetecisin anlarsın, istersen gir telefonumdan bilgisayardan falan kontrol et (sanırım google'dan boyle bir şeye bakılıyor, ben konusunu açtım o yüzden söyledi), uygulama ne zaman yüklenmiş. ki bu böyle beş ay önce altı ay önce yüklenmiş bir şey değil, en az birkaç sene" dedi.

hani aman aman barışmaya gelmemiş, sonrasında bunun evinden alacağım bir şeyler vardı, eve kadar yürüdük zaten hava buz gibiydi. tüm eşyalarımı toplamış koridora yığmış, ben alacağımı aldım. bana baya öfkelenmiş sanırım, ev için aldığım buz kalıplarındaki buzları bile boşaltıp poşete koymuş.

sonra benim aşırı başım ağrıdı, bir ilaç verdi eve döndüm. öyle kaldık. herhangi ten teması vs olmadı. bir tek başım ağrıyor deyince alnıma dokundu o kadar.

kafam allak bullak. gerçekten google hesabına girsem görürüm, ama girip bakmadım, bilmiyorum kızlar ben ya.

öfke konusunu da söyledim, "masa sandalye devirip kızı itip gittin bu bile bitirmek için neden" dedim, hiç hatırlamıyor. garip şekilde, "kim devirdi" falan diyor. "öfke kontrolü sorunun var bunu iyice analiz etmen lazım dedim, saman alevi gibisin bir anda parlıyorsun dedim. "uzun uzun konuşalım bu konuyu, haklı olabilirsin"dedi.

Tinder yüklenmiş olması tek başına masadan gönderme nedeni olmamalı. Ben okurken seni de hatalı buldum. Yüz yüze konuşmanız gerekirdi ve onu dinlemen gerekirdi. Elinde somut bir şey yok gördüğüm kadarıyla. Normal erkek arkadaşımın da telefonunda Tinder vardı ama kaydını silmiş ve sadece bakmış. Bunu ben de yaptım açtım meraktan 1 saat baktım kaydımı sildim. Uygulamayı silmeyi ise unutmuştum ve bir kaç ay sonra fark ettim. Yani şunu demek istiyorum ilişki emek istiyor. Burdaki yorumlarda fazla keskin. Bitsin iğren herif vs tarzı yorumlar var. Henüz 4 ay olmuş ilişkiniz o kadar yeni ki. Ne sen onu kovmalısın ne de o öfke krizi yaşamalı. Çok net güven sarsıcı bir durum göremedim ben.

Onun senin için çabalayıp peşinden koşmasını da beklememelisin bence. O sana adım atmış yani doğru olanı yapmış. Artık konu seninle ilgili. Güvenmeyi mi tercih edeceksin yoksa güzel gittiğini gördüğün, ailelerin birbirini tanıdığı bir ilişkiyi silip atacak mısın?

O uygulama 2 senedir orda olsaydı muhakkak görürdünüz diyelim sen çok karıştırmıyorsun 2 sene insan telefonundaki uygulamayı farketmez mi saçmalık.
Kullanıp çıkış da yapıyor olabilir. Ya da meraktan yükleyip kullanmamış da olabilir. Sildiğini sanmış ama Allah işte dolandırır adamın ayağına.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X