ayrılmakla doğru mu yaptım

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2014
142
39
aslında doğru yaptığıma eminim ama bi de sizden duymak istiyorumm hanımlar. Yaklaşık bir senelik ilişkimi bitirdim yarım saat önce. Eskiden hep benim istediklerim olur ayrılacağım diye ödü koparken bir aydır arkadaşlarımla çıkıcam rahatsız oluyorlar bilmem ne gibi olaylar başladı. İş yzünden zor görüşüyoruz zaten. 1 yılda çevremde halyle hadi çıkalım diyebileceğim çok az kişi kaldı, karşılıklı çok insanı aldık karşımıza. bunun yanınd eskisine göre bakımsız kilo almş makyaj yapmayan bir kadın haline geldim. İşin kötüsü bundan zevk alan bir sevgilim vardı. Uzun ilişkim pek olmamıştı çünkü gerçekten katlanılması zor kurallarım vardır kimse için değiştirmedim. sırf o seviyor diye bu kadar üstüme düşyor diye ufak tefek gelecek planları yapmaya başlamştım. ufaktan ailelerin tanışması gibi. Ayrılık sebebim cok komik geliyor belki ama 23 yasındayken 50 yasında mutsuz çirkin değersiz bir kadına dönüştm sanki ve tek seçeneğim onunla dışarı çıkmak tek eğlencem mutluluğum o gibi. ilk kez böyle bi hata yaptım ve ne yazık ki tam evet o insan bu hayatımı gecirebilirim dediğim an kaybettim. Bunu hissedince siz elinde oldugunuz için sanırım artık istedikleri kadar bizi üzebilme hakkına sahip olduklarını düşünüyorlar. başka biri var mı diye de düşündüm çok araştırdım ama çoğu zaman birlikteyiz telefonuna bakmama izin verir ortada sesi açıktır ve hiç bir sosyal platformda da yok. şüphelerime rağmen bişey çıkmadı çünkü suçunıu görüp bitirmek daha kolay olurdu sanki. Of çok karışık sizde fikirlerinizi yazarsnız cok mutlu olurum. Teşekkürler okuduğunuz için.

X