- 13 Şubat 2021
- 124
- 126
- 23
- Konu Sahibi Sevgi__111
-
Mesele para degil siz dogru okumamıssınız. Kendisi çok zengin olmamasına ragmen herseyini aileye veriyor. Evlenince de degişecegini düsünmüyorum. Zengin olsa amenna ama zaten az bir maası var. Kendini hiç düsünmüyor derdim para olsa zaten ilk bsta da biliyordum durumunuCidden saygılı,beni seven,kibar ve bana çok sadık birisi idi. Bu özellikler yaradılıştan verilen güzel karekterler para sonradan kazanılan birşey elin kiri tabiri caizse, iyilik yapmışsınız karşı tarafa .. bu kadar güzel huyları olan birinin paragöz biriyle olmasını istemezdim...
Malesef haklısınızAnlattıklarınız ve ayrılma nedeniniz mantıklıyken henuz 2-3 ay da ayrıyken özlüyorum deyip "düzgün baska birini bulabilir miyim" diye düsünmeniz?? Oldu mu simdi beyav
Eğer omzuna böyle bi sorumluk yüklendiyse malesef böyle devam edecektir. Kendi düzenini kurduğu zaman da ne ailesi istemekten geri durabilecek ne de o vermekten geri durabilecek.Selam kızlar daha önce de yazdım yine dertleşmek istedim . 1 seneye yakım bir çocukla görüstüm. Cidden saygılı,beni seven,kibar ve bana çok sadık birisi idi. Ama gelgelim hem maddi durumu iyi degil hem de ailesinin durumu iyi degildi. İşi vardı kendisinin ortalama maas alıyor ama nerdeyse tüm aileye bir de destegi vardı abla anne ve abilern işleri olmasına ragmen her zorluklarında bu kosuyordu. O parası olmasa kimse ihtiyacın var mı diye sormuyor. Bu da çok gururlu istemiyor onların parasına kıyamıyor onlarda düsündüklerni sanmıyorum teklif etselerde o onların prasına kıymaz gözlemledigim. kendi basının çaresine bakan biri. Ama o abla,yigen,anne,abilerinin her zor durumlarında yanlarında. Ailesine çok çok aşırı düskün. Kendine karsı önceligi hiç yok bir ihtiyacı olsun kazancını kendine harcamak yerine onlara harcıyor. Neden kendine sunu yapmadın desem onların ihtiyaçlaeı vardı vericek durumum kalmadı dedi. Ve bana karsı da evlenince önceligi olmayacak bunu fark ettim. Şuan 2-3 ay oldu ayrıyım ama özlüyorum da arada acaba düzgün birini bulabilir miyim diye
Kesinlikle bende öyle düsündüm yılların alıskanlıgı var evlenince kişilikler degişmeyecek gibiEğer omzuna böyle bi sorumluk yüklendiyse malesef böyle devam edecektir. Kendi düzenini kurduğu zaman da ne ailesi istemekten geri durabilecek ne de o vermekten geri durabilecek.
Alışkanlıklar söz konusu özleme kısmında bence.Ask acısı olmus olsa baska biri cikar mi diye düşünemezdiniz erken dönemde.Ask acısı adamin agzine ediyo yav lsjdkfjfMalesef haklısınız
Tesekkür ederim baska biri çıkar mı dememin sebebi bir gelecegimi göremedim ki görsem ayrılmazdım tabiki özlüyorum alıskanlık duygular paylasım kolay silinmiyor amin hayırlısı olur insallahAlışkanlıklar söz konusu özleme kısmında bence.Ask acısı olmus olsa baska biri cikar mi diye düşünemezdiniz erken dönemde.Ask acısı adamin agzine ediyo yav lsjdkfjf
Nedenleriniz mantıklı geri adım atmayin hayirlisi olsun hakkınızda
Çok para lafı geçmiş ama eilesinin durumu iyi değil kendi durumu iyi değil demişsiniz.kardeşlerine destek oluyor demişsiniz aynı evin içinde normal değilmi bu? benim eşim üç kardeşler evleninceye kadar beraber yapmışlar herşeyi şimdide herkezin kesesi ayrı ..Mesele para degil siz dogru okumamıssınız. Kendisi çok zengin olmamasına ragmen herseyini aileye veriyor. Evlenince de degişecegini düsünmüyorum. Zengin olsa amenna ama zaten az bir maası var. Kendini hiç düsünmüyor derdim para olsa zaten ilk bsta da biliyordum durumunu
Evet öyle cidden kendinden önce aileye deger veriyor sürekliCok iyi yapmışsıniz ,adam kendini bakamiyor ,ailesinin pesine kosmaktan
Aynı ev degil hepsi evli işleri varÇok para lafı geçmiş ama eilesinin durumu iyi değil kendi durumu iyi değil demişsiniz.kardeşlerine destek oluyor demişsiniz aynı evin içinde normal değilmi bu? benim eşim üç kardeşler evleninceye kadar beraber yapmışlar herşeyi şimdide herkezin kesesi ayrı ..
Ailesi iyi degil derken hepsi kendisi gibi maaslı çalısan insanlar bekar faşan degil kimseAynı ev degil hepsi evli işleri var
Yani kendi hariç herkes evliAynı ev degil hepsi evli işleri var
Kardeşler birbirine destek oluyor dememiş ki konu sahibi sevgilisi kardeşlerine yeğenlerine destek oluyor. Ama zor zamanında sevgilisine destek olan yok. Bu durum onlardan da kaynaklanmıyor sevgili kişisinden kaynaklanıyormuş. Bence bu durum konu sahibinin paragöz olduğunu göstermez. Evet fedakarlık güzeldir ama çift taraflı olunca..Çok para lafı geçmiş ama eilesinin durumu iyi değil kendi durumu iyi değil demişsiniz.kardeşlerine destek oluyor demişsiniz aynı evin içinde normal değilmi bu? benim eşim üç kardeşler evleninceye kadar beraber yapmışlar herşeyi şimdide herkezin kesesi ayrı ..
Sizce bitirmekle haklı mıyım bunu da düsünüyorumöncelikle ayrılmışsınz ve yeni biriyle henüz tanışmamış olmak size eskileri düşündürebilir. ama yanılmayın niye bttiğini hatırlayın.
ikincisi de gözünüz o kadar kara olmamış yani mantığınız aşka ağır basmış sevgiden ziyade onu unutmayın
Tesekkür ediyorum beni anladıgınız içinKardeşler birbirine destek oluyor dememiş ki konu sahibi sevgilisi kardeşlerine yeğenlerine destek oluyor. Ama zor zamanında sevgilisine destek olan yok. Bu durum onlardan da kaynaklanmıyor sevgili kişisinden kaynaklanıyormuş. Bence bu durum konu sahibinin paragöz olduğunu göstermez. Evet fedakarlık güzeldir ama çift taraflı olunca..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?