Ayrılmakla Sizce dogru yaptım mı dertlesmek istiyorum

Mesele para degil siz dogru okumamıssınız. Kendisi çok zengin olmamasına ragmen herseyini aileye veriyor. Evlenince de degişecegini düsünmüyorum. Zengin olsa amenna ama zaten az bir maası var. Kendini hiç düsünmüyor derdim para olsa zaten ilk bsta da biliyordum durumunu

Eğer omzuna böyle bi sorumluk yüklendiyse malesef böyle devam edecektir. Kendi düzenini kurduğu zaman da ne ailesi istemekten geri durabilecek ne de o vermekten geri durabilecek.

Eğer omzuna böyle bi sorumluk yüklendiyse malesef böyle devam edecektir. Kendi düzenini kurduğu zaman da ne ailesi istemekten geri durabilecek ne de o vermekten geri durabilecek.
Kesinlikle bende öyle düsündüm yılların alıskanlıgı var evlenince kişilikler degişmeyecek gibi

Cok iyi yapmışsıniz ,adam kendini bakamiyor ,ailesinin pesine kosmaktan

Malesef haklısınız
Alışkanlıklar söz konusu özleme kısmında bence.Ask acısı olmus olsa baska biri cikar mi diye düşünemezdiniz erken dönemde.Ask acısı adamin agzine ediyo yav lsjdkfjf

Nedenleriniz mantıklı geri adım atmayin hayirlisi olsun hakkınızda

Tesekkür ederim baska biri çıkar mı dememin sebebi bir gelecegimi göremedim ki görsem ayrılmazdım tabiki özlüyorum alıskanlık duygular paylasım kolay silinmiyor amin hayırlısı olur insallah

Çok para lafı geçmiş ama eilesinin durumu iyi değil kendi durumu iyi değil demişsiniz.kardeşlerine destek oluyor demişsiniz aynı evin içinde normal değilmi bu? benim eşim üç kardeşler evleninceye kadar beraber yapmışlar herşeyi şimdide herkezin kesesi ayrı ..

Aynı ev degil hepsi evli işleri var

öncelikle ayrılmışsınz ve yeni biriyle henüz tanışmamış olmak size eskileri düşündürebilir. ama yanılmayın niye bttiğini hatırlayın.
ikincisi de gözünüz o kadar kara olmamış yani mantığınız aşka ağır basmış sevgiden ziyade onu unutmayın

Buna benzer konularda ve kendi yaşadıklarımdan hep şöyle düşünüyorum tabi ki, bir insan ailesine yardım edicek, ama bir erkek, ailesine, çok düşkün kendini onlara adamışsa ondan size kesinlikle hayır gelmez hep ikinci planda olursunuz buda sizi yıpratır, ayrılmakla en doğrusunu yapmışsınız.

Kardeşler birbirine destek oluyor dememiş ki konu sahibi sevgilisi kardeşlerine yeğenlerine destek oluyor. Ama zor zamanında sevgilisine destek olan yok. Bu durum onlardan da kaynaklanmıyor sevgili kişisinden kaynaklanıyormuş. Bence bu durum konu sahibinin paragöz olduğunu göstermez. Evet fedakarlık güzeldir ama çift taraflı olunca..

Sizce bitirmekle haklı mıyım bunu da düsünüyorum

Sadece çekirdek ailesine yardımcı olsa anlarım ama bütün sülaleye koşturmasi baya sıkıntı olurdu ilerde. Bu kadar verici olması kendine de zarar zaten, başta sevgilisini kaybetmekle başlamış zaten. Mantıklı hareket etmişsiniz kararınızın arkasında durun

Tesekkür ediyorum beni anladıgınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…