- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Sevgi__111
Bu ayrıntıyı verseydiniz yorumum farklı olurdu ben aynı evin içinde yaşıyorlar diye yaptım.peki yardım ediyor diyorsunuz geri almıyormu parayı .Yani kendi hariç herkes evli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ayrıntıyı verseydiniz yorumum farklı olurdu ben aynı evin içinde yaşıyorlar diye yaptım.peki yardım ediyor diyorsunuz geri almıyormu parayı .Yani kendi hariç herkes evli
Ayrılmakla en iyisini yapmışsınız bu adamdan aile babası olmazdı çünkü.. öncelikleri farklı..
HayırBu ayrıntıyı verseydiniz yorumum farklı olurdu ben aynı evin içinde yaşıyorlar diye yaptım.peki yardım ediyor diyorsunuz geri almıyormu parayı .
Aferin sana valla yolun sonunu şimdiden görmüşsün hiç üzülme sen mantıklı bir insansın daha iyilerini bulursunSelam kızlar daha önce de yazdım yine dertleşmek istedim . 1 seneye yakım bir çocukla görüstüm. Cidden saygılı,beni seven,kibar ve bana çok sadık birisi idi. Ama gelgelim hem maddi durumu iyi degil hem de ailesinin durumu iyi degildi. İşi vardı kendisinin ortalama maas alıyor ama nerdeyse tüm aileye bir de destegi vardı abla anne ve abilern işleri olmasına ragmen her zorluklarında bu kosuyordu. O parası olmasa kimse ihtiyacın var mı diye sormuyor. Bu da çok gururlu istemiyor onların parasına kıyamıyor onlarda düsündüklerni sanmıyorum teklif etselerde o onların prasına kıymaz gözlemledigim. kendi basının çaresine bakan biri. Ama o abla,yigen,anne,abilerinin her zor durumlarında yanlarında. Ailesine çok çok aşırı düskün. Kendine karsı önceligi hiç yok bir ihtiyacı olsun kazancını kendine harcamak yerine onlara harcıyor. Neden kendine sunu yapmadın desem onların ihtiyaçlaeı vardı vericek durumum kalmadı dedi. Ve bana karsı da evlenince önceligi olmayacak bunu fark ettim. Şuan 2-3 ay oldu ayrıyım ama özlüyorum da arada acaba düzgün birini bulabilir miyim diye
İnsallah çok sagolunAferin sana valla yolun sonunu şimdiden görmüşsün hiç üzülme sen mantıklı bir insansın daha iyilerini bulursun
Tesekkürler canımBöyle insanlardan iyi (kendini kullandiran) evlat ve kardes olur, ama iyi es ve aile babasi olmaz. Cünkü kendilerine saygilari olmadigi icin ailelerine de saygilari olmaz. Sizden kisarken baskalara dagitir. Yok kalsin. Iyi yapmissiniz.
bacım sen ne istediğine karar ver:) her kuşun eti yenmez. boşver sen paralı zengin birini bul. hayat yaşa işte. beş parası yok diyosun aç kalırsın . sevgiler :)Selam kızlar daha önce de yazdım yine dertleşmek istedim . 1 seneye yakım bir çocukla görüstüm. Cidden saygılı,beni seven,kibar ve bana çok sadık birisi idi. Ama gelgelim hem maddi durumu iyi degil hem de ailesinin durumu iyi degildi. İşi vardı kendisinin ortalama maas alıyor ama nerdeyse tüm aileye bir de destegi vardı abla anne ve abilern işleri olmasına ragmen her zorluklarında bu kosuyordu. O parası olmasa kimse ihtiyacın var mı diye sormuyor. Bu da çok gururlu istemiyor onların parasına kıyamıyor onlarda düsündüklerni sanmıyorum teklif etselerde o onların prasına kıymaz gözlemledigim. kendi basının çaresine bakan biri. Ama o abla,yigen,anne,abilerinin her zor durumlarında yanlarında. Ailesine çok çok aşırı düskün. Kendine karsı önceligi hiç yok bir ihtiyacı olsun kazancını kendine harcamak yerine onlara harcıyor. Neden kendine sunu yapmadın desem onların ihtiyaçlaeı vardı vericek durumum kalmadı dedi. Ve bana karsı da evlenince önceligi olmayacak bunu fark ettim. Şuan 2-3 ay oldu ayrıyım ama özlüyorum da arada acaba düzgün birini bulabilir miyim diye
Kendine öncelik vermeyen sana da vermezdi hiç konuştunuzmu bu konuyu ayrılmadab önceSelam kızlar daha önce de yazdım yine dertleşmek istedim . 1 seneye yakım bir çocukla görüstüm. Cidden saygılı,beni seven,kibar ve bana çok sadık birisi idi. Ama gelgelim hem maddi durumu iyi degil hem de ailesinin durumu iyi degildi. İşi vardı kendisinin ortalama maas alıyor ama nerdeyse tüm aileye bir de destegi vardı abla anne ve abilern işleri olmasına ragmen her zorluklarında bu kosuyordu. O parası olmasa kimse ihtiyacın var mı diye sormuyor. Bu da çok gururlu istemiyor onların parasına kıyamıyor onlarda düsündüklerni sanmıyorum teklif etselerde o onların prasına kıymaz gözlemledigim. kendi basının çaresine bakan biri. Ama o abla,yigen,anne,abilerinin her zor durumlarında yanlarında. Ailesine çok çok aşırı düskün. Kendine karsı önceligi hiç yok bir ihtiyacı olsun kazancını kendine harcamak yerine onlara harcıyor. Neden kendine sunu yapmadın desem onların ihtiyaçlaeı vardı vericek durumum kalmadı dedi. Ve bana karsı da evlenince önceligi olmayacak bunu fark ettim. Şuan 2-3 ay oldu ayrıyım ama özlüyorum da arada acaba düzgün birini bulabilir miyim diye
Beni eleştiriyor musunuz yoksa akıl mı veriyorsunuz anlamadım sizibacım sen ne istediğine karar ver:) her kuşun eti yenmez. boşver sen paralı zengin birini bul. hayat yaşa işte. beş parası yok diyosun aç kalırsın . sevgiler :)
akıl veriyorum kuzum tavsiye veriyorum aşkolsun yaniBeni eleştiriyor musunuz yoksa akıl mı veriyorsunuz anlamadım sizi
Sanki kinaye gibi geldi kusura bakmayın daBeni eleştiriyor musunuz yoksa akıl mı veriyorsunuz anlamadım sizi
peki tesekkürlerakıl veriyorum kuzum tavsiye veriyorum aşkolsun yani
ama iyiliğiniz için söylemiştimSanki kinaye gibi geldi kusura bakmayın da
peki tesekkürler
Genelde zengin bul diyince toplumda paragöz gibi anlasılıyor da o yüzden dedim yanlış anlamayın lütfenama iyiliğiniz için söylemiştim
Hayır çümkü insanlsrı degiltirmeye çalısmamKendine öncelik vermeyen sana da vermezdi hiç konuştunuzmu bu konuyu ayrılmadab önce
İnsallah canımGeçmiş geçmişte kaldı. Yolunuza bakın. En iyisini yapmışım dediğiniz günler gelecek.
Peki siz olsanız dügün için biriktirdigi parayı bile veren sonra şunu bunu istersen dügün şu bu kusura bakma baska önceliklerim var diyen biri ile evlenir misiniz. Ben insan degil miyim genç kız degil miyim ben kimim ben onun hayatında hep 2. 3. Planda biri olcagım kolay birsey mi buSiz olsanız, sevdiği insanın hakkinda böyle düşünen biri ile hayat arkadaşı olmak ister miydiniz?
O sizin için kaçıncı planda?Peki siz olsanız dügün için biriktirdigi parayı bile veren sonra şunu bunu istersen dügün şu bu kusura bakma baska önceliklerim var diyen biri ile evlenir misiniz. Ben insan degil miyim genç kız degil miyim ben kimim ben onun hayatında hep 2. 3. Planda biri olcagım kolay birsey mi bu
Ben aileme bile rest çekmistimO sizin için kaçıncı planda?