• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılmalı mı sizce yoksa sabredip beklemeli mi ?

Ee napim bari bunuda yol mu verim madem böyle git diye 😢

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O senin bilecegin sey. Soyle ki, iliski durumu yapmamasinin sebebi biseyler gizliyor olmasiysa e tabiki ayril napicaksin oyle bi adamla. Ama ne bilim mesela akrabalari ailesi bilmiyodur filan, yani baska bi sebep varsa o zaman onemi yok bunun.
Iliskinin genel durumuna bagli yani.
Sen beni yok sayiyosan ben de seni yok sayiyorum diyebilirsin eger keyfinden yapmiyorsa iliskiyi.

Offf daraldım valla ben ..Biri bana böyle birşey dayatacak olsa inat eder yine yapmam..Eskiden facebook yoktu insanlar ilişkisi olduğnu ,başı bağlı olduğunu nasıl anlatıyordu.Aşk gönül işidir. Kendini birine bağlı hisseden insanında bunu gösteriş için yapmasına gerek yoktur.Zaten gönlü- gözü başkalarınakapanmış olur.
Aldatacak insanda resmi nikahını bile önemsemiyor facebookdaki ilişkisi var yada yok durumuna mı bakacak allasen..
İnat yani ama şüpelenmeden edemiyorum ya cidden bana dese ben hemen yapardım

O senin bilecegin sey. Soyle ki, iliski durumu yapmamasinin sebebi biseyler gizliyor olmasiysa e tabiki ayril napicaksin oyle bi adamla. Ama ne bilim mesela akrabalari ailesi bilmiyodur filan, yani baska bi sebep varsa o zaman onemi yok bunun.
Iliskinin genel durumuna bagli yani.
Sen beni yok sayiyosan ben de seni yok sayiyorum diyebilirsin eger keyfinden yapmiyorsa iliskiyi.
Keyfiyet inat aslında bizim ilişkimizden emin olamaması

Kesinlikle uzak dur. Olay Face değil.olay ilşkiinin başkalarının özellikle onun face arkadaslarından birinin yada birilerinin duymaması gerektiği .
Yanlış yere takılıyorsunuz. Face de paylaşmış paylaşmamış mevzu bu değil. İlşkisini saklıyor oradaki birinden cok acık

İlişkinizi saklıyor, net.
İyi niyetli düşünme.

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406038812.350179.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406038824.262597.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406038835.594484.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406038845.442838.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406038856.506301.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406038880.760611.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406038892.944933.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406038923.271497.webp
Bunların çoğu evet bende ama bu benim onu sıkıp boğmamamdan mı yoksa gerçekten ayrılmak istediğinden mi böle olur kızlar rahat bıraksam düZelir mi hani aramasan mesaj atmasam falan

Eklentiler

• $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406038902.185595.webp
    $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406038902.185595.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 73
Facede kızlarla konuşuyo olmasın ..Ayy şu face cidden ne kötü ya ,sevgililer kullanmamalı bence:44:

Şimdi bu tür davranışların altından çapkın bir erkek de çıkabiliyor.. senin sebebini çözmen lazım.. ilan etmekten hoşlanmıyorsa eyvallah ama öyle biri değilse işkillenebilirsin.

İnat yani ama şüpelenmeden edemiyorum ya cidden bana dese ben hemen yapardım

Gizliyor ilişkinizi. Çünkü görmemesini istediği kişiler var. Tecrübeyle sabit. Burada kızlar üzülmesin diye hani yapıcı yorumlar yapıyordum, ama yok anacım ileride üzüleceğine bir sürü yaşanmışlıktan sonra şimdi üzül. He yaparsa da face şifresi varsa gir bak kimlere açık kimlere kapalı. Bizim arkadaş kendini zeki sanıyordu ilişkisi var yapmıştı ama 2-3 tane fıstık gibi kıza da gizlemişti :ssz: tavrını koy ama tutturma da yap yap yap diye. geri çek kendini seviyorsa erkek gibi yapar :47:

ben de yapmamıştım. neden herkes bilsin özelimi. ne gerek var gösteri yapar gibi. aptal bir site sonucta. lütfen bu tip şeylerden ilişkiniz yıpratmayın.ama sizden bir şeyler saklıyorsa gibi o zaman başka. bunu da zaten siz hissedersiniz.

Sevgilimle yakın bi zamanda barıştık ama düzelmemiz zaman alıcak gibi asıl meseleme gelince sosyal hesabında ilişkisi var oldunu yapmıyor ben drettikçede yapmadı sizce ne yapmalıyım kızlar yorum ?

Böyle bir nedenden ayrılmayın bence. 3 ay sonra nasıl barıştınız o mu adım attı siz mi

Hep aldatildim yok terkedildim dien kizlarin hep actiklari konulara bakiorum erkek arkadasim beni aramio bana karsi soguk die basliklar acmis sizi baglayan ne ya biraz cesaret beni sevmeyeni ben hic sevmem diyip gitsenize babaniz8n ogluni kendinize bu kadar eziyet ediosunuz adam olmayini adam yapip baska kizin kucana verionuz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu sabah bi telefola uyandırıldım neymiş efendim o çocuk senin fotorafına neden yorum yapıyor ilişki durumunuda yok yapmışsın falan filan bi ton sinirle yüklendi gitti kızlar adam ilişki durumu yapmazken iyi ben kaldırırken kötü ayrılıcam artık kesin bide beni tehtit ediyor sen akşam görürsün foto nasıl atışılır yorum nasıl yapılır diye

Bu sabah bi telefola uyandırıldım neymiş efendim o çocuk senin fotorafına neden yorum yapıyor ilişki durumunuda yok yapmışsın falan filan bi ton sinirle yüklendi gitti kızlar adam ilişki durumu yapmazken iyi ben kaldırırken kötü ayrılıcam artık kesin bide beni tehtit ediyor sen akşam görürsün foto nasıl atışılır yorum nasıl yapılır diye
Telefonu kapattı ya sinirden patlicam birazdan :p

Yapmazsa yapmasın ya ne olacak ki?
Vıcık vıcık hiç gerek yok bence. Hem şifresinin niye alıyorsunuz ki?
Ben kimseden şifre istemem, şifremi de vermem.
Başka kızlarla mı konuştuğunu düşünüyorsunuz?
Uzun ilişkiler de sosyal medya dan uzak durulması gerektiğini düşünüyorum.
Reklama gerek yok yani:16:

Valla cnm o is iliskisi var yapmayla olmuo iliskisi var yapip face sifresini sevgilisine verip facete kiz 7×24 dolanmasina ragmen kiz aldatildi yapan yapio

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X