Ayrılmalı mıyım bilmiyorum

sisim25

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2019
36
-35
18
Arkadaşlar merhaba. Fikirlerinize ihtiyacım var.

6 aylık bir ilişkim var ve birbirimizi çok seviyoruz ama sevgilimde rahatsız olduğum ve aklımı çok karıştıran bir durum var. Biz aramızda her şeyi açık net bir şekilde konuşabiliyoruz. Sevgilim de bana cinsel içerikli videolar izlediğini, bilgisayarında ve telefonunda çok sayıda video olduğunu ve internetten düzenli olarak indirip izlediğini anlattı ve gösterdi. Dürüstçe anlatması da beni memnun etti açıkçası. Ama daha büyük bir sorun var, bana anlatmadığı. Bu videoların bir kısmının eşcinsel içerikli videolar olduğunu telefonunu ondan habersiz incelediğimde gördüm ve şok oldum. 2 gündür kendimi çok kötü hissediyorum ve kimseye anlatamadım. Onunla da paylaşamıyorum. Kadınlara ilgisi var ona eminim. Benim ne yapmam gerek fikir verir misiniz?

Arkadaşlar merhaba. Fikirlerinize ihtiyacım var.

6 aylık bir ilişkim var ve birbirimizi çok seviyoruz ama sevgilimde rahatsız olduğum ve aklımı çok karıştıran bir durum var. Biz aramızda her şeyi açık net bir şekilde konuşabiliyoruz. Sevgilim de bana cinsel içerikli videolar izlediğini, bilgisayarında ve telefonunda çok sayıda video olduğunu ve internetten düzenli olarak indirip izlediğini anlattı ve gösterdi. Dürüstçe anlatması da beni memnun etti açıkçası. Ama daha büyük bir sorun var, bana anlatmadığı. Bu videoların bir kısmının eşcinsel içerikli videolar olduğunu telefonunu ondan habersiz incelediğimde gördüm ve şok oldum. 2 gündür kendimi çok kötü hissediyorum ve kimseye anlatamadım. Onunla da paylaşamıyorum. Kadınlara ilgisi var ona eminim. Benim ne yapmam gerek fikir verir misiniz?
Seni bilmem de bu dürüst anlatımdan ben de fazlasıyla memnun olup kişiden hızla uzaklaşırdım.
Hiç hoşlanmam bu kadar cinsellik meraklısı insandan.
Herşeyin aşırısı zarar.

Seni bilmem de bu dürüst anlatımdan ben de fazlasıyla memnun olup kişiden hızla uzaklaşırdım.
Hiç hoşlanmam bu kadar cinsellik meraklısı insandan.
Herşeyin aşırısı zarar.
Cinsellik meraklısı değil, şöyle yani izlemeyi daha çok seviyormuş. Benden önce hiç sevgilisi olmamış, sosyal medya hesabı falan da yok zaten biraz asosyal birisi. O hali hoşuma gittiği için sevdim bende onu, kendi halinde olduğu için. Fiili olarak cinsellik meraklısı olsa kesinlikle ayrılmıştım zaten.

Tmm izleyebilir arada bunu çogu erkek yapıyor ama neden bilgisayarına ve telefonuna indiriyor ki sürekli mi izliyor aklına geldiği yerde bana tuhaf geldi açıkcası ve sevgiliniz bencede panseksüel olabilir.

Cinsellik meraklısı değil, şöyle yani izlemeyi daha çok seviyormuş. Benden önce hiç sevgilisi olmamış, sosyal medya hesabı falan da yok zaten biraz asosyal birisi. O hali hoşuma gittiği için sevdim bende onu, kendi halinde olduğu için. Fiili olarak cinsellik meraklısı olsa kesinlikle ayrılmıştım zaten.
Asosyal olacak tabii.
Normal biri ister mi bu kadar cinsellik yaşamak?
O da kendi kendine takılıyor demek ki.
Fiili olarak cinsellik yaşaması için o ortamları yakalaması gerek. Zannediyor musun ki böylesi bir teklifi reddeceğini?

İnternetten biraz araştırma yapıyorum bu konuyla ilgili, bilinçaltında olan şeylerden falan bahsediliyor. Sizce onunla konuşup bir psikoloğa gitmesi için ikna etsem olur mu?

Asosyal olacak tabii.
Normal biri ister mi bu kadar cinsellik yaşamak?
O da kendi kendine takılıyor demek ki.
Fiili olarak cinsellik yaşaması için o ortamları yakalaması gerek. Zannediyor musun ki böylesi bir teklifi reddeceğini?
Kendine güveni biraz düşük aslında. Öyle ortamlara kolay gireceğini sanmam ama bilmiyorum kafam çok karışık. Belki psikolojik bir rahatsızlıktır bu.

Tmm izleyebilir arada bunu çogu erkek yapıyor ama neden bilgisayarına ve telefonuna indiriyor ki sürekli mi izliyor aklına geldiği yerde bana tuhaf geldi açıkcası ve sevgiliniz bencede panseksüel olabilir.
Evet sık izliyor. Telefonunda çok sayıda video var. Birkaç tanesi de bahsettiğim gibi. Bilgisayarında da varmış baya, onları görmedim.

Erkekler bayanlar gibi diyil , genelleme yapmayayım fakat çoğu izliyordur diye düşünüyorum fakat ne sevgilim nede eşimin yediği bu haltları bilmek istemem , böyle dürüst olacaksada olmasın aklıma kırktane soru gelir altında birsürü şey ararım ve sanırım güvenimde sarsılır ve şahsen huzursuz olurum

Kendine güveni biraz düşük aslında. Öyle ortamlara kolay gireceğini sanmam ama bilmiyorum kafam çok karışık. Belki psikolojik bir rahatsızlıktır bu.
Doktor değilim,bilemiyorum bir hastalık mıdır?
Gerçekten kendine güveni düşük olması da ne kadar iğrenç işlerle uğraşmasından belli değil mi?
Allah aşkına gencecik insanlarsınız,eminim hepinizin kanı kaynıyor,sevişmek,eğlenmek çok tatlı da arşivlemek,abartmak neyin nesi?
Kendini geliştirmeyi,faydalı bir işler yapmayı düşünmez mi?
Ne işle meşgul kendisi,mesleği nedir,boş vakitlerinde ne yapar,hangi sporlarla ilgileniyor mesela?

Ben soracaktım başka bir arkadaş sormuş, eşcinsel derken, kadın kadına mi, erkek erkeğe mi videolar izliyor.

Kadın kadinaysa normal gibi, ama erkek erkeğeyse o sıkıntı bence.

Back
X