- 14 Ağustos 2015
- 1.319
- 1.020
- 333
mesela arkadaşlarıyla çıksın tamam onda bir giderken bi de onlarla ayrılırken mesaj atsa yeter biter normal çünkü çocuk verimli vakit geçirmeli arkadaşlarıyla o da sosyal bir gereklilik
Ama mesela tatil olayı beni de rahatsız ederdi ama asla gitme demem çaktırmadan aklına gitmemeyi başka türlü sokarım çünkü gerçekten direk söylersen içinde kalır ki kalmış da
Mesela ne bileyim şu an çok atıcam detatlı düşünemiyorum ama şöylr derdim belki ben de tatile gitcem ama ailemle onlara zaman ayırmak istiyorum vs deyip aileyle tatil fikrini kafasına sokmak gibi ya da kendisine ne zamandır almak istediği pahalı bişry vardır mutlaka onu hatırlatıp almaya teşvik etmek gibi böylece maddi olarak dişini sıkmak zorunda kalacak
Ben asla emredici konuşmuyorum hep onu özgür bırakıyorum ama uçlara yönelmesine de izin vermiyorum çaktırmadan belki doğru değil ama ne bileyim:/
Evet ben zaten arkadaşlarınla takıl sonra yazarsın diyorum, o bana yazmak istediğini söylüyor yazıyor
Ben de emredici konuşmuyorum genelde ama bana ailemle olucam senle bi şeyler yapamayız dediği vakti sonradan kendi arkadaşlarıyla plan yapmaya kullanınca üzüldüm ve çok kırıldım haliyle...