Ayrılmalı mıyım?

daha egitime bir gitsin ..belli olmaz 6 ay bile beklemeden ayrilabilir...bazilari parayi mevkiyi buldu mu degisir ..hele siz atanamazsaniz yaninizda kalacak mi o bile belli degil...evliligi birakin sevgilisi olmanizi bile istemeyebilir ...şu an evliligi dusunmez yeni bir hayata basliyor ...bir parasini kaznsin gezsin tozsun o da 2 yil surer

Biliyorum. O kadar haklısınız ki. Keşke hemen görüşme şansımız olsaydı. Şubattan önce zor. Kendisi bilir. Ben ona daha önce de defalarca kırılmıştım. Tekrar kırdı.

Ee görüşemeseniz ne olacak ki. Eğer bu sebepten ayrılmayı düşünüyorsanız hemen ayrılın yazık sevgilinize. Seven insan bekler uzak yakın fark etmez. Sevgilim polis ve 5 aydır görmüyorum sadece telefonda konuşuyoruz. 4.senemiz dolacak önceden 2 ayda bir görüşürdük tayini Doğuya çıktığı için fazla görüşemiyoruz. Şubatta görüşeceğiz yani 7 ay olacak. Hiç önemli değil bizim için çünkü sevgi, aşk sadece yanında olup elini tutmak değil.

Ne demeliydi? Gidemezsin mi? İlla hödüklük yapıp ben izin vermiyorum ben nereye sen oraya mı demeliydi sana ve hayatına saygı duymayıp? O zaman mutlu mu olurdun? Şartlar bunu gerektiriyorsa böyle olacak. Uzaktan yürütemem dersen ayrılacaksın. Yapacak bir şey yok.

Ee görüşemeseniz ne olacak ki. Eğer bu sebepten ayrılmayı düşünüyorsanız hemen ayrılın yazık sevgilinize. Seven insan bekler uzak yakın fark etmez. Sevgilim polis ve 5 aydır görmüyorum sadece telefonda konuşuyoruz. 4.senemiz dolacak önceden 2 ayda bir görüşürdük tayini Doğuya çıktığı için fazla görüşemiyoruz. Şubatta görüşeceğiz yani 7 ay olacak. Hiç önemli değil bizim için çünkü sevgi, aşk sadece yanında olup elini tutmak değil.

Biz 11 aydır zaten böyleyiz. Yaz tatilinde 2 ay görüşemediğimiz oldu. Şu anda da 1,5 ayı geçti. Elinde imkanı vardı. Aslında gelebilirdi gitmeden ama gelmedi. Neyse bunları da düşünmek istemiyorum zaten. Beni üzen nokta görüşemeyecek olmamız değil ki. Ben sabredebilirim. Zaten sabrettim bunca zaman. Benim ona bu durumu anlatma şeklimle, onun bana verdiği cevap o kadar zıttı ki çok kırdı beni. Ben o kadar üzülürken, rahatça söylemesi ve bu şekilde söylemesi, beni geleceğinde düşünmediğini düşündürdü bana. Bir defa bana 'Sen çok doğru bir insansın ve ben seni kaybedersem çok pişman olurum' demişti. Ama buna göre hiç davranmadı.

Tehlikeli olduğu için istemiyorum. Yoksa isterse bambaşka bir meslekte çalışsın. Ben işi için onunla değildim. Herkes bana çıkışıyor ama gece yazdığım mesajda 'Uzaktan birisiyle olmayı asla istemediğim halde sana yok diyemedim. Hep iyi ki dedim. Seninle her şeyi öğrendim. Bana sabretmeyi öğrettin. Olsun yine beklerim. Gitmeyi zaten istemiyordum, sen olduktan sonra hiç istemiyorum' gibisinden bir şeyler yazdım. Bana 'Ben de memnun değilim uzakta olmaktan. Özlüyorum. Memleketine mecbur gideceksin' diyor. Bu adam beni geleceğinde görmüyor, umursamıyor diye düşünüyorum. 24 yaşındayım. Artık çocuk değilim. Saçma düşündüğümü de sanmıyorum.
Allah askina adam daha nedesinn sana ayrilalim demiyor bitsin demiyor olmuyor demiyor ılımlı yaklasiyor ama sen gelecek icin plan yapmiyor diye ayriligi dusunebiliyorsun... Demekki hazir degil demekki gelecekle ilgili plan kurmuyor henuz herseyi oturtmadan ne bu aceleniz? ???

Ne demeliydi? Gidemezsin mi? İlla hödüklük yapıp ben izin vermiyorum ben nereye sen oraya mı demeliydi sana ve hayatına saygı duymayıp? O zaman mutlu mu olurdun? Şartlar bunu gerektiriyorsa böyle olacak. Uzaktan yürütemem dersen ayrılacaksın. Yapacak bir şey yok.
Birbirimize hiç baskı yapmadık. Bu şekilde güzelce yürüdü bunca zaman. 11 aydır zaten uzaktan yürüyor. Beni üzen nokta görüşememek ya da buna mecbursun demesi değil ki. Beni geleceğine pek katmaması. Ben bundan, bunu çıkartıyorum.

Birbirimize hiç baskı yapmadık. Bu şekilde güzelce yürüdü bunca zaman. 11 aydır zaten uzaktan yürüyor. Beni üzen nokta görüşememek ya da buna mecbursun demesi değil ki. Beni geleceğine pek katmaması. Ben bundan, bunu çıkartıyorum.
Ayrılın o zaman böyle hissettiriyorsa. Uzaktan ilişki yeterince zor çünkü, böyle hislerle asla yürümez.

Allah askina adam daha nedesinn sana ayrilalim demiyor bitsin demiyor olmuyor demiyor ılımlı yaklasiyor ama sen gelecek icin plan yapmiyor diye ayriligi dusunebiliyorsun... Demekki hazir degil demekki gelecekle ilgili plan kurmuyor henuz herseyi oturtmadan ne bu aceleniz? ???

Ben seviyorum çünkü. Daha önce sözlendiği kişiyle ayrılmasalar şu anda zaten evliydi. Benimle düşünemiyorsa demek ki sıkıntı vardır bunda. Ben anlatamıyorum sanırım.

Ben seviyorum çünkü. Daha önce sözlendiği kişiyle ayrılmasalar şu anda zaten evliydi. Benimle düşünemiyorsa demek ki sıkıntı vardır bunda. Ben anlatamıyorum sanırım.
Sadece sevgiyle evlilik yurumez ,adam daha askerlik Icin egitimee gitmemisken bisileri yolun koymamisken hemen size plan proje anlatamazki!! Sorun ozaman bizim için gelecek varmi bizle ilgili ne dusunuyorsun de bakalim alacagin yanit ne olucak , zaten alacagin yanitla verecegin karar ayni olucaktir...

Ayrılın o zaman böyle hissettiriyorsa. Uzaktan ilişki yeterince zor çünkü, böyle hislerle asla yürümez.

Eğer ondan dolayı bir sıkıntı çıkmazsa eğitimini tamamlamasını bekleyecem. Eğer zaten farklılaşırsa orada olduğu süre boyunca, hiç düşünmem 2.defa. Ve daha önce de sözlüsü o askerdeyken ayrılmış. Aynı şeyi yaşatamam. Ve çok seviyorum. Yanlış yapmaktan korkuyorum.

Sadece sevgiyle evlilik yurumez ,adam daha askere gitmemisken bisileri yolun koymamisken hemen size plan proje anlatamazki!! Sorun ozaman bizim için gelecek varmi bizle ilgili ne dusunuyorsun de bakalim alacagin yanit ne olucak , zaten alacagin yanitla verecegin karar ayni olucaktir...

Şu anda yok işte. Bunu zaman belli edecek dedi hep.

Anladığım kadarıyla sizinle ilgili bir plan yok şuan kafasında, kendi hayatına odaklanmış ve gerekenleri yapıyor. O yüzden siz de kendinize dair bir plan çizin ve onu uygulamaya sokun. Daha da önemlisi açık açık konuşun, okul bitince şöyle böyle yapacağım sen ne düşünüyorsun, ilişkimiz nasıl yol alacak diye konuşun.

Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş.Evliliğe daha temkinli yaklaşması çok normal bu yüzden.Seninle ilgili değil yaşadıklarının sonucu bu yani.

Kötü bişey dememiş sana.Kırılacak bişey yok.Seni sevmiyor olsa veya planlarında olmasan ayrılırdı.Hele uzaklık daha da artacaksa.Boş yere kendini üzme.Biraz akışına bırak.

Anladığım kadarıyla sizinle ilgili bir plan yok şuan kafasında, kendi hayatına odaklanmış ve gerekenleri yapıyor. O yüzden siz de kendinize dair bir plan çizin ve onu uygulamaya sokun. Daha da önemlisi açık açık konuşun, okul bitince şöyle böyle yapacağım sen ne düşünüyorsun, ilişkimiz nasıl yol alacak diye konuşun.

Ağzını yokladım bir ara zaten. Gideceğimi söyledim. Ki Türkiye'ye gelirken dönmeyi istemediğimi biliyordu. Git tabi istersen. Çalışırsın orada da demişti. İşte hepsi aklımı karman çorman ediyor.

Şu anda yok işte. Bunu zaman belli edecek dedi hep.
11 ayda zaman belli edememisse bence siz hic umitlenmeyin ve evlilik meraklisi gibi surekli sorun durmayin biz biz biz diye.. akışına birakin ve hayatiniza bakin.. bu adamı Merkeziniz yapmayin değmiceğe benziyor. ..

Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş.Evliliğe daha temkinli yaklaşması çok normal bu yüzden.Seninle ilgili değil yaşadıklarının sonucu bu yani.

Kötü bişey dememiş sana.Kırılacak bişey yok.Seni sevmiyor olsa veya planlarında olmasan ayrılırdı.Hele uzaklık daha da artacaksa.Boş yere kendini üzme.Biraz akışına bırak.

Hiç planlarında olduğumu gösteren bir şeyi olmadı ki bugüne kadar. Seviyor biliyorum ama sanki gelecek düşünmüyor şu anda.

11 ayda zaman belli edememisse bence siz hic umitlenmeyin ve evlilik meraklisi gibi surekli sorun durmayin biz biz biz diye.. akışına birakin ve hayatiniza bakin.. bu adamı Merkeziniz yapmayin değmiceğe benziyor. ..
İnanın hiç öyle davranmadım zaten. O konuyu açmadığı sürece hiç bahsetmedim ki evlilikten.

Back
X