Ayrılmalı mıyım

Aklınızda en ufak bir soru işareti oluştuğunda o işin peşini bırakın.

Ben yalana asla gelemeyenlerdenim. Siz tolere ediyor musunuz söylediği yalanı?

Bu arada konu BDV'lik.

farklı şeylerine şahit olduğum da üçüncü kişi olarak!!
Aldatıldıysanız daha şimdiden yalanlar varsa evliliğinizde pek uzun sürmez yada sürer ama siz hep birşeyleri sineye çekersiniz. Sakına seven gelir gibi yalandan manipülatif laflara inanmayın.

3.kisi olarak yalana sahit olmak ne demek? Sevgiliniz evli mi?

Evli değil ,Fakat arkadaşım dediği şüphelendiğim bi kişiyle sürekli konuşması , silmesini istediğim daha sonrasında eski sevgilisini telefona farklı isimle kaydetmesi işi için yanına geldiğini savunması ve en kırıldığım nokta sosyal medyasından baktığı benim tanımadığım eski çalıştığı yerdenkişilerin fotoğraflarına bakmasını yakalamam galerisinde kayıtlı falan gibi ….

Bu sekilde olan bir olayda eger siz "sevgili" iseniz, 3.kisi degilsiniz yalniz.

3.kisi o "arkadas" ve "eski sevgililer" oluyor.

Neyse konuyu tekrar okuyayim, anlayamadigim seyler var.

Okuduğuna eminmisin sen? Bu nasıl bi yazı şekli, beynimizi yaktın.
Sen onu boşver, kendin ne istiyosan onu yap.
Mesleğini işinide bırakma kimse için.

Konuyu ozetliyorum, yanlis anladigim nokta varsa konu sahibi duzeltir.

1 kez evlenip bosanmis bir cift, kadin evlenmek istemiyor, adam istiyor.

Kadin bi suru yalan yakalamis, yine de ayrilmamis.

Simdi adam yasadiklari sehri terkedecek, benle gel diyor. Kadin guvenmediginden gitmek istemiyor, ayrilmak da zor gelmis.

Bizden fikir bekliyor sanirim.

Guven yoksa ortada iliski yoktur. Ayrilin gitsin.

Bela geliyorum da demiyor ben buradayım diyor ama hala ısrar edecekseniz ne bileyim...
Sizin bu konuları okuyunca nişanı boş yere mi attım yoksa diyorum ama çok hakli sebeplerdi . Siz nasıl herşeyi böyle gormezden gelebiliyorsunuz

Evlilik yani gelecek düşünmüyorsunuz. Adam ailem senden önce diyor.
Memlekete tayin istiyor gelirsen gel diyor.
Bize sormanı gerektirecek birsey yok bence. Acık net.

Olduğum yerde çok bunalmış olmam son zamanlar da ki şartlardan dolayı farklı ile gidip hayat kurma durumu beni korkutuyor sanırım ve ona sarılıyorum haklısınız…

Benim ex'in aynısı :d ne burcu bu dağ ayısı? EVLENME bak herkese diyorum girin konularimi okuyun. Her şeyime koştu bebek gibi ilgilndi sevdi bağlı etti hoopp arkadaşım dediği kızla ayrılınca yemedigi bok kalmadı arkadaşım dedi manipülatif kelimelere ağlamalar zirlamalarr hopp e sonunda o kız için beni terk etti kızın babası vefat etmiş. Kız zor zamaninda diye beni s... Etti.
Bu adam ne senden vazgecicek ne de o kızdan uzgunum adam karaktersizzzz

Terazi dengesiz maalesef çok haklısın tek o kız da değil ..saçma sapan tripler yalanlar daha biraz önce görevdeydi tek misin dedim telefonda konuştuk bir triplere girdi küfür hakaret senin bu sorularına cevap vermeyecem falan eve gelince süt liman fakat yine cevap vermiyor yani anlamıyorum dürüst olup söylese susucam belki ama sana ne ,nasıl anlıyorsan anla gibi cümleler çok yoruldum ama kendimi çok çaresiz hissediyorum defolup gidemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…