- 22 Temmuz 2023
- 25
- 7
- 1
- 38
- Konu Sahibi beatifullllf
-
Teşekkürler O kısma nasıl taşıyabilirimAklınızda en ufak bir soru işareti oluştuğunda o işin peşini bırakın.
Ben yalana asla gelemeyenlerdenim. Siz tolere ediyor musunuz söylediği yalanı?
Bu arada konu BDV'lik.
Aldatıldıysanız daha şimdiden yalanlar varsa evliliğinizde pek uzun sürmez yada sürer ama siz hep birşeyleri sineye çekersiniz. Sakına seven gelir gibi yalandan manipülatif laflara inanmayın.farklı şeylerine şahit olduğum da üçüncü kişi olarak!!
Arkadaşlar merhaba yardımınıza çok ihtiyacım var tanınan kişiler olunca konuşabileceğim kimse yok malesef küçük bi ilçede ben mesleği olan bi kadınım hayatım da biri var iyi giden bi ilişkimiz vardı ben evliliği düşünmüyordum ayrılık durumu yaşamışmolmamdan ötürü oda düşünmüyordu fakat zor bir zamanımda karşıma çıkmıştı bir sene beni ikna çabalarından sonra bişeyler başladı biz ay otuz aynı şeyleri yaşamışız aile eş arkadaş falan ortak noktalarımız vardı…beraber bi şehre yerleşip yaşarız diyorduk benim için çok fedakarlıklar yaptığı zamanlar oldu ailemin hastalığı falan ben çok güvendim seni asla yalnız bırakmam diyordu arkamda durduğu zamanlarda oldu fakat yalanlar söylediği zamanlarda oldu farklı şeylerine şahit olduğum da üçüncü kişi olarak!!bırakmadım bırakamadım ….tam anlamıyla güveniyorum yanlış olur ..iş değişikliği (terfi anlamında ) bekliyordu olmadı bi türlü ailesinin sağlık sorunları var ve onlara yardım ediyor onlar senden önce gelir diyordu ailesine değer vermeyen sevdiğine de vermez dalan diyordu bu bikaç aydır memleketine gitmek için çabalıyor Beni de bırakmıyor onu seviyorum seven gelir diyor ama gitmeyeceğimi en başta söylemiştim küçük bi yerdeyiz ayrılmak da zor lütfen yardım edin
Ben bu zihniyetten korkarim benim icin önemli.onlar senden önce gelir diyordu
Evli değil ,Fakat arkadaşım dediği şüphelendiğim bi kişiyle sürekli konuşması , silmesini istediğim daha sonrasında eski sevgilisini telefona farklı isimle kaydetmesi işi için yanına geldiğini savunması ve en kırıldığım nokta sosyal medyasından baktığı benim tanımadığım eski çalıştığı yerdenkişilerin fotoğraflarına bakmasını yakalamam galerisinde kayıtlı falan gibi ….
Okuduğuna eminmisin sen? Bu nasıl bi yazı şekli, beynimizi yaktın.Arkadaşlar merhaba yardımınıza çok ihtiyacım var tanınan kişiler olunca konuşabileceğim kimse yok malesef küçük bi ilçede ben mesleği olan bi kadınım hayatım da biri var iyi giden bi ilişkimiz vardı ben evliliği düşünmüyordum ayrılık durumu yaşamışmolmamdan ötürü oda düşünmüyordu fakat zor bir zamanımda karşıma çıkmıştı bir sene beni ikna çabalarından sonra bişeyler başladı biz ay otuz aynı şeyleri yaşamışız aile eş arkadaş falan ortak noktalarımız vardı…beraber bi şehre yerleşip yaşarız diyorduk benim için çok fedakarlıklar yaptığı zamanlar oldu ailemin hastalığı falan ben çok güvendim seni asla yalnız bırakmam diyordu arkamda durduğu zamanlarda oldu fakat yalanlar söylediği zamanlarda oldu farklı şeylerine şahit olduğum da üçüncü kişi olarak!!bırakmadım bırakamadım ….tam anlamıyla güveniyorum yanlış olur ..iş değişikliği (terfi anlamında ) bekliyordu olmadı bi türlü ailesinin sağlık sorunları var ve onlara yardım ediyor onlar senden önce gelir diyordu ailesine değer vermeyen sevdiğine de vermez dalan diyordu bu bikaç aydır memleketine gitmek için çabalıyor Beni de bırakmıyor onu seviyorum seven gelir diyor ama gitmeyeceğimi en başta söylemiştim küçük bi yerdeyiz ayrılmak da zor lütfen yardım edin
Özet geçmek istedim ,bu yüzden karışık olmuş olabilirOkuduğuna eminmisin sen? Bu nasıl bi yazı şekli, beynimizi yaktın.
Sen onu boşver, kendin ne istiyosan onu yap.
Mesleğini işinide bırakma kimse için.
Bela geliyorum da demiyor ben buradayım diyor ama hala ısrar edecekseniz ne bileyim...Evli değil ,Fakat arkadaşım dediği şüphelendiğim bi kişiyle sürekli konuşması , silmesini istediğim daha sonrasında eski sevgilisini telefona farklı isimle kaydetmesi işi için yanına geldiğini savunması ve en kırıldığım nokta sosyal medyasından baktığı benim tanımadığım eski çalıştığı yerdenkişilerin fotoğraflarına bakmasını yakalamam galerisinde kayıtlı falan gibi ….
Evlilik yani gelecek düşünmüyorsunuz. Adam ailem senden önce diyor.Arkadaşlar merhaba yardımınıza çok ihtiyacım var tanınan kişiler olunca konuşabileceğim kimse yok malesef küçük bi ilçede ben mesleği olan bi kadınım hayatım da biri var iyi giden bi ilişkimiz vardı ben evliliği düşünmüyordum ayrılık durumu yaşamışmolmamdan ötürü oda düşünmüyordu fakat zor bir zamanımda karşıma çıkmıştı bir sene beni ikna çabalarından sonra bişeyler başladı biz ay otuz aynı şeyleri yaşamışız aile eş arkadaş falan ortak noktalarımız vardı…beraber bi şehre yerleşip yaşarız diyorduk benim için çok fedakarlıklar yaptığı zamanlar oldu ailemin hastalığı falan ben çok güvendim seni asla yalnız bırakmam diyordu arkamda durduğu zamanlarda oldu fakat yalanlar söylediği zamanlarda oldu (farklı şeylerine şahit olduğum da üçüncü kişi olarak!!)bırakmadım bırakamadım ….tam anlamıyla güveniyorum yanlış olur ..iş değişikliği (terfi anlamında ) bekliyordu olmadı bi türlü ailesinin sağlık sorunları var ve onlara yardım ediyor onlar senden önce gelir diyordu ailesine değer vermeyen sevdiğine de vermez dalan diyordu bu bikaç aydır memleketine gitmek için çabalıyor Beni de bırakmıyor onu seviyorum seven gelir diyor ama gitmeyeceğimi en başta söylemiştim küçük bi yerdeyiz ayrılmak da zor lütfen yardım edin
Benim ex'in aynısı :d ne burcu bu dağ ayısı? EVLENME bak herkese diyorum girin konularimi okuyun. Her şeyime koştu bebek gibi ilgilndi sevdi bağlı etti hoopp arkadaşım dediği kızla ayrılınca yemedigi bok kalmadı arkadaşım dediEvli değil ,Fakat arkadaşım dediği şüphelendiğim bi kişiyle sürekli konuşması , silmesini istediğim daha sonrasında eski sevgilisini telefona farklı isimle kaydetmesi işi için yanına geldiğini savunması ve en kırıldığım nokta sosyal medyasından baktığı benim tanımadığım eski çalıştığı yerdenkişilerin fotoğraflarına bakmasını yakalamam galerisinde kayıtlı falan gibi ….
Terazi dengesiz maalesef çok haklısın tek o kız da değil ..saçma sapan tripler yalanlar daha biraz önce görevdeydi tek misin dedim telefonda konuştuk bir triplere girdi küfür hakaret senin bu sorularına cevap vermeyecem falan eve gelince süt liman fakat yine cevap vermiyor yani anlamıyorum dürüst olup söylese susucam belki ama sana ne ,nasıl anlıyorsan anla gibi cümleler çok yoruldum ama kendimi çok çaresiz hissediyorum defolup gidemiyorumBenim ex'in aynısı :d ne burcu bu dağ ayısı? EVLENME bak herkese diyorum girin konularimi okuyun. Her şeyime koştu bebek gibi ilgilndi sevdi bağlı etti hoopp arkadaşım dediği kızla ayrılınca yemedigi bok kalmadı arkadaşım dedimanipülatif kelimelere ağlamalar zirlamalarr hopp e sonunda o kız için beni terk etti kızın babası vefat etmiş. Kız zor zamaninda diye beni s... Etti.
Bu adam ne senden vazgecicek ne de o kızdan uzgunum adam karaktersizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?