Ayrılmalı mıyım

serenityjane

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
250
35
318
.
Arkadaşlar merhaba. ben ikizler burcuyum aşırı kararsızım. bir günüm bir günüme uymuyor. bir de çok hassas kırılgan bir insanım. ben 3 sene önce sınıfımda çok yalnızlık çekmiştim hiç arkadaşım yoktu. derken bir erkek arkadaşım oldu daha doğrusu önce o bana aşık oldu. ben de ona aşık oldum sandım ama sonradan onu istemedim ama arkadaş olarak da beni bırakmasın istedim. ama bıraktı. 1 sene boyunca günlerce ağladım ruh gibi dolaştım. ona aşık olmuştum. sonra tekrar biraraya geldik. her şey çok güzeldi. 2 yıl geçti. onunla biraradayken çok mutlu oluyorum. ama eve gelip televizyonda aşk filmleri vb izlerken ben sanki ona aşık değilmiş gibi kendimi kötü hissediyorum. öyle kalbim çarpsın istiyorum ama olmuyor. o kadar iyi ve özel bir insan ki onu da kaybetmek istemiyorum ama onlayken de böyle kuruntularım oluyor. neden ben böyleyim:(

hangimiz dizilerdeki filmlerdeki aşkları görüpte bu bizimki de aşk mı? elalem neler yaşıyor, sevgilileri onlara ne jestler yapıyor, ne kadar da masum aşk falan filan diye düşünmedik ki.. özellikle romantik komedileri izlerken hepimiz özeniyoruz, bizim ilişkimizde öyle olsun istiyoruz ama şu bir gerçek ki o yalnızca bir film.. gerçek hayat böyle değil.. sevgi daha çok emek demek, çabalamak demek, sevdiğini mutlu etmeye çalışmak, ona iyi davranma gerek.. bende sizin gibi böyle dönemlerden geçtim kendi ilişkimi başka şeylerle kıyaslayıp beğenmedim ama böyle yaparak yanımdaki pırlanta gibi insanı kaybetmek üzereydim.. allahtan aklım başıma biran önce geldi de ondan ayrılmak üzereyken kendime geldim.. sevgilinizi değerini bilin onu başka şeylerle kıyaslamayın

benim erkek arkadaşım da pırlanta gibi bir insan ama ben eskisi gibi aşık hissetmiyorum kendimi ona karşı. kalbim çarpmıyor. bazen 1 gün konuşmasak özlemiyorum bazen özlüyorum. böyle karmaşık bir durum içindeyim. sadece barıştıktan sonraki yıl çok aşıktım ona aradan zaman geçince böyle oldum...

içine sinmeyen birşeyler varsa ve hep içinde uhdeler kalacaksa ayrıl; ama kimseyle karşılaştırma, filmlerdeki gibi bir dünya yok. sadece sen istemiyorsan ayrıl. ayrıldığınız dönemde yaşadıklarını göz önünde bulundurmayı unutma.

Benden ayrılan erkek arkadaşım gibiymişsin sende. Karmaşık bir durum.. Aşk zaten geçicidir ilk günler ellerin terler kalbin çarpar ama bir süre sonra bunların hepsi kaybolur geriye sevgi saygı güven kalır. İlişkiyide aşk değil sevgi ayakta tutar. Aşığım diyenlere ben inanmıyorum o "çok sevmek"tir ancak. Bence çok iyi karar ver çünkü bir daha dönüşü olmuyor.

şu bilimsel bir gerçek ki kimse sevdiği insana karşı ilk günkü gibi aşık kalamazmış. bunu insanın bünyesi kaldırmazmış. yanına gidecekken heyecanlanmak, elini tuttuğunda bile çok mutlu olmak, öpüştüğünüzde titremek, onsuz bir gün kaldığında deli gibi özlemek, her an beraber olmayı istemek, kalbinin hızlı atması ve bunun gibi bir sürü organının değişik fonksiyonlar göstermesi.. insan vücudu bunlara sadece belirli bir süre katlanabilirmiş.. kısacası aşkın bir süresi var ve aşk daha sonrasında kendini sevgiye, güvene, saygıya bırakıyor.. tabi şanslıysan? önemli olan bu nokta. aşk yerini ya sevgiye bırakır ya da aşk biter ve hiçbirşeye dönüşmez.. aşkının tamamen bitip hiçbir şeye dönüşmediğini düşünüyorsan ayrıl ama aşkının bitip yerine sevginin başladığını düşünüyorsan devam et ama bu durumda o ilk günkü heyecanlar asla olmaz.. hiçbir ilişki öyle devam etmez

Canim konuyla biraz alakasiz olacak ama belki buradan ulasabilirim sana diye buraya yazayim dedim.
Ne yazikki henüz 100 mesaji doldurmadigim icin özel mesaj atamiyorum.
Ben trabzonda yasiyorum ve bi kac ay önce lazer epilasyonla alakali bi konu acmissin o konuyla alakali görüsmek istiyorum seninle.
Nereye gidiyorsun memnunmusun ne kadar ödüyorsun vs falan filan.
Bu arada bende ikizlerim ve seni gayet iyi anliyorum cünkü bende zaman zaman senin kadar olmasada senin duygularina yakin duygular hissedebiliyorum.
Yok Yok bu ikizlerde var bi anormallik :D

ilk gunku gibi kalbi atanlar da var demişsiniz ama olmayanlar da var.
belki sen aşık olarak ilişkiye başlamadıgın için diğerlerine özeniyorsun ama bence bunu yapma.
ki yasın da kucuk degil. senin için mantıklı olana karar verebilecek yaştasın.
dizilerdeki aşkın gercek olmadıgını da anlayabilecek yaştasın.
gercekçi olmak gerekir tozpembe değil hayat.
ben sonsuz aşka inanmıyorum aşkın yerini zamanla sevginin alabilecegine inanıyorum.
ben mesela sevgilime aşık olmadım ama onu çok seviyorum.
onunla geçirdiğim her an benim için cok değerli ve ondan başkasını istemiyorum.
bence duygularından ve sevdiğinden bile emin değilsin. düşün taşın yol yakınken dön eger ilerisini göremiyorsan.
ama kaybedeğin insanı da gözardı etme.:40:
hakkınızda hayırlısı olsun :34:

sevgili kedichik ben de özel mesaj atamıyorum. Maraş caddesinde bir yer var oraya gidiyorum burda reklam olur diye isim veremiyoruz. benim gittiğim yerin fiyatı pahalı biraz ama memnunum...

sevgili jelibon. çok saol yazdığın için. evet ilk başta o bana aşık oldu ben istemiyordum. ama ayrı kaldığımızda neden bilmiyorum yataklara düştüm ağlamaktan günlerce mutsuz dolaştım. sürekli içim sızlıyordu. barıştığımızda havalara uçmuştum. şimdi de ayrılsak öyle olur muyum bilmiyorum o ayrılığımızda 22 yaşındaydım şimdi 25im. hep okudum bugüne kadar ve o ilk sevgilim. çok tecrübeli değilim anlayacağınız...

Canim senin 100 mesaji doldurmana az kalmis.
Eger sorun olmazsa mesaj hakkini doldurup özel mesaj atabildiginde bana cep no'nu yazarsan sevinirim.
Ben en gec gelecek haftaya biyerde lazere baslamayi planliyorum ama cok kararsiz kaldim iki yer arasinda.
Belki senin gittigin yer iyiyse falan önerebilirsin bana.
Bir iki güne karar vermem gerekiyor ve bütün önerilere elestirilere ihtiyacim var.

Buarada simdide ayrilacak olsan bence yine cok üzülürsün cünkü iyi kötü bi alisilmislik var.
Ayrilirsan sev veyahutta sevme hic fark etmez ister istemez ilk baslarda bi bosluk hissedeceksin.
Alismis oldugun düzenin bozulacak ve bu seni üzecek.
Yeni düzene alismakta belkide epey bi zamanini alicak.
Eger daha ciddi sorunlariniz yoksa ayrilma derim ben.
Bu devirde adam gibi seveni bulmak zor. =)

Back
X