Ayrılmalı mıyım ? :(

Bu düşünceler malesef ki değişmez.. Bastırılsa bile yeri gelir tekrar çıkıverir ortaya. Yol yakınken dön derim sana daha düğününüz de olmamış hem.. Aynı evin içine girip sonra ayrılmak daha acı.....

Merhaba biz tayinim için nikahımızı erken yaptık bu yaza düğünümüz olucak. Ama ben evlenmek istemiyorum sanırım. nişanlım beni çok seviyor ama o kadar çok farklı yönümüz var ki göremiyor bunları. Onunla birlikte bi şeyler yaparken hiç keyif alamıyorum. Aynı konulardan konuşup fikir paylaşamıyoruz. Onunla dışarı çıkıp bi şeyler yapmaktansa arkadaşlarımla plan yaptığımda daha güzel zaman geçiriyorum. Ama o benimleyken çok mutlu. Tartışmıyoruz bu benim yapımdan kaynaklı tabi. Hayatta manevi yönünden çok maddi şeylere önem vermesi benim çok zoruma gidiyo 1 senedir bu konuda uyarıyorum onu. düğünümz olucak yuva değilde şirket kuruyomuş gibi hissediyorum. En son çok şiddetli bi tartışma yaşadık ben ayrılmak istediğimi söyledim ağladı yalvardı kendimi düzelticem diye ama ben kimsenin karakterinin değişmeyeceğini biliyorum. Ailem hiç istememişti başta onların ailesi bizim gibi değil anlaşamazın diye. Dedikleri oluyo da. Düğünüm olmadan yuvam kurulmadan yol yakınken vazgeçmeli miyim acaba. İçim çok sıkılıyo. Beni tutan tek şey bana olan sevgisi. Ama bi yandanda onunla hayat görüşlerimizin çok farklı olduğunu görünce ilerde çok daha soru yaşamaktan koruyorum. Ama onu sevemiyorum konuştukları yaptıkları hareketleri hep mantıksız ve sacma geliyo bana. Birileriyle dertleşmeye ihtiyacım var :KK43:
Asla bir yuva yikilsin istemem ama insanin karakteri degismiyor maalesef. sonra pisman olacaginiza bastan yol yakinken donun derim

Tayinin çıktı tabi işin bitti dimi.bunun vebalini asla kaldıramazsın iyi düşün nikahtan önce bilmiyor muydun anlaşamadığınızı

Asla bir yuva yikilsin istemem ama insanin karakteri degismiyor maalesef. sonra pisman olacaginiza bastan yol yakinken donun derim
değişmez hiç bi insan bende bunu diyorm hep hatta değiştim diyen insa gün gelir yine değişir diye bi laf vardır çok kullanırım.

değişmez hiç bi insan bende bunu diyorm hep hatta değiştim diyen insa gün gelir yine değişir diye bi laf vardır çok kullanırım.
Kimse mutsuz olmak için bir yola çıkmıyor asla. Ama bazen olmuyor yani. İnsan hayal ediyor öyle olmuyor. Bir ömür keşke desin istemem kimse

Ortada bi sorun yokken keyften ayrilmak istiyorsun sanirim. Nisanlini oven uc bes satir var yukarida. Yanyana iken tartisma yok iyiyiz vs. 4 4luk maddiyati hic dusunmeyen adam bulursan haberimiz olsun bizde evdekini bulup ava cikariz ama oyl e bi dunya yok sekerim. Adami bos yere birakma. Vesveselerinden ve kuruntularindan baska engel goremedim ben. Namuslu ise gozu senden baskasini gormuyorsa anlasma yolunda ilerlemeyi seven bi insansa gerisi gelir. Evlilik taviz demektir. İkinizde taviz verceniz ve mutlu olcaniz hemen atma kenara oglani

Seni seveni zehir olsada yut seni sevmeyeni bal olsada unut diye bi laf var seni sevdiğinden eminssen devam et bence

Back
X