• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılmalımıyım yoksa beklemelimiyim akıl verin lutfen bıktım artık bu milletin sorularından......

zorlusevdamm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2014
652
86
33
38
hepinize merhaba inşallah bütün istedikleriniz kabul olurr.......şimdi anltacaklarıma gelirsek 2 yllık sevgilimle evlenmeye karar verdik lakin benm aile taraflı prblemler çıktı ve biz evlenemedik 5 ay oluyor btti ama hala görüşüyoruz eskisi gibiyiz yani son 2 aydır öyleyiz bu dönem çok zor günlerdi ikimiz kendi aramızda ileri bir tarihe erteledik tabiki kimsenin bu durumdan haberi yok bekleyelim ortalık sakinleşsin dedi şuan bizm tarafta bir problem yok iyi yani ama gelelim ki hala bekliyoruz beklemekten sıkıldım sabırsızım yani beklemeye devammı edeyim yoksa birisi çıkarmı karşımaa

hepinize merhaba inşallah bütün istedikleriniz kabul olurr.......şimdi anltacaklarıma gelirsek 2 yllık sevgilimle evlenmeye karar verdik lakin benm aile taraflı prblemler çıktı ve biz evlenemedik 5 ay oluyor btti ama hala görüşüyoruz eskisi gibiyiz yani son 2 aydır öyleyiz bu dönem çok zor günlerdi ikimiz kendi aramızda ileri bir tarihe erteledik tabiki kimsenin bu durumdan haberi yok bekleyelim ortalık sakinleşsin dedi şuan bizm tarafta bir problem yok iyi yani ama gelelim ki hala bekliyoruz beklemekten sıkıldım sabırsızım yani beklemeye devammı edeyim yoksa birisi çıkarmı karşımaa
E sevgiliniz var ya zaten nasıl biri cıkar mı karsınıza?

Allahtan hayırlısını dileyin.illa ki mümkün olmayacaksa bunda da hayır vardır.tabi duygulara anlatmak bunu ölüm geliyor insana depresyon tükenmişlik vs ile karşı karşıya kalabiliyor.kayahanın "Allahım neydi günahım" şarkısının sözlerine dönüyor hayat.hayırlısı diyelim kadere çok isyan etmeyelim ki etsek de sonuç değişmeyecek.

karşı çıkma anlamında mı biri çıkar mı diyorsunuz?
evet aslında çıkmasını istemiyorum da sonra diyorum çok istedim bununla olsun diye ama olmadı şuan bitende bişey yok o kadar korktum ki tam evlenecekken olmamasından şimdi boşa mı bekliyorum yoksa diyorum

Allahtan hayırlısını dileyin.illa ki mümkün olmayacaksa bunda da hayır vardır.tabi duygulara anlatmak bunu ölüm geliyor insana depresyon tükenmişlik vs ile karşı karşıya kalabiliyor.kayahanın "Allahım neydi günahım" şarkısının sözlerine dönüyor hayat.hayırlısı diyelim kadere çok isyan etmeyelim ki etsek de sonuç değişmeyecek.
çok isyan ettim başlarda çook hep sorguladım neden böyle oldu nedn bn diye sırf bu halimi gördüğünde bile kendisi bitirelim sen bu şekilde davranarak olmaz demişti

Sizin aile tarafında çıkan problemleri daha detaylı anlatabilir misiniz? Neden evlenemediniz? Saçma bir nedense bekleyin tabi, aileniz haklı ise bir an evvel bitirin bu işi.

Kaç yaşındasınız? Çalışıyor musunuz? Evleneceğiniz kişinin işi gücü birikmişi var mı?

Güzel dileklerin için sağol. Sen de feraha çık inşallah.

Sorun neydi? Ailen niye istemedi?

Bu çocuk olmazsa başkası olsun bari diyorsun sanki. Demekki çok içine sinmeyen bişeyler var.

Sizin aile tarafında çıkan problemleri daha detaylı anlatabilir misiniz? Neden evlenemediniz? Saçma bir nedense bekleyin tabi, aileniz haklı ise bir an evvel bitirin bu işi.

Kaç yaşındasınız? Çalışıyor musunuz? Evleneceğiniz kişinin işi gücü birikmişi var mı?
23 yaşndaym çalışıyorum iş güç te sıkıntı yoktu nedenimizde saçma değildi ama yersiz zamansız dı ve karşı taraf bunu çok farklı anladı yani ailler işin içine girdi

Güzel dileklerin için sağol. Sen de feraha çık inşallah.

Sorun neydi? Ailen niye istemedi?

Bu çocuk olmazsa başkası olsun bari diyorsun sanki. Demekki çok içine sinmeyen bişeyler var.
içime sinmeyen neden zamanımın boşa gitttiğini düşündüğümden ben evlenmek istiyorum artık çoçuklar falan olsun düşüncelerim o yönde

Evleneyim kiminle olursa önemli değil kafasındaysan ayrıl, evlenmeye hazır problemsiz birini bul.
hayır öyle bir düşüncem yok zaten evlilik hiç düşünmezdim ben güvendiğim için kabl etmiştim yoksa şuan ayrılsam 3 yıl içinde birisyyle evlenceğimi zannetmiyorum

Back
X