• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılmalımıyım yoksa beklemelimiyim akıl verin lutfen bıktım artık bu milletin sorularından......

Ailelerin işin içine dahil olacak,, evliliği iptal edecek kadar ne problem oldu esas konu bu biraz acarsaniz daha dogru yaklasabiliriz. .

kaldıramam depresyondan çıkamam aklıma takıln çok soru var
İyi de sen çocuğu kullanıyormuşsun gibi şu yazdıklarının.

Daha iyi bir talip bulsan hemen ayrılacaksın zaten; sadece bu da elimden giderse iyice psikolojim bozulur diye ayrılmıyorsun. Ona da haksızlık. Keşke hiç barışmasaydın.

sen gerçekten bu kişiyle evlenmek istiyomusun önce buna bi karar ver. yok karsıma baskası cıkar mı diye bakarım bu da cepte dursun o arada ayrılmam diyosan ki suan öyle görünüyo yaptığın kötü bişey. Ailelere gelince konu sadece birbirinizle evlenmiş olmayacaksınız maalesef ailelerde evleniyo evliliğinize sıcak bakmıyolarsa hiç düşünmeyin ayrılın.

İyi de sen çocuğu kullanıyormuşsun gibi şu yazdıklarının.

Daha iyi bir talip bulsan hemen ayrılacaksın zaten; sadece bu da elimden giderse iyice psikolojim bozulur diye ayrılmıyorsun. Ona da haksızlık. Keşke hiç barışmasaydın.
hiç ayrılmadm zaten yok hayır asla benim korkum zaman herşeyi alıp götürürmü şuan eskisi gibiyiz ama remi bişey yok aileler bittiğini sanıyor ya birisni çıkarırlarsa karşısına diye korkuyorum ya kendisi bulursa

sen gerçekten bu kişiyle evlenmek istiyomusun önce buna bi karar ver. yok karsıma baskası cıkar mı diye bakarım bu da cepte dursun o arada ayrılmam diyosan ki suan öyle görünüyo yaptığın kötü bişey. Ailelere gelince konu sadece birbirinizle evlenmiş olmayacaksınız maalesef ailelerde evleniyo evliliğinize sıcak bakmıyolarsa hiç düşünmeyin ayrılın.
ailler sorunları abarttı biz seviyorduk resmen ilişkinin kalitesini düşürdüler

Nasıl yani?
Neyin hesabı bu?
Birini bulup bulabileceğinizi bile bilmiyorsunuz?
Kader,kısmet,nasip denen kavramlara inanmaz mısınız?
fazla inanmiyorum açıksaci yanlış anlaşılmasın .. ben sürekli olumlu düşünürüm olsun isterim olmayınca çok acı çekerim

hiç ayrılmadm zaten yok hayır asla benim korkum zaman herşeyi alıp götürürmü şuan eskisi gibiyiz ama remi bişey yok aileler bittiğini sanıyor ya birisni çıkarırlarsa karşısına diye korkuyorum ya kendisi bulursa
Ya o zaman saklamayın, yaşa ver gör ne olacak. Biz evlenicez diye çıkın meydana. Yolunuzu çizin.

fazla inanmiyorum açıksaci yanlış anlaşılmasın .. ben sürekli olumlu düşünürüm olsun isterim olmayınca çok acı çekerim
işte tamda ben bunu istıyorum sonunda yine kaybedeceksemde kaybedeyim diyorum ama karşı taraf tam zıddım herşey yerinde zamanında daha iyisi olsun diye beklemenin doğru olduğunu savunuyor herkes soruyor ne zman evleneceksiniz bittimi ilişkiniz ama derdimi bilen yokki

Back
X