Ayrılmam mı gerekiyor?

abla yazdılar ; Sizce ayrılmalı mıyım?

geldin 2. üyelik aldın yine yazıyorsun. Cevapları mı beğenmedin ? Yoksa duymak istediğin şeyleri mi duyamadın ?
yoksa şifreni mi unuttun ?
Hala ayrılamamışsa demek.
Ben evet demeye gelmiştim.
Simdi düşüncem değişti ayrılması gerekip gerekmediğininin türevlerini soracaktı belki de
Sizce erkek arkadaşımdan ayrılmam gerekir mi?
İlgisiz erkek arkadaşımdan ayrılmalı mıyım?
Sizce ayrılmayı gerektiren durumlar neler?:ukala::ukala::ukala:
Sizde hemen yakalıyorsunuz ama Kazen bey😆

Sevgilin eğer seni gerçekten sevseydi zaten bunu demezdi ve arkadaşlarıyla sese girmek yerine seninle girmek için can atardı. Seni kolay lokma falan mı sanıyor anlamadım arkadaşı yerine seni tercih etmesi lazımdı ayıp etmiş. Öyle dememesi gerekiyordu en azından biraz anlayışlı olabilir. bütün kızlar sevgililerinden ilgi bekler sonuçta.

Erkek arkadaşım son zamanlarda bana karşı çok ilgisizleşmişti sürekli arkadaşlarıyla birlikteydi bende çok sıkıldım artık bu durumdan hep arkadaşlarınlasın biz hiç vakit geçiremiyoruz dedim oda bana kimseyi birşeye zorlayamazsın dedi çok kırıldım :KK43::KK43::KK43: yani benimle vakit geçirmek istemiyormuş zorla yapıyor yani birşeyleri benimle :KK43::KK43: yeni oldu bu olay ne yazmalıyım bilemedim ayrılmam gerekiyor sanırım demi :KK43::KK43:
EVET

Kaybetme korkusu olmayan insan size her türlü kötülüğü yapabilir yani kırabilir aldatabilir yalanlar söyleyebilir hakaret edebilir. Bence siz cepte olmayın artık bir daha beni arama deyin ve dönmeyin ama o dönecektir asla geri taviz vermeyin

Erkek arkadaşım son zamanlarda bana karşı çok ilgisizleşmişti sürekli arkadaşlarıyla birlikteydi bende çok sıkıldım artık bu durumdan hep arkadaşlarınlasın biz hiç vakit geçiremiyoruz dedim oda bana kimseyi birşeye zorlayamazsın dedi çok kırıldım :KK43::KK43::KK43: yani benimle vakit geçirmek istemiyormuş zorla yapıyor yani birşeyleri benimle :KK43::KK43: yeni oldu bu olay ne yazmalıyım bilemedim ayrılmam gerekiyor sanırım demi :KK43::KK43:
Sal ipini gitsin

Ayrılmak istiyor ama yüzünüze söyleyemiyor. Kendiliğinden ayrılmanızı bekliyor. Sizi kafasından atmış.

Valla ben de ayrı şehirlerdeyken eski ilişkim olduğu çocuğa ( sevgilim e diyemiyorum malesef yakıştıramıyorum çünkü beni sevmediğini hissettirenkişiye sevgilim diyemem) kızmadan nazlı nazlı "hiç arayip sormuyorsun." demiştim. O da bana atarlı bir şekilde "sen benim anam değilsin babam değilsin seni niye her gün arayayım?" demişti. Birkaç gün sonra da zaten bana yol vermişti. Acaba ne zaman o değer gören kadınlardan olacağız?? Benim hiç ümidim yok. Hep şamar yeriz anca böyle.

Back
X