Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana sürekli bizim ailemiz böyle alışcaksın. Hep beraber olucaz, biz bağlı aileyiz demeleri usandırmıştı artık.Gece yanıma gelip bunu söylüyordu ben yatmadan.
CANIM BU NE YA FREDİ KRUGER MÜBAREK PSİKOPAT MIDIR NEDİR![]()
kızlar buhafta annemler geldi, anneme korkuyorum domuz yagı vs sürüyorlarmış ayrılsınlar diye vs dedim, öyle konu açıldı, yaparmı acaba korkuyorum dedim,çünkü çok komşu akraba sözüne güvenen , cahil bir kadın kaynana. Annemle ilk defa 3 aydır yüz yüze görüştüm,telefonda beni telaşlandırmak istememiş, annem bazı yakınlarına sormuş danışmış, kızına söyle dikkat etsin haberi olmalı demişler,
benim bekar evimde mutfak balkonun penceresi var, sinekliğin üstüne menteşe içine yağ yerleştirmişler,
kaynanalar önce ailemi görmeye gelmişlerdi bir kez, ondan önce ben sadece 1-2 saat görmüştüm kendilerini, tanışmıştım okadar,
ailemle tanışmaya geldiklerinde 3-5 saat oturdular,bir sorun görünmüyordu ama annesi habire kendilerini anlatıyordu, biz böyleyiz kalabalıgız bağlıyız vs vs, sürekli oğlunu övüyordu, beni oğluna yakıştırmaya çalışıyordu.
Sonra evlerine döndüler,5-6 saat yol var aramızda, başka şehirdeydik biz eşimle,
ondan sonrada memleketlerine gitmişlerdi, orda da 10 gün kadıktan sonra ordan dönerken bizede uğramak istemişlerdi ısrarla,istemeye gelceklerdi ama daha biz çağırmamıştım zamanı belli değildi, sınavımdan sonra düşünüyordum,sınavımada 1 hafta kalmıştı, eşime söylüyorlarmış , eşimde sınavı var, daha sonra gideriz demiş ama habersiz gidelim dicek kadar ısrarcıymış.eşim o zaman bana yansıtmak istememiş ama artık bişeymi var dediğimde söyledi, bende tamam gelsinler dedim,
kıyafetleri bile kirlenmiş böyle pasaklı bir şekilde gelmişti, istemeye gelirken yoldan gelsen bile ki arabayla geliyorlardı, en azından güzel bi etek gömlek giyilir diye düşünüyorum.o önemli değil tabi ama şundan dolayı bunu söylüyorum, yani bir acele telaş vardı öyle sezmiştim zaten.
Istemeye geldiklerinde sabah 11 gibi gelmişlerdi kahvaltı hazırlamıştık yoldan geldiler diye, sonra yemek vs hazırlamıştım koşturuyordum, salon balkonu açıktı, diğer odalar salondan açılıyor bizde, pek gizli saklı bir odanın oldugu yer yok yani, anneme mutfak balkonu nerde diye sormuşlar eltisiyle ısrarla, annemde bende bulaşık masa toplama vs uğraşıyorduk, onlar mutfak balkonunda kalmış bi süre, annem bu domuz yagını bulunca , kaynanan ısrarla mutfak balkonu nerde cıkalım cıkalım demişti dedi, ordada bi süre kaldılar eltisiyle dedi.demekki bu işi görmüşler, çünkü evime gireni çıkanı biliyorum, annemde biliyor. Kimse gelmedi, mutfak balkonuna kimse cıkmadı dedi,mutfakbalkonunda oturcak bi yer yok, salonbalkonu açıkken ısrarla mutfak balkonu nerde diye söylemiş, 2-3 kez. Ve orda kalmışlar bi süre. Annemin aklına ilk o gelmiş büyüyü bulunca.
Yani kızlar biz zaten nişan döneminde vss çok kavgalar yaşadık çok huzursuz olduk, ben sogudum o zamanlar hep ayrılmak istedim, yanına bile gitmek istemiyordum hep kavga ediyorduk. Napayım ben şimdi allaha sıgınmaktan başka, bunu bile yapmış kızlar. Allahından bulsun hiç beklemiyordum bu kadarını , en baştan işleri bozulsun ayrılsınlar oğlum gitmesin diye bana yapmış büyü. Benim bekar evime koymuş, ben daha cok huzursuzdum ozamanlar çünkü, hep tartışıyordum özlemiyordum, eşim alttan almasaydı çoktan ayrılmıştık biz zaten. Hep eşim beni alttan aldı, yoksa ben ayrılıyordum, anneme düğünden 1 hafta önce gidip ben ayrılmak istiyorum bile demiştim gece 3 e uykumdan kalkıp. Düğünden 1 gün önce yine kavga ettim eşimle, evlenmicem diye.
Isteme ogün olduktan sonrada balkonda bunu ağlarken gördüm, baban duygulandıda bende ona üzüldüm dedi bana. Ne alakası varki benim babamın duygulanmasıyla. Sen ne alaka ağlıyorsun.salon balkonuna cıkmışlardı eltisiyle, baktım aglıyordu.
Allah korkusu olmayandan korkarım ben, eşime buyeni oturdugumuz evimizide annenlere temizletme nolur diye epey hırpalamıştım kendimi, bilmiyorum içsel birşeydi, ama temizlediler maalesef, bilmiyorum burayada sürdümü yaptımı birşeyler, kapılara baktım birşey varmı diye. O kadar tedirginim. Burayageldiğinde hep gözüm üstünde olucak. Allahından bulsun(
okudunmu canım, of of öyle işte , neyse kurtuldum biraz.
[ı]ya bunlar nasıl ınsanlar ya allahım sen aklıma mukayet ol yanı sızı ayırınca ne gececek elıne oglunun mutsuzlugundan baskanasıl çirkef nasil iğrenç insan bunlar ya allahım ben daha yenı sozluyum ve yemın ederım artık korkmaya başladım çok şükür suanda daha bıseylerını gormedim eltim kıskanctır ama o bıle ınsan ya bunları yapmaz ıyıdır yanı.. Sok olmus durumdayım ya okurken yıkıldım resmen allah sabır versın.[/ı]
![]()
[ı]ya bunlar nasıl ınsanlar ya allahım sen aklıma mukayet ol yanı sızı ayırınca ne gececek elıne oglunun mutsuzlugundan baskanasıl çirkef nasil iğrenç insan bunlar ya allahım ben daha yenı sozluyum ve yemın ederım artık korkmaya başladım çok şükür suanda daha bıseylerını gormedim eltim kıskanctır ama o bıle ınsan ya bunları yapmaz ıyıdır yanı.. Sok olmus durumdayım ya okurken yıkıldım resmen allah sabır versın.[/ı]
![]()
AMA MAŞALLAHEŞİNDEN YANA ÇOK ÇOK ŞANSLISIN KIYMETİNİ BİL... KAYINVALİDEN BENİMKİNİN RUH İKİZİ
![]()
canım herkes aynı olcak diye birşey yok ama, bizde çok iyi demiştik, kadını gören ne sevimli diyordu. bende öyle sanmıştım en baştan. Hiçbir saygısızlık yapmadım ona. Baştan istememiş. Oğlunun gitmesini istememiş. Zatenhep ağlıyordu, biz evlenmeden öncede sonrada hep ağladı. bizim evliliğimizin ilk haftaları oğluma portakal kestane soyacakmı diye herkese ağlıyormuş buralara kadar düşürdü kendini. Kıskandı, bırakamadı. Bende şok oldum. şok olduk. zaten başka şehirden gelen benim, benim ailem annem yapmadı ben yapmadı bu derece ağlamalar ortalıgı kaldırmalar.
siz yinede temkinli olun evinize kim gelirse gelsin boş bırakmayın bırakın tabak çanak kalsın.
eşim de görmeseydi, anlamasaydı gercekten çok zordu halimiz.
şimdi eşimden çekiniyor, onunla arasını kötü yapmak istemiyorda biraz bıraktı yakamızı.
Kendimize geldik o bırakınca zaten.
darısı başıma inşallaaaaah... Biliyo musun bide benim ki annemin çocukluk gençlik arkadaşı kankası şimdi onu kötülüyo eşime düşünnn![]()
Allah sabir versin. Ama kocan arkandaymis bu yüzden cok sanslisin.Bu destege sahip olmayan bir sürü kadin var.Yalniz su var ki sürekli Olanlari dile getirip esinizi bunaltmayin oldu mu?
benim gibi hissedenler yaşayanlarda oluyormu bazen hatırladıkça delircek gibi oluyorum,
yada onu görme durumu oldugunda inanılmaz isteksizlik oluyor, öfkeleniyorum
gecenlerde akrabalarının birinin sünnet düğünü olcaktı, gitmek istemedim onu görmek istemedim, daha 1 ay oldu en son onu göreli, yapamadım biraz daha zamana ihtiyacım var yani.
Bir insan bu derece bunaltılabilirmi, ben birde soğuduğum zaman kırıldıgım zaman çok zor toparlanan bir insanım.
tatlım öncelikle hayırlı uğurlu olsun evliliğin... bak bi tanem onların yaptıklarını düşünüp hayatını zehir etme.. takılmamaya çalış ..zaten tavrını koyabilmişssin böyle resmi şekilde olman çok iyi.laçkalaşmış bi aile ilişkisinden haz etmediğini anlamışlardır artık..... eşinede şöyleler böyleler diye hiç konu açma. yaptıkları hiç bişeye aldırma. ezme, ezilme ... öyle geçinmeye çalış bi orta yol tuttur devam et tatlım.. yeni evliliğinin tadını çıkar.. mutluluklar canımm
ben aklıma geldikçe cinlerim tepeme çıkıyo müthiş öfkeleniyorum duvara yumruk atacak kadar yani... En güzel günlerimi zehir etti ve bu yüzden psikolojim bozuldu değil görmek sesini duymak bile istemiyorumHele eşimle de böyle tatsız olunca şeytan bana kötü kötü şeyler söylüyo
BU HAFTASONU BİZİMDE VARDI SÜNNET BENDE GTİMEDİM İŞTE BİLEZİKLERİMİ FALAN ALMIŞ ONDAN SONRA GİTTİK PAZAR GÜNÜ ANLATMIŞTIM YA OH OLSUN BENİM DE SİNİRLEİRM BOZULDU EŞİMLE KAVGA ETTİM BAYILDIM YİNE AMA OLSUN !!!