Ayrilmaya karar verdim ama bazi sorunlar var ?

Aeprenses

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2015
161
68
18
27
Kizlar ben nisanlimdan ayrilmaya karar verdim .
Ama 1. aileme ve bana zarar vermesinden korkuyorum cunku bizi burda barindirmayacagini laf arasinda soyledi cunku eger beni yolda gorurse daha kotu seyler olurmus
2. aileme aramizda gecenleri anlatir diye korkuyorum (bakireyim ) ama biseyler oldu aramizda .
3. nisanda takilan altinlarla kendime ceyiz ve telefon aldim ayrilik halinde onlarin tarafindan takilanlari iade etmem lazim.
rahat birakmaz diye korkuyorum ne yapmam lazim bi akil verin ? herseyi yapabilcek bi insan ?

2. Inkar et iftira atiyor de kanitlayamaz ki?
3. Ver gitsin yeter ki kurtul.

1.ye gelince bilmiyorum ailen arkandaysa korkma yine de
altinlar yok iste suan calismiyorum maddi durumda iyi degil verememki

bide elinde bi kac mesaj vardi bilmiyorum onlari kanit olarak gosterirmi

Aileni nasil barindirmaz ya hu.

Kim ki o barindirmaz felan.

Havlayan kopek issirmaz.

Ayrica altinlari geri ver gerekirse sat telefonu ceyizleri tamamini iade et.

Boyle biriyle neden nisanlandin ki? Evlensen daha mi iyi olacak?
Ayni benim eski sevgilim. Benide tehdit etmisti ailemle. Anlatacak birseyi yoktu ama iftira atacakti. Sonuc olarak ayrildim ve dedikleriyle kaldi.

1. Polise basvuracagini soyle. Eger elinde mesajlar varsa, bunlari asla slime. Kanit olarak gosterirsin. Tehdit aliyorum dersin. Cokta muhattap olma bence. Kim ki o?

2. Herkes sevgilisiyle birseyler yasiyor. Ama illa ki bilinmesin istiyorsan, digger arkadasin dedigi gibi iftira dersin.

3. Herseyi geri ver. Ceyizler de dahil. Hala borclu kalirsan, yapcak bisey yok. Hersey birseyler kaybediyor ayrilikta. Kimi parasini, kimi vaktini, kimi duygularini..

eminimki ceyizleri fln kabul etmiycek altinlari isteyecek

Tehdit ettiğini ailenize anlatın.Ayrılma kararınızı da.Gerekirse polise başvurun.
Para konusunu kendi aranızda halledeceksiniz artık bir şekilde.Aileler halledecek.

3-5 altın yüzünden böyle bi adamla evlenecek değilsin heralde.

onun anne ve babasi yok yani muhattabimiz o

Bütün konularına göz attım, bizden sana çare olmaz, senin karar alıp uygulaman lazım. Kulağından tutup ayıracak halimiz Yok, koca kadınsın. 17 yaşında bunu bulmayı bilmişsin, her mesajında 5 senedir çıktığını anlatmışsın. 5 senede saçına yapışıp ağzına s.çan 5 sene sonra öldürüp çöpe atar. Aklını başına devşir. Dünyada adam kaynıyor, yaşın genç, karşına daha neler çıkar. Etrafındakiler sahip çıksın bi zahmet.
Hasta oldu 10gün yedirdim çorap giydirdim demekle bitmiyor hayat daha önünde bunun gibi yıllar yıllar var. Sana şimdi bok gibi davranan sonrasında seni lağıma sokar çıkarır bi daha sokar. Burdan kimse sana yardım edemez, sen kendini o insandan kurtarmalısın.
Eminim daha çok konu açacaksın, bırakmayacaksın bu sorunlu insanı. "Ama siviyuruuum" demek kolaya kaçmak. Öyle sevgi olmaz, sadist misin ?

Son düzenleme:
Nişanlıyken takılanları neden harcadınız? burada haksızsınız, bu yüzden bile peşinizi bırakmayabilir.. bir şekilde altınları tamamlayıp gönderin..

1. Onu bazı serseri tipindekiler hep söyler, genelde bir şey çıkmaz merak etme. Ondan korkup evlenerek onun boyunduruğu altına girmekten kötüsü olamaz. Babana söylemeni tavsiye ederim tehdit ettiğini.
2. Anlatsın, utanmış değil çok sinirlenmiş bir şekilde nasıl böyle bir şey söyler, ayrıldım diye intikam almak için uyduruyor diye ortalığı ayağa kaldırır, bağırır çağırırsın, bir şey olmaz. Dürüst olmanı tavsiye ederim ama aile yapına göre değişir bu tabi.
3. Evet nişan bozulunca hediyeleri iade etmen gerekiyor. Altını bozdurduysan da parasını vermen lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…