altinlar yok iste suan calismiyorum maddi durumda iyi degil verememki2. Inkar et iftira atiyor de kanitlayamaz ki?
3. Ver gitsin yeter ki kurtul.
1.ye gelince bilmiyorum ailen arkandaysa korkma yine de
Ama ceyiz almissin o paralarla yani ikiniz icin. Direkt ceyizleri versen ya da satsan bilemedim ki.altinlar yok iste suan calismiyorum maddi durumda iyi degil verememki
bide elinde bi kac mesaj vardi bilmiyorum onlari kanit olarak gosterirmi
siddet kufurAyrilma sebebin ne?
Kizlar ben nisanlimdan ayrilmaya karar verdim .
Ama 1. aileme ve bana zarar vermesinden korkuyorum cunku bizi burda barindirmayacagini laf arasinda soyledi cunku eger beni yolda gorurse daha kotu seyler olurmus
2. aileme aramizda gecenleri anlatir diye korkuyorum (bakireyim ) ama biseyler oldu aramizda .
3. nisanda takilan altinlarla kendime ceyiz ve telefon aldim ayrilik halinde onlarin tarafindan takilanlari iade etmem lazim.
rahat birakmaz diye korkuyorum ne yapmam lazim bi akil verin ? herseyi yapabilcek bi insan ?
eminimki ceyizleri fln kabul etmiycek altinlari isteyecek1. Polise basvuracagini soyle. Eger elinde mesajlar varsa, bunlari asla slime. Kanit olarak gosterirsin. Tehdit aliyorum dersin. Cokta muhattap olma bence. Kim ki o?
2. Herkes sevgilisiyle birseyler yasiyor. Ama illa ki bilinmesin istiyorsan, digger arkadasin dedigi gibi iftira dersin.
3. Herseyi geri ver. Ceyizler de dahil. Hala borclu kalirsan, yapcak bisey yok. Hersey birseyler kaybediyor ayrilikta. Kimi parasini, kimi vaktini, kimi duygularini..
Böyle biriyle neden nişanlandın daha doğru bir soru olur o zaman.siddet kufur
bana ve aileme saygisi yok
sorumsuz issiz
para yok
cok ilgisiz
eminimki ceyizleri fln kabul etmiycek altinlari isteyecek
5 yildir birlikteydik ama taniyamamisimBöyle biriyle neden nişanlandın daha doğru bir soru olur o zaman.
onun anne ve babasi yok yani muhattabimiz oTehdit ettiğini ailenize anlatın.Ayrılma kararınızı da.Gerekirse polise başvurun.
Para konusunu kendi aranızda halledeceksiniz artık bir şekilde.Aileler halledecek.
3-5 altın yüzünden böyle bi adamla evlenecek değilsin heralde.
onun anne ve babasi yok yani muhattabimiz o
2. Inkar et iftira atiyor de kanitlayamaz ki?
3. Ver gitsin yeter ki kurtul.
1.ye gelince bilmiyorum ailen arkandaysa korkma yine de
1. Onu bazı serseri tipindekiler hep söyler, genelde bir şey çıkmaz merak etme. Ondan korkup evlenerek onun boyunduruğu altına girmekten kötüsü olamaz. Babana söylemeni tavsiye ederim tehdit ettiğini.Kizlar ben nisanlimdan ayrilmaya karar verdim .
Ama 1. aileme ve bana zarar vermesinden korkuyorum cunku bizi burda barindirmayacagini laf arasinda soyledi cunku eger beni yolda gorurse daha kotu seyler olurmus
2. aileme aramizda gecenleri anlatir diye korkuyorum (bakireyim ) ama biseyler oldu aramizda .
3. nisanda takilan altinlarla kendime ceyiz ve telefon aldim ayrilik halinde onlarin tarafindan takilanlari iade etmem lazim.
rahat birakmaz diye korkuyorum ne yapmam lazim bi akil verin ? herseyi yapabilcek bi insan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?