Arkadaşlar eşimle aşkla evlendim aileler kabul etmek istemediği halde ikna oldular evlendik. Evliliğin ilk zamanlarında tek olan ablası benimle hiç konuşmuyor beni saymıyorum fark ettim ama bana hep fıtratı öyle gibi şeyler söylendi. Zamanla daha çok rahatsız etti beni bu durum herkesle konuşup benimle hiç sohbet etmemesi beni de uzaklaştırdı ve sonunda onun yüzünden tartışmalar başladı eşimle aramda. Sonrasında kıyafetimle oturup konuşmama alakali eşime eleştiriler falan derken bizi ayrıca noktasına kaç defa getirdiler fakat sevdiğim için kaç kez geri döndüm evime ve yine aynı şeyler bu kez bi kardeşi de bana karşı safta yer aldı dayanamaz oldum her gittiğimde ağlayarak psikolojim bozuk gelmeye ve karar verdim oğluma kendime ayrı güzel huzurlu bi hayat kurmaya. Anlamadigim şu ki eşim birgün bile karşılarına geçip mutlu olalım huzurlu olalım böyle şeyler yapmayın demedi adam olup yanımda durmadı sebep bilmiyorum. Beni deli gibi sevdiğinden eminim ki ben de öyleyim çünkü. Oğlum 3 yaşında onun için korkuyorum nasıl daha az hasarla atlatabilir boşanmış arkadaşlar varsa çocuğa nasıl davranışlar öğrenmek istiyorum içim sizliyor Aşkımıza oğlumuz a böyle yapıp bizi onların saçma istekleri beklentileri yüzünden gözden çıkarması zorunda gidiyor...