- 7 Temmuz 2015
- 149
- 29
- 98
- Konu Sahibi Kara basan
-
Calisiyirdum suan evdeyim ilkokula giden oglum var esimin calismamin hic biseye yaramadigini soyleyince ciktim isten daha onemli sebeplerde var tabi calismam durumu degistirmedi yaniçalışıyor musun? çalışabilir misin?
Bende bunun sebebini bilmiyorum neden bukadar korkuyorum aci cekmekten zevkmi aliyorum psikolojim okadarmi bozuk yada alistimmi bu duruma eyleme gecemiyorumherseyi soruyorum ama netice aynibu kadar mutsuzsaniz kendinize bu eziyet neden??
Cok ozel degilse nasil basardin canimBende böyleydim.. ayrıldım kurtuldum
Annem bu konuda hic yanimda olmuyor napcan kizim kimse mutlu degil demesi beni cok uzuyor boyle mutlu oldugumu dusunuyorsun diyorum.bu kezde iyi ayril ozaman diye sitemli konusuyorNiye perişan olasın ? Kadınsın annesin güçlüsün. Sen perişan olursan çocuklarında olur, unutma.
Öyle pes etmek perişan olmak yok.Önce elindeki imkanları yapabileceklerini Mal,para,kocadan aileden alabileceğin yardım,
çalışma v.s.)yaz ve önüne koy düşün,ertesi gün bir daha sonra bir daha her baktığında düşündüğünde başka yollar
çıkışlar göreceksin ve yolunu seçeceksin.
Ama önce kendine acımayı bırak.Sen ne ilksin ne son olacaksın.Birçok kadın aynı mücadelenin içinde
Calisiyirdum suan evdeyim ilkokula giden oglum var esimin calismamin hic biseye yaramadigini soyleyince ciktim isten daha onemli sebeplerde var tabi calismam durumu degistirmedi yani
Valla 16 sene çocuklar küçük, okulları var, bilmem neyden sonra diye diye bekledim. Sonra baktım ki bunun sonu yok. Zaten bizdede cansel likit yoktu, muhabbet yoktu, kurumsal bir evliliğe dönüşmüştü.. önce ise girdim sonra ilk tartışmada kapıya koydum.. aracı vs kesinlikle kabul etmedim hatta kendi ailemle bile görüşmüyorum bu yüzden.. ha zorluk yok mu tabiki var.. eskisi kadar alış veriş yapamıyorum, saçlarımı evde boyuyorum, botoks vs hakgetire unuttum.. ama şuan daha huzurluyum.. azıcık cesaret lazım yaniCok ozel degilse nasil basardin canim
37 yasindayim kavga aninda ani bir ses yukselmesi ve devami yok asla oturup konusamiyoruz hep oyle oldu sadece sorunu degil normaldede konusmuyoruz kavga gurultu yok ama tabi cocuklarda mutsuzlugumun farkinda onlarla basindan beri herseyi babasiz yapiyoruzYaşınız kaç? Kavgalarınız oluyor mu? Çocuklar huzursuzluğa şahit mi?
Çok gençsiniz, yeni bir hayata başlamak için güzel bir yaş; 50 nizde geriye dönüp keşkeleriniz olmasın. Bu evliliğin ne size ne ona kattığı birşey yoksa, en azından yolları ayırıp karşı taraftan bir beklentiye girmemek en sağlıklısı...sizin durumunuzda insanlar en çocuklarını düşünüyor, ee onlar içinde varlığı, yokluğu bir diyorsunuz sanırım...37 yasindayim kavga aninda ani bir ses yukselmesi ve devami yok asla oturup konusamiyoruz hep oyle oldu sadece sorunu degil normaldede konusmuyoruz kavga gurultu yok ama tabi cocuklarda mutsuzlugumun farkinda onlarla basindan beri herseyi babasiz yapiyoruz
Bu dedigini aynen yaptim agladi yalvardi ben seni seviyorum nasil istersen oyle olucak dedi istemeyerekte olsa tamam dedim bir ay gercekten olmasi gerektigi gibiydi bir yil gecti eskisinde beter suanbir insanın kendine yaptıgı zararı kımse yapmaz...
öncelikle işe gir..başta bu rahatlığı arıcaksın ama sen bariz mutsuzum diye bas bas hislerinle bağırıyorsun..işe gir.ve adam gibi çık karsısına boşanmak istediğini söyle.ama benim düşüncem belki kurtulma payı vardır bu evliliğin vee bir evlilik terapisine gidin derim......
Aynen canim gunlerce eve gelmese cocuklar uzulmezler yok gibiÇok gençsiniz, yeni bir hayata başlamak için güzel bir yaş; 50 nizde geriye dönüp keşkeleriniz olmasın. Bu evliliğin ne size ne ona kattığı birşey yoksa, en azından yolları ayırıp karşı taraftan bir beklentiye girmemek en sağlıklısı...sizin durumunuzda insanlar en çocuklarını düşünüyor, ee onlar içinde varlığı, yokluğu bir diyorsunuz sanırım...
Hep once ise girmelisin once diyor tabi benu engelleyen sebeblerden biride bu maddi imkansizlik ama duzenimi kurup idere edecek imkanim var yinede oda guven vermiyor is bulana kadar idare edemezsenm diye paronayalar tasiyorum hep vesvese hep olumsuzluk digeride aile istiyorlarki biz cektik katlandik siz ne yasadinuzki bunda bsy yok cekiceksin deyip tavrini koyuyor buda ayrica cok kiriyor beniValla 16 sene çocuklar küçük, okulları var, bilmem neyden sonra diye diye bekledim. Sonra baktım ki bunun sonu yok. Zaten bizdede cansel likit yoktu, muhabbet yoktu, kurumsal bir evliliğe dönüşmüştü.. önce ise girdim sonra ilk tartışmada kapıya koydum.. aracı vs kesinlikle kabul etmedim hatta kendi ailemle bile görüşmüyorum bu yüzden.. ha zorluk yok mu tabiki var.. eskisi kadar alış veriş yapamıyorum, saçlarımı evde boyuyorum, botoks vs hakgetire unuttum.. ama şuan daha huzurluyum.. azıcık cesaret lazım yani
Tabi şartlarını bilemem. Ama tek bildiğim öyle bir nokta var ki oraya geldin mi hicbirsey gözün görmüyorHep once ise girmelisin once diyor tabi benu engelleyen sebeblerden biride bu maddi imkansizlik ama duzenimi kurup idere edecek imkanim var yinede oda guven vermiyor is bulana kadar idare edemezsenm diye paronayalar tasiyorum hep vesvese hep olumsuzluk digeride aile istiyorlarki biz cektik katlandik siz ne yasadinuzki bunda bsy yok cekiceksin deyip tavrini koyuyor buda ayrica cok kiriyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?