- 7 Temmuz 2015
- 149
- 29
- 98
- Konu Sahibi Kara basan
Evet ayrılmayı düsunuyorum ama yapamiyorum aramizda kari kocanin olmanin gerektigi hic birsey yok sevgi ilgi paylasma cinsellik hic biri yok. 12 yillik evliyim iki oglum var cocukdu kucuktu okuldu daha bircok sebepten dolayi bi sekilde idare ettim ama heryil ayrilma noktasina geliyoruz sonra duzeltip daha dogrusu ustunu kapatip devam ediyoruz.defalarca konustuk ama artik kendimi zorluyorum ne cocuk nede baska sebebleri kendime kabullendirip devam etmem gerektigini kabul edemiyorum yokmus gibi davraniyorum konusmuyoruz ayni ortamda oturmuyoruz bile ne yapicam nasil yapucam oyle mutsuzum oyle kendimi sucluyorum gittikce cikmaza girdigimi hissediyorum ve yanlis yapmaktan korkuyorum hatta ayrilirsam mahvolurum perisan olursam diye korkuyorum disardan insan daha iyi gorur ben ne gayatimi ne kendimi nede dusuncelerimi goremiyorum algilayamiyorum evet insanlarin cok buyuk sorunlari var onlara bakinca kendime sokrediyorum ama bu sorunu cozmuyo buda ruhsal bir sorun ruhum yalniz mutsuz umutsuz bir derdi yasayan bilir bu yuzden ayni durumlari yasamis yasayan bayanlardan yorumlar bekliyorum umarim bi derman bulurum