Ayrılmayı düşünüyorum

novelll

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
2.087
879
358
Eski konularımı bilenler bilir anlatıp ne sizi ne kendimi yormak istemiyorum. 2 gündür covidle uğraşıyorum, çalışıyorum yaklaşık 1 aydır oğluma k.v. ler baķıo, 2 gündürde malum yollamadım. Ama ne kv le hayırdır oğlan g3lm3di die sormadı. Neyse eşim aradı annesinin dedıği annesind3n g3çmiştir( annemler 10 gün önce covid atlattı) eşim bu duruma bişey demedi, annem zaten üzülüo durumuma, dedim annene söyle zaten kendi annem üzülüo durumuma, mesele bu değil zaten, velhasıl konuda bu deil. Neyse biz burda koptuk baģırmqya başladı lanet okumaya, Allah belamı vermiş zaten( covid olmam belamda) zaten siz sorunlusunuz 2 kız kardeşim var. Aynı afedersiniz p.çin tohumusunuz.( ölen babam) burda ben koptum zaten. Oluru yok zaten bu laflara eden adamla. Nasıl bir yol izlemeliyim.okuyanlara fikir verenlere şimdiden teşekkürler.

Saygısız,ahlaksız bir adam açın dava muhattap olmayın bu ne böyle ölmüş babanıza kadar dil uzatıyor tam küstah.
Babam dünya iyisiydi( her ne olursa olsun) tanımaz ben evlenmeden önce vefat etti zaten. İnsan ölmüş eşinin babasına nsl böyle konuşur. Hiç tanımamışım

Babam dünya iyisiydi( her ne olursa olsun) tanımaz ben evlenmeden önce vefat etti zaten. İnsan ölmüş eşinin babasına nsl böyle konuşur. Hiç tanımamışım
Yani bakın kendisine saygısı olmayan bir insanın size hiç saygısı olmaz.İnşallah çabucak covid i atlatırsınız Allah şifa versin.Evladınızıda mümkün olduğunca bu küstah adamdan uzak tutun ayrılıp yepyeni bir hayat kurun kendinize çocuğuda yazık.

Eski konularımı bilenler bilir anlatıp ne sizi ne kendimi yormak istemiyorum. 2 gündür covidle uğraşıyorum, çalışıyorum yaklaşık 1 aydır oğluma k.v. ler baķıo, 2 gündürde malum yollamadım. Ama ne kv le hayırdır oğlan g3lm3di die sormadı. Neyse eşim aradı annesinin dedıği annesind3n g3çmiştir( annemler 10 gün önce covid atlattı) eşim bu duruma bişey demedi, annem zaten üzülüo durumuma, dedim annene söyle zaten kendi annem üzülüo durumuma, mesele bu değil zaten, velhasıl konuda bu deil. Neyse biz burda koptuk baģırmqya başladı lanet okumaya, Allah belamı vermiş zaten( covid olmam belamda) zaten siz sorunlusunuz 2 kız kardeşim var. Aynı afedersiniz p.çin tohumusunuz.( ölen babam) burda ben koptum zaten. Oluru yok zaten bu laflara eden adamla. Nasıl bir yol izlemeliyim.okuyanlara fikir verenlere şimdiden teşekkürler.
Döl israfı resmen...

Ağzına kürekle vuracaksın dişlerini eline vereceksin böylesinin
Terbiyesiz herif
Umarım hafife aldıkları aynı şeyler başlarına gelir de anlarlar o zaman

Ona göre benim, bi insan nasıl kendi hayatını elleriyle mahveder bu insan benim
Böyle düşünmeyin lütfen. Kendisi dipte sizi de oraya çekmeye çalışıyor.
Hatalar hepimiz için. Kendiniz dışında ki bazen kendinize bile güvenmek zor. Yaşanan her olumsuzluk bize öyle ya da böyle bir şey öğretiyor.
Evet canınız yanıyor anlıyorum ama size hak etmediğimiz sözler söyleyen, her şeyden önce rahmetli babacığınızı ağzına dolayan net kötüdür!

Hiç görmediği adama bu küfürü konuşan insandan hayır gelmez bendeydi bosanin

Ayrıca geçmiş artık kimden gectigi onemlimi keske oglunuzdanda onlara geçseydi

O kadar üzüldüm ki bu haysiyetsiz, pisliğin babanız hakkında söylediğine. Sizin hissetiklerinizi düşünemiyorum bile. Babacığınızın mekanı cennet olsun. Bu yaratık kendi b.kunda boğulsun inşallah. Bence alabilirseniz donuna kadar alın bu ahlaksız haysiyetsiz pisliğin. Kurtulduğunuz için de bir fakiri sevindirin. Umarım oğlunuzla beraber harika bir hayatınız olur.

Dedim zaten yazık ki oğlum tanık oldu, o durumda bi de şiddet uyguluycak, defol git seni pis yaparım dio
Çocuğunuzun böyle şeylere şahit olmamasi gerekiyor.boyle bir aile ortamında buyuyecegine bosaninda sakın huzurlu büyüsün.

Back
X