• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrılmayı istemedim seviyorum hala

rubina06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
1.147
4
0
Ankara
daha dün konu açtım erkek arkadaşımla bi kız arkadaşım yüzünden tartışmıştık... tartışmayı aslında ben başlattım bayram için memleketine giden erkek arkadaşıma soğuk davrandım hastaydım... dün sabah çok trip attm msjma geç cvp verdi diye mustafa mı var yanında(arkadaşı) dedim alttan aldı o alttan aldıkça ben devam ettim... patladı en sonunda... çok kırıcı şeyler söledi o kız arkadaşın senin efendin olmuş dedi.. onun sözünden çıkma dedi... bende gece msj attım asıl mustafa senin abin olmuş falan dedim... hakaretler ettik... yeter artık diye yalvardım yetmedi çıldırmıştı artık.. bu sabah devam ettik s...r git istemiyorum seni hayatımı mahvettin ölü gibi yaşıyorum dedi... ben o an içimin acısıyla sinirden böyle söylüyorsun beni seviyorsun ayrılmak istemiyorum dedim...bana s...r git diyen birinden özür diledim beni affet dedim yüzünü görmek istemiyorum dedi karşında köpek varmış gibi davranıyosun dedi beni bırakma dedim çok mu acizim yaa ama hata bende ben başlattım sonra tamam dedi bırakmam dedi üzülme dedi beni çok üzdün dedi...

sinirden ettiği o laflar içimde... eğer ilişkimiz devam ederse bi tatışmayı o kadar uzatıp bana s...r gt demesine izin vermicem... çok seviyorum hatalıyımda çıldırttım bayram günü o da kırdı beni

... ve enson çok üzdün beni hemde durduk yere dedi haklı... deliyim ben biraz galiba gerçekten sorunluyum sanırım... seni kimse çekemez dedi... eski bi erkek arkadaşımda çok kaprislisin diyip ayrılmıştı benden...
hatamı biliyorum ama o ettiği laflarla bu ilişkiden hayır gelir mi? fikirlerinize çok ihtiyacım var kimsem yok anlatabilceğim

Son düzenleme:
canım erkeklerin sinir anları bizimki gibi olmuyor malesef onlar ağır sözler sarfedebiliyorlar sonuçta ayrılmamışsınız bu güzel fakat birdaha ne durumda olursanız olun böyle ağır laflar etmeyeceğine dair ondan söz al bence her insan hata yapabilir bir defaya mahsus bu lafını unutabilirsin bence çünkü seviyorsun bence bu uyarıyı yaptıktan sonra birdaha bu konuyu açmayın unutun gitsin
umarım birdaha tatsızlık yaşamazsınız canım

canım erkeklerin sinir anları bizimki gibi olmuyor malesef onlar ağır sözler sarfedebiliyorlar sonuçta ayrılmamışsınız bu güzel fakat birdaha ne durumda olursanız olun böyle ağır laflar etmeyeceğine dair ondan söz al bence her insan hata yapabilir bir defaya mahsus bu lafını unutabilirsin bence çünkü seviyorsun bence bu uyarıyı yaptıktan sonra birdaha bu konuyu açmayın unutun gitsin
umarım birdaha tatsızlık yaşamazsınız canım

teşekkürler canm aslında çok romantik çok kibardı sevgilim doğumgünümde bana sürpriz yapmak için otobüs duraklarında yolumu beklemişti 2 saat.. normalde üzmez beni değer verir o yüzden silip atmak çok zor

teşekkürler canm aslında çok romantik çok kibardı sevgilim doğumgünümde bana sürpriz yapmak için otobüs duraklarında yolumu beklemişti 2 saat.. normalde üzmez beni değer verir o yüzden silip atmak çok zor

anlıyorum canım Allah bozmasın dediğimi uygula bence birdaha kendisini frenler kızgınlık anlarında problem yaşamazsınız:34:

Şşşş sakin ol bitanem bi sakin ol!!! Ama söleyim ne sen ne de erkek arkadaşın ilişkinizin içine 3. kişileri böle katmayın. İkinizide çileden çıkaran senin kız arkadaşın onunda mustafa abisiolmuş. Bekle biraz. Yalvarma artık. Onun siniri geçicek ikinizde olgun insan gibi oturup konuşucaksın ve barışıcaksınız elbet.

Şşşş sakin ol bitanem bi sakin ol!!! Ama söleyim ne sen ne de erkek arkadaşın ilişkinizin içine 3. kişileri böle katmayın. İkinizide çileden çıkaran senin kız arkadaşın onunda mustafa abisiolmuş. Bekle biraz. Yalvarma artık. Onun siniri geçicek ikinizde olgun insan gibi oturup konuşucaksın ve barışıcaksınız elbet.

mstafa abisi değil arkadaşı ama ben onu gıcık etmek için mustaa abin diyip durdum zaten msj atmıyorum artık o da atmıyor:31:

Elinizdeki iyi sevgilinin kıymetini bilin. Erkekler de bi yere kadar çekiyor böyle saçma sapan tripleri. Kimse vazgeçilmez değildir, bir yerde patlar işte böyle. Sen kendine fazla güvenmişsin herhalde. Sevgilin haklı. Bari biraz zaman verin birbirinize hala seni çekmek istiyorsa gelir. :27::27:

Elinizdeki iyi sevgilinin kıymetini bilin. Erkekler de bi yere kadar çekiyor böyle saçma sapan tripleri. Kimse vazgeçilmez değildir, bir yerde patlar işte böyle. Sen kendine fazla güvenmişsin herhalde. Sevgilin haklı. Bari biraz zaman verin birbirinize hala seni çekmek istiyorsa gelir. :27::27:

ben her zaman böyle bi insan değilim çekmek istiyorsa gelir derken... sevgilimde çok güzel günlerimizde oldu kimse kimseyi hergün çekmez zaten arada huysuzluğum tutuyor:19:

yeri geliyor annemiz babamız çekmiyor bu kadar kaprisimizi sevgilimiz elin oğlu neden çeksin haklı işte çok haklı :43:

başka fikri olan yok mu bana yüzünü görmek istemiyorum bitti dedi kaç defa s..r git dedi ama ben çok ısrar edince seviyosun sinirlisin diyince tamam dedi bu laflar unutulur mu acaba:19:

kendimi senin yerine koydum da ben de çok takılırdım ve çevremdekilere ısrarla sorardım bunu. içim rahat etmezdi çünkü. sevmiyo mu artık diye bile düşünürdüm. ama devam ediyorsa eğer hala seviyordur seni. zamanla sinirin azalır, hafifler her şey.. merak etme.. umarım bir daha tekrarlanmaz.

kendimi senin yerine koydum da ben de çok takılırdım ve çevremdekilere ısrarla sorardım bunu. içim rahat etmezdi çünkü. sevmiyo mu artık diye bile düşünürdüm. ama devam ediyorsa eğer hala seviyordur seni. zamanla sinirin azalır, hafifler her şey.. merak etme.. umarım bir daha tekrarlanmaz.

teşekkür ederim çevremde sorabileceğim kimse yok bend erdimi herkese anlatamam bura anlatmak rahatlatıyor... o ettiği küfürler sinirdendir dimi çok sinirden :18:

canım kusuruma bakma ama canının acımasına gerek yok sewgılın uzatma dıo mesela uzatıosun ya hanı aynı onun gıbı hala ırdelıosun bak bu olayıda kımsenın fıkrıne ıhtıyacın olmamalı bnce kufur konusunun uzerıne çok gıdersen konuyu açmış olur ve affetmış olursun yuz bulur yıne eder sen sakınlığını koru o aramadan arama o senı aradığındada hem sewıyelı ol hemde guzel konuş sadece sunu de olmamış saymak ıstıorum ettığın kufuru eger olmş sayarsam yedıremem de bı daha yaparsan zaten sewsemde dewam etmem ılışkıye de dedın ama senı sewdığımden affedıorum gıbı dawranma yanı anlayacağın ayrıca konuyu ne kadar uzatırsan o kdar kırılırsın ve gereksız uzulursun başkasını ılışkıne sakın ama sakın sokma o soksada sen sokma ınat yapma o sokuo dıye senden öğrenır doğruyu er geç sakın ol bnce kazanırsın;)umarım sözlerımı yanlış anlamazsın...

canım kusuruma bakma ama canının acımasına gerek yok sewgılın uzatma dıo mesela uzatıosun ya hanı aynı onun gıbı hala ırdelıosun bak bu olayıda kımsenın fıkrıne ıhtıyacın olmamalı bnce kufur konusunun uzerıne çok gıdersen konuyu açmış olur ve affetmış olursun yuz bulur yıne eder sen sakınlığını koru o aramadan arama o senı aradığındada hem sewıyelı ol hemde guzel konuş sadece sunu de olmamış saymak ıstıorum ettığın kufuru eger olmş sayarsam yedıremem de bı daha yaparsan zaten sewsemde dewam etmem ılışkıye de dedın ama senı sewdığımden affedıorum gıbı dawranma yanı anlayacağın ayrıca konuyu ne kadar uzatırsan o kdar kırılırsın ve gereksız uzulursun başkasını ılışkıne sakın ama sakın sokma o soksada sen sokma ınat yapma o sokuo dıye senden öğrenır doğruyu er geç sakın ol bnce kazanırsın;)umarım sözlerımı yanlış anlamazsın...

o ettiği küfür için özür diler bi kaç gün sonra hata yapınca özür diliyor o güne kadar bu konuyu açmamak için elimden geleni yapacağım

kızlar bu tartışmalar sırasında bi kez bile seni sevmiyorum demedi.... ben sordum ayrılmak istediğine göre sevmiyosun dedim cvp vermedi... herşeyi söyledi yüzünü görmek istemiyorum,çekemem seni, senle yapamıyorum dedi ama seni sevmiyorum demedi sanırım iyi bişey

Son düzenleme:

demir'e katılıyorum canım.
Artık o kişilerden bahsetme canım bence o bahsedip sinir etse bile seni onu uyar.Başkalarından olayı kendinizi üzmemeniz gerektiğini söyle ama sakinliğini koruman lazım.

demir'e katılıyorum canım.
Artık o kişilerden bahsetme canım bence o bahsedip sinir etse bile seni onu uyar.Başkalarından olayı kendinizi üzmemeniz gerektiğini söyle ama sakinliğini koruman lazım.

teşekkür ederim cnm dünde bana destek olmuştun çok sağol... o kişiler umrumda değil artık tek üzüldüğüm sevgilimin belki bin defa artık seni istemiyorum diyebilmesi ve bana s...r gt demesi:19:

tartışma sırasında seni seviyorum demesini nasıl bekliyorsunki bence hepsini sinirden söylemiştir siniri geçince elbet dedikleri için pişman olur bende yaşadım böyle şeyler gözümün önüne geldi bir an ama biliyorumki hepsi tartışma esnasında olup biten şeyler hatta bende neler söylemişimdir kimbilir sinirden ama onlar gerçekler değil sende takma kafana bu kadar ama çokta üsteleme bence

teşekkür ederim cnm dünde bana destek olmuştun çok sağol... o kişiler umrumda değil artık tek üzüldüğüm sevgilimin belki bin defa artık seni istemiyorum diyebilmesi ve bana s...r gt demesi:19:

rica ederim canım.kk'yı bu yüzden çok seviyorum.Birbirini tanımayan insanlar birbirlerine destek olabiliyor.Çok iyi bişi bu..

Şöyle düşün canım durup dururken seni istemiyorum gibi bişi söylemiyor sevgilin sabrı taşmış belli.Anlıyorum seni küfretmesini hazmedememişsin yaptığı da çok yanlış ama bunları düşünüp düşünüp çok üzme artık kendini.
Sakin sakin sakin olmaya çalış elinden geldiğince.Ben çok kızdığımda telefonu mümkün olduğunca kendimden uzaklaştırıyorum ki elime alıp o anlık sinirle kötü şeyler söylemeyeyim.Her zaman buna uyamıyorum ama olsun=)

Back
X