daha dün konu açtım erkek arkadaşımla bi kız arkadaşım yüzünden tartışmıştık... tartışmayı aslında ben başlattım bayram için memleketine giden erkek arkadaşıma soğuk davrandım hastaydım... dün sabah çok trip attm msjma geç cvp verdi diye mustafa mı var yanında(arkadaşı) dedim alttan aldı o alttan aldıkça ben devam ettim... patladı en sonunda... çok kırıcı şeyler söledi o kız arkadaşın senin efendin olmuş dedi.. onun sözünden çıkma dedi... bende gece msj attım asıl mustafa senin abin olmuş falan dedim... hakaretler ettik... yeter artık diye yalvardım yetmedi çıldırmıştı artık.. bu sabah devam ettik s...r git istemiyorum seni hayatımı mahvettin ölü gibi yaşıyorum dedi... ben o an içimin acısıyla sinirden böyle söylüyorsun beni seviyorsun ayrılmak istemiyorum dedim...bana s...r git diyen birinden özür diledim beni affet dedim yüzünü görmek istemiyorum dedi karşında köpek varmış gibi davranıyosun dedi beni bırakma dedim çok mu acizim yaa ama hata bende ben başlattım sonra tamam dedi bırakmam dedi üzülme dedi beni çok üzdün dedi...
sinirden ettiği o laflar içimde... eğer ilişkimiz devam ederse bi tatışmayı o kadar uzatıp bana s...r gt demesine izin vermicem... çok seviyorum hatalıyımda çıldırttım bayram günü o da kırdı beni
... ve enson çok üzdün beni hemde durduk yere dedi haklı... deliyim ben biraz galiba gerçekten sorunluyum sanırım... seni kimse çekemez dedi... eski bi erkek arkadaşımda çok kaprislisin diyip ayrılmıştı benden...
hatamı biliyorum ama o ettiği laflarla bu ilişkiden hayır gelir mi? fikirlerinize çok ihtiyacım var kimsem yok anlatabilceğim
sinirden ettiği o laflar içimde... eğer ilişkimiz devam ederse bi tatışmayı o kadar uzatıp bana s...r gt demesine izin vermicem... çok seviyorum hatalıyımda çıldırttım bayram günü o da kırdı beni
... ve enson çok üzdün beni hemde durduk yere dedi haklı... deliyim ben biraz galiba gerçekten sorunluyum sanırım... seni kimse çekemez dedi... eski bi erkek arkadaşımda çok kaprislisin diyip ayrılmıştı benden...
hatamı biliyorum ama o ettiği laflarla bu ilişkiden hayır gelir mi? fikirlerinize çok ihtiyacım var kimsem yok anlatabilceğim
Son düzenleme: