Ayrilmayi isteyen erkek

Themoononlylightwesee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2017
4
1
1
Guzel bi arkadasligin sonunda, harika bi iliskiye basladik. Ancak ailem iliskimizi ogrenince ve onaylamayinca, cikmaza girdik. Bir sure sonra "mantikli olalim bu boyle olmayacak" deyip ayrilmak istedi. Ben asla vazgecmezdim ama o inancini kaybetti ve bitirdi. Nasil davranmam lazim bilemiyorum...

Bitir boşver uğraşma hiç.nasılsa birgün yıne donup dolasıp konu buna gelıcek.Devam etsen aılen huzursuz olucak evlenme konusunda.Belkide aılene kin beslıcek :işsiz: Ailen neden istemiyor.Eğer halledılecek konuysa bunları aşabılırdınız
Ancak erkek arkadasının kendıne güveni yok zorlukları aşma konusunda.

aileniz tavri netse sizi arada birakmak istememis olabilir.ama ailenizin neden istemedigide onemli.cozumu olan biseyse size dusuyordu ortayi bulmak.ailenizi ikna etmek.ama gecerli sebepleri varsa bilemem..

O hemen kestirip atabiliyorsa sizi, o zaman siz neyin uzerine dusunuyorsunuz ki? Adam cekmis gitmis. Siz de kendi yolunuza bakacaksiniz. Allah karsiniza hayirli insanlar cikarsin Insallah

Aile onaylamayınca mantıklı olanı yapmış adam. Öbür türlü kaos ortamı olda daha mı iyi? Tamam sevmek iyidirde insan huzurda arıyor. Böyle bi durumda en doğrusu olmuş. Sizde ona göre yolunuza bakmaya çalışın.

Bitir boşver uğraşma hiç.nasılsa birgün yıne donup dolasıp konu buna gelıcek.Devam etsen aılen huzursuz olucak evlenme konusunda.Belkide aılene kin beslıcek :işsiz: Ailen neden istemiyor.Eğer halledılecek konuysa bunları aşabılırdınız
Ancak erkek arkadasının kendıne güveni yok zorlukları aşma konusunda.
Cozumu olmayan problemimiz yoktu, tamamen ailemin onyargilari vardi. Ikna etmeye cok yakindim. Ama beklemek istemedi sogudu benden resmen zaman icinde.

Aile onaylamayınca mantıklı olanı yapmış adam. Öbür türlü kaos ortamı olda daha mı iyi? Tamam sevmek iyidirde insan huzurda arıyor. Böyle bi durumda en doğrusu olmuş. Sizde ona göre yolunuza bakmaya çalışın.
Ama ikna etmek varken, vazgecmek neden diye dusunuyor insan ister istemez... Cunku dogru kisiyi buldugumuza inaniyorduk ikimiz de birbirimiz icin.

O hemen kestirip atabiliyorsa sizi, o zaman siz neyin uzerine dusunuyorsunuz ki? Adam cekmis gitmis. Siz de kendi yolunuza bakacaksiniz. Allah karsiniza hayirli insanlar cikarsin Insallah
Birkac ay ugrastik napabiliriz diye, zaman icinde biraz da yumusadi ortalik aile icinde. Ancak yine de mutlu olamayacagimizi soler dururdu. Ben cok seviyorum ve onun hayatimda hala cok ozel bi yeri oldugunu biliyorum. O yuzden vazgecmek istemiyorum. Ama bi sure once ayrildik ve napacagimi sasirdim yarim kalmis gibi hissediyorum.

Bende aynı durumu yaşadım.En iyi ailenın dedıgıdır.Onlara güven.Bak zaten yeterınce sevseymiş bırakmazmıs senı.Kendısıne güveni yok.Zamanla anlarsın ne kdr dogru bı karar oldugunu

Ayrilmayi isteyen isterse esiniz olsun, birakin sevgiliyi " yol verin gisin" .

Sizi istemeyeni sizde istemeyin, dondurmekmis, cikmazmis, vs.mis

Ama ikna etmek varken, vazgecmek neden diye dusunuyor insan ister istemez... Cunku dogru kisiyi buldugumuza inaniyorduk ikimiz de birbirimiz icin.
Valla arkadaşım bu devirde herkes kendi keyfinin derdinde. Hayat şartları zaten zor üstüne bide onu bekleyeyim bunun için mücadele edeyim falan düşünmüyor kimse. Herkes rahatlık sakinlik dedinde. Yani insanlardan çok büyük beklentilerde bulunmak hayal kırıklığına sebep olur. Nitekim olmuşta

Guzel bi arkadasligin sonunda, harika bi iliskiye basladik. Ancak ailem iliskimizi ogrenince ve onaylamayinca, cikmaza girdik. Bir sure sonra "mantikli olalim bu boyle olmayacak" deyip ayrilmak istedi. Ben asla vazgecmezdim ama o inancini kaybetti ve bitirdi. Nasil davranmam lazim bilemiyorum...

Yoluna bak canım. Zaten aılen onaylamıyorsa gorduklerı bırsey vardır. O vazgecmıs gıbı gozukse de aılenın ıstememısını gurur etmıs ve hakıkatten mantıklı davranmıs gıbı duruyor. Bence ıkınız ıcın de en dogrusu bu olmus.

Back
X