Ayrılmayı isteyip 1 saat sonra yine yazan erkeğin amacı nedir

tokio750

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2025
21
-7
1
23
Merhaba seni çok seviyorum ama sürekli kavga ediyoruz bana çok soğuksun şu an ilişkide gibi değiliz düşünmekten kafayı yiyorum diyip çok sevdiğini söyleyip artık dayanamıyorum kendimi yipratiyorum diyip ayrılmak istedi sevgilim. Ben de düzeltebiliriz diyip gayet yapıcı oldum ama duzelmedigini, duzelse bile 1 hafta sonra yine kavga edecegimizi soyleyip ayrilmak istedi ben de tamam kararina saygi duyuyorum diyip durumu kabullendim. Sonra sosyal medyadan çıkardım, bana tekrardan yazdı hemen niye çıkarıyorsun istegimi kabul et , bu çocuklar kim( takipcilerimden birilerini attı) sorgulamaya başladı. Ben de neyse ne seni ilgilendirmez ayrıldık bitti neyi sorguluyosun dedim sonra sorgularim isteğimi kabul et vs havalarına girdi. Amacı nedir? Ayrilmayacagimi düşündüğü için açık açık konuşup sonra kabullendigimi gorunce tirt mi oldu? Yoksa beni sevmiyor sadece öylesine mi uğraşıyor? Çünkü yapıcı konuşmama rağmen ayrilmada net konuştu

Böylelerine niye prim verirsiniz anlamam. Öyle bir koyacaksın ki böylesine tekmeyi sanki hiç olmamış gibi. Ne derse desin cevap vermeyeceksin. Gerçekten çıkacaksın hayatından ettiğinin bedelinin ne olduğunu güzelce anlayacak. Sevgili hemcinslerim yapmayın etmeyin, adam gibi adamlar var memlekette

amaci sonucu degistirmez. ayrilalim demis ve ayrilmissiniz. boomerang gibi gidip gelmenin anlami yok onunuze bakin kendi kendine kudursun

Böylelerine niye prim verirsiniz anlamam. Öyle bir koyacaksın ki böylesine tekmeyi sanki hiç olmamış gibi. Ne derse desin cevap vermeyeceksin. Gerçekten çıkacaksın hayatından ettiğinin bedelinin ne olduğunu güzelce anlayacak. Sevgili hemcinslerim yapmayın etmeyin, adam gibi adamlar var memlekette
8 aylık bir ilişkimiz vardı anlık sinirle ayrıldığını düşünüyorum şahsen

8 aylık bir ilişkimiz vardı anlık sinirle ayrıldığını düşünüyorum şahsen
Bu zihniyet tüketir ömrünü güzelim. ‘Anlık’ sinirle bir şeyler yapan adamın karakteri oturmamıştır benim gözümde. Ayrılık ciddi bir karardır. Geri dönüşü de zordur benim nezdimde. Bir tarafı yiyen o kelimeyi ağzına alacak afedersin

Gözünde bitmişsin yani sana karşı ilgi ve sevgi duymuyor. Ama ona verdiğin ilgiyi, sevgiyi seviyor. O yüzden de bitireyim, biraz gezineyim kafama esen birini bulamazsam o zaten cepte diyerek ayrılmak istiyor. Başkalarını eklemeni hazmedemiyor kontrol ediyor çünkü cebinde olan kişiyi kaybetmek istemiyor. Ayrılmamaya ikna ederek dengeleri değiştirmişsin dişil olay ona geçmiş. Böyle biriyle tekrar birlikte olmanı tavsiye etmiyorum. Seven erkek ayrılmaz, ilişkiyi ayakta tutmanın yollarını arardı

Oyun istiyor ablası :halay: yani bu tiplere cuk oturan bir sürü tanım var ama banlanırım söylersem, kibar haliyle ilgi arsızı diyeyim. egosunu tatmin edecek bir araç olarak görüyor prens bey sizi, engelleyin her yerden silin, birebirde karşılaşırsanız da ilgisiz davranın, topu kesilmiş çocuk gibi ağlayarak uzaklaşacaktır.

Gözünde bitmişsin yani sana karşı ilgi ve sevgi duymuyor. Ama ona verdiğin ilgiyi, sevgiyi seviyor. O yüzden de bitireyim, biraz gezineyim kafama esen birini bulamazsam o zaten cepte diyerek ayrılmak istiyor. Başkalarını eklemeni hazmedemiyor kontrol ediyor çünkü cebinde olan kişiyi kaybetmek istemiyor. Ayrılmamaya ikna ederek dengeleri değiştirmişsin dişil olay ona geçmiş. Böyle biriyle tekrar birlikte olmanı tavsiye etmiyorum. Seven erkek ayrılmaz, ilişkiyi ayakta tutmanın yollarını arardı
Çok fazla kavga ediyorduk araya sogukluklar giriyodu ve ben de en sonunda geri cekildim çok nadir yazmaya başladım, asla aramadım ( daha önceden aradığımda azıcık konuşup kapatiyodu, asla aramiycam demistim) kısaca yola gelsin diye ilgimi tamamen çektim ve en sonunda o da patladı 10 gündür bir ilişkide değiliz resmen farkında mısın diye konuşmaya başladı (oysaki daha önceden ben böyle konusun yo gayet iyiyiz diyodu) ben de ona inat gayet iyiyiz ya yaptım sonra neresi iyi diyince bak sonunda fark etmişsin vs diyince dusunmekten kafayi yiyorum artık beni hic umursamiyosun, huzurum gitti neden yapiyosun ayrilalim tarzı konuştu kısaca kendisi beni buna zorladı şimdi de benden şikayet ediyor :)

Engelleyin hiç uğraşmayın yazmayın, size ulaşma imkanı olmasın ki ego tatmini yapıp kendini şişirmesin. Elimdekinden olmayayım yedekte başkası da olsun, canım istedikçe konuşayım diye düşünen dengesiz erkeklerden bu kişi.

Back
X