• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılmayı kafama koydum..bu süreçte neler yapmalıyım

dumanseda122

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2014
315
149
48
38
kızlar 6 yıllık ilişkime bitirme kararı aldım.. geçen sen 3 ay ayrı kaldık ve ölecek gibi oldum depresyona falan girdim.. şimdi aynı şeyler olurmu diye düşünüyorum hep millete akıl veriyorumda kendime gelince pıss..ayrılma nedenimse yalanını yakaladım evdeyim dedi arkadaşıyla dışarı çıktığını yakaladım. artık takatim yok bu tarz ergen işlerine buyüzden böyle bir adamla gelecek düşünemem yaşım 27 daha aklı başında dürüst bir ilişkim olsun istiyorum ilerde tabi.. öncelikle bu şapşalı hayatımdan çıkarmalıyım..

Tiyolar istiyorum unutup hayatıma devam etmek için , evet seviyorum ama bitirmek zorundayım artık taviz vermekten bıktım.

çok taviz veriyorsan zaten bitecek bir gün.
Yalan söylemiş sana olduğu bir yerdeyken başka bir yer söylemiş.
Çok mu kıskançsın da sık boğaz ediyorsun?
Bana bu ilişkide mutlu değilsin gibi geldi, uzatıp zaman kaybı yapma bence.

Çok klasik ama zamanla unutacaksın. Zaten sen çıkarmak istiyorsun onu hayatından kimse vazgeçilmez değildir. Bitir ve yeni ufuklara yelken aç.

Öncelikle bittiğini kabullenmekle başla. Hep bir umut ile bekleyenler hep acı çekiyor ve unutması uzun zaman alıyor. İlişkinin artı ve eksilerini, sana kattıkları ve verdiği zararları bir kağıda sağlı sollu yaz. Mantığını kullan bu durumda olan bir insana ne ypmasını söylerdin ve uygulamaya geç. Bitirmeye kesin kararlıysan dediğim gibi önce bunu kabullen bitti dönüşü yok diye. İçin çok acıyabilir, ben bitiriyorum neden bu acıyı çekiyorum diye gel gitlerin olabilir.. Buna hazırlıklı ol ve argümanlarını hazırla. Liste seni kendine getirecektir.

çok taviz veriyorsan zaten bitecek bir gün.
Yalan söylemiş sana olduğu bir yerdeyken başka bir yer söylemiş.
Çok mu kıskançsın da sık boğaz ediyorsun?
Bana bu ilişkide mutlu değilsin gibi geldi, uzatıp zaman kaybı yapma bence.
geçen seneki ayrılıktan önce çok sıkboğaz ediyordum sorunda bu artık bana söylüyor istediği yere gidiyordu.. şaşaırdığım bu zaten neden söylemedi ne karıştırdıki arkadaşıyla nargile içmeye gitmiş eğğ ne varki bunda neden söylemiyorsun yalan atıyorsun.. birşey olmasa atmaz son şansımızdı o değerlendiremedi.

Ayrilip ayrilmamak sizin bileceginiz bisey, ama size neden yalan söyledigide önemli... Hep böyle yalancimi, o zaman ayrilmakla en dogru seyi yaparsiniz, yoksa size yalan söylemeye mecburmu birakiyorsunuz onu? Tabii ki ne sekil olsada yalan iyi bisey degil ama eger cok bunaltiyorsaniz, kiskanclik yapiyorsanizda onun yalan söyleyipte arkadaslariyla bulusmasi anormal degil... Asil önemli olan sizin ayilmak istemeniz, yani bence bu sadece bi sebep, siz ayrilmak istiyorsunuz ama nasil yapacaginizi bilemediginiz icin buda bahaneniz olmus... Zamanla unutursunuz, kendinize ekstra ugraslar bulun bu zaman icin öyle pek üzülmeye vaktiniz kalmaz...:KK14:

Hemen unutacaksın diyemem
Önce sevdiği yemekleri, Giydiği kıyafetleri, Ses tonu , saçını tarayış şeklini ,gülümsemesini , takıntılarını, tuttuğu futbol takımını, hassas noktalarını, telefon numarasını , doğum gününü unutacaksın

Ama en son ne zaman konuştuğunuzu ne konuştuğunuzu, ilk beraber dinlediğiniz şarkıyı size okuduğu ilk şiiri vee en önemlisi gözlerinin rengini unutamazsın

Öncelikle bittiğini kabullenmekle başla. Hep bir umut ile bekleyenler hep acı çekiyor ve unutması uzun zaman alıyor. İlişkinin artı ve eksilerini, sana kattıkları ve verdiği zararları bir kağıda sağlı sollu yaz. Mantığını kullan bu durumda olan bir insana ne ypmasını söylerdin ve uygulamaya geç. Bitirmeye kesin kararlıysan dediğim gibi önce bunu kabullen bitti dönüşü yok diye. İçin çok acıyabilir, ben bitiriyorum neden bu acıyı çekiyorum diye gel gitlerin olabilir.. Buna hazırlıklı ol ve argümanlarını hazırla. Liste seni kendine getirecektir.
sao hemen yazıcam.

kızlar 6 yıllık ilişkime bitirme kararı aldım.. geçen sen 3 ay ayrı kaldık ve ölecek gibi oldum depresyona falan girdim.. şimdi aynı şeyler olurmu diye düşünüyorum hep millete akıl veriyorumda kendime gelince pıss..ayrılma nedenimse yalanını yakaladım evdeyim dedi arkadaşıyla dışarı çıktığını yakaladım. artık takatim yok bu tarz ergen işlerine buyüzden böyle bir adamla gelecek düşünemem yaşım 27 daha aklı başında dürüst bir ilişkim olsun istiyorum ilerde tabi.. öncelikle bu şapşalı hayatımdan çıkarmalıyım..

Tiyolar istiyorum unutup hayatıma devam etmek için , evet seviyorum ama bitirmek zorundayım artık taviz vermekten bıktım.
ilerde daha kotu olabilecegine inandirmalisin kendini.. devam etsem bu davranislari yuzunden sevgim zaten bitecekti diyebilmelisin.. evlenip ayrilmak daha zor, bu da var.. ve kendini acilara gark edecek seylerden uzak durmalisin.. ha uzulecegin vakit de olacak, o zaman da zorlama kendini, birak uzul sindir gec.. nasilsa zamani gelince toptan bitecek insaallah..

Ayrilip ayrilmamak sizin bileceginiz bisey, ama size neden yalan söyledigide önemli... Hep böyle yalancimi, o zaman ayrilmakla en dogru seyi yaparsiniz, yoksa size yalan söylemeye mecburmu birakiyorsunuz onu? Tabii ki ne sekil olsada yalan iyi bisey degil ama eger cok bunaltiyorsaniz, kiskanclik yapiyorsanizda onun yalan söyleyipte arkadaslariyla bulusmasi anormal degil... Asil önemli olan sizin ayilmak istemeniz, yani bence bu sadece bi sebep, siz ayrilmak istiyorsunuz ama nasil yapacaginizi bilemediginiz icin buda bahaneniz olmus... Zamanla unutursunuz, kendinize ekstra ugraslar bulun bu zaman icin öyle pek üzülmeye vaktiniz kalmaz...:KK14:
yok ya önceden çok sıkıyordum artık istediğini yapıyordu bana haber vermek şartıyla..

ilerde daha kotu olabilecegine inandirmalisin kendini.. devam etsem bu davranislari yuzunden sevgim zaten bitecekti diyebilmelisin.. evlenip ayrilmak daha zor, bu da var.. ve kendini acilara gark edecek seylerden uzak durmalisin.. ha uzulecegin vakit de olacak, o zaman da zorlama kendini, birak uzul sindir gec.. nasilsa zamani gelince toptan bitecek insaallah..
inşallah bu süreçte desteğinize ihtiyacım olacak. geçen sene ayrıldığımızda bir anda çok kilo verdim hayattan soğudum asosyal bir insan oldum.. bu defa buna katlanamam sağlığım gidiyor. ama bu ayrılıktan v.s sonra hala yalana cesaret edebilmesi beni çok şaşırttı ben her hareketime dikkat ederken .. ah o erkek arkadaşları var ya onlar.. ama iş benimkinde bitiyor

ilk sevgilinmiydi canım? ayrılma süreci çok zor gerçekten yıpratıyor insanı.. karşında ayrılmayı kabul etmeyen birinin olması daha da zor

Önce bol bol ağlayacaksın, geceleri uyuyamayacaksın, özleyeceksin falan filan. Sonra geleceğinizin zaten olamayacağını, onunla mutlu olamayacağını, kötü yanlarını düşünüp bol bol gezeceksin, arkadaşlarının başını şişireceksin. Sonra yeni yeni yakışıklılar dikkatini çekmeye başlayacak, bi bakmışsınki her saat başı aklına gelen adamı artık sadece gece yatağa yattığında hatırlar olmuşsun.

Böyle böyle zamanla onu unutacak, başka maceralara yelken açacaksın.

Bence bu süreçte kadınların yaptığı en büyük yanlış ex'i takip etmek. Sosyal medyadan, ortak arkadaşlardan vs. Her gün gördüğün, ne yaptığını, ne düşündüğünü bildiğin bi adamı nasıl unutabilirsiniz..

Sakın engellerini kaldırma derim, takip etme.

inşallah bu süreçte desteğinize ihtiyacım olacak. geçen sene ayrıldığımızda bir anda çok kilo verdim hayattan soğudum asosyal bir insan oldum.. bu defa buna katlanamam sağlığım gidiyor. ama bu ayrılıktan v.s sonra hala yalana cesaret edebilmesi beni çok şaşırttı ben her hareketime dikkat ederken .. ah o erkek arkadaşları var ya onlar.. ama iş benimkinde bitiyor
ne zaman istersen yaz canim, elimizden bisey gelirse seve seve..
tabiki kolay degil, insanin eli ayagi gitmis gibi oluyor basta.. ama zamanla hafifliyor.. insanlar deliler gibi sevdikleri eslerinden ayriliyor da ayaga kalkiyor Allah in izniyle.. sevgi yetmiyor cunku, karakterdeki bozukluklar ne hallere getiriyor.. ilerisinin iyi olmayacagina kanaat getirdiysen atlatmak daha kolay.. ama kafan net degilse zorlanabilirsin..
biz eski esimle ayrilmadan yaklasik bi 6ay oncesinde de ayri kalmistik 15gune yakin, o zaman mahvolmustum uzuntuden.. ama 6ay sonrasinda artik duzelmeyecegine emin olup pes ettigimden, kararli ve rahattim.. tabiki uzuldum ara ara, halen de yoklar o his zaman zaman ama asla pisman degilim cok sukur ve gayet iyiyim..

Back
X