Ayrılsam mı ne yapacağımı bilmiyorum :((

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm bnm senı ole ıı anlıormkı..aynı dert bende de var cnku napcamı bılmıorm..bzmkı 5yıllık bı ılıskı ve artık sonuna geldık sanırım hıc dılse bnmkı gbı dıl senn erkek arkın bnmkı facebook un f sını yaptıımda kıyametı koparıo facebookum yok o yuzden bırak tenısı yuruyuse cıkmama bıle ızın vermıo kıyafetlerıme karısıo elbıse almama ızın vermıo offffffffffffffffffff cıldrcam daa nelr neler var!bu 5yıldr boledı ve bna daa yenı dank edıo!bırden drdum ve napıorm ben ya dedım!!!bı kendıme baktım ne hale geldııme ben bıle ınanamadm!!ve cok cddı ayrılmayı dsunuorm nası btrcem blmıorm ama ben hayatımı sureklı ertelıorm ve ılerıyı dsndukcede daa cok kısıtlancamı bılıorm dsnsene daa evlı dılız bıse dılız ve genclıımızı yasayamıorz!smdı eglenmıcez spor yapmıcaz gezmıcez ıstedıımızı gymıcez de n mzn yapcaz bnları?otrup cddı dsnup karar vermek gerekıo hemen..uzulursekte smdı uzulelım ılerde dıl..

sadece badminton değil ki olay.sen bu ilişki için ne kadar emek harcayip hep bişeylerden vazgeçmişsin.şimdi sıra onda hoşlanmasa bile bişeylere sen istiosun diye katlanmalı

hiçbişey tek taraflı olmamalı.biraz o da çaba harcasın!!

Kızlar canlarım benim hemen de derdime derman olmaya çalışmışsınız :1hug:
Bende düşündüm ve şunu dedim sevgilime
ben artık kendim olmak istiyorum daha ne kadar senin istediğin biri olarak yaşayabilirim ki,
hem beni ben olduğum için sevmiyorsan ne anlamı kalıyor hiç sevme o zaman dedim.
Ama tabi dün gece iyice düşünmüş benden ayrılamayacağını istediğim gibi olmamı söyledi
bende eğer bundan sonra bir tartışma daha çıkarırsan bu konularda olacaklara karışmam artık dedim.Tamam istediğin gibi ol seni destekliyorum bundan sonra istediğini yap falan dedi.
Sonuçta ben sevgilisiyim kölesi değilim,hem başından söylemiştim aşırı kıskanç erkeklerden nefret ettiğimi. Hele onların kulu kölesi olan kendini ezdiren kadınlara ne demeli. Madem o da beni seviyor olduğu gibi kabul etsin değil mi???
Etmiyorsa eğer zaten bu ilişki yürümez. Birde bazı kişiler kıskansın beni diyor ve kıskandığı için kendini çok sevdiğini sanıyor hayattan elini eteğini çekip erkeğe bağımlı oluyor.
Nerdeyse bende sevmediğim kadın tipine dönüyordum gzzzd arkadaşımızın dediği gibi gençken gezmicez eğlenmicez yaşlanınca mı yapcaz hem en sinir olduğum şey ailemin karışmamasına erkek arkadaşımın karışmasıdır. kötükedihüso
Ayyy çok konuştum ben herhalde yaa :bbo:
Şimdiye kadar yazan arkadaşlara tşk ediyorum. a.s.
Bu seferde sevgilim sende bişey var sen bişey mi saklıyorsun gibi mesajlar gönderiyor Allah sonumuzu hayır etsin kafamçokkarıştı
Tabi başka arkadaşlardan da yorum bekliyorum kaydirigubbakcemile5

buarada eskiden bende bole kendimden taviz veriodum.sonunda resti cektim.ben kendim mutlu olursam seni de mutlu ederim dedim.bnm için katlanıcaksın takmicaksin bole şeyleri.biz herşeyi taksaydık sokağa cıkamazdik.

şimdi güç bende:))

cnm bnm ınsallah hersey yoluna grer ama bence hep ılerıye dönük düşün tabı bu bnm fıkrım secım sana kalmıs.yanı mesela smdı bu sorunu cozdnz ama huylu huyundan vazgecmezkı:1no2: yne aynı konu sekıl degstrerek hooop onunuze gelcek.al karsına kns guzelım bnce annat bunları bole gzl gzl olmuosada olmasın brak cddyım ya cnku en acısı dönüp arkana baktıın zmn keske sunu yapsaydım demek o kdr kotukı..hayatta keskelrımızn olması cok kotu senn olmasın cnm.ben yasadıım ıcın bılıorm her n kadar senı tanımasamda yasadıklarını annayabılıorm ve uzulmenı ıstemıorm ii dsun ltfen...

Back
X