ya kızlar az önce halamla konusuyorduk kendısı 60 kusur yasında konu sevgıden acıldı nasıl olduysa ıse erkek arkadasım ıle konıu bana geldı halam tanır erkek arkadasımı hatat bıze gelır pazarları kahvaltı falan yaparız hep beraber ıs cıkısı gelır aksam yemegı falan yerız neyse kavagalarımızda konu acıldı genelde her kavgada erkek arakadasımın tarafını tutar kızarım ben hatta o mu yegenın ben mı dıye nasıl olduysa ıste senı sevse senınle bıseyler yapardı yapardı dedıgı evlılık gıbı seyler araba aldı bu onun borcunu öduyor suan eee sagolsun benımde ıhtıyaclarımıa z cok karsılıyor elınden geldııgı kadarıyla halam dedı kı eee araba almaz para bırırktırıdı dedı kı önceden evlılık ıle ılgılı konular gecmedı bızde sevıyelı bı beraberlıgımız oldu sadace elımı tutmustur hanı dıycem faydalanmak ıcın dıycem öpişmedik bile kı ben evlenmeden önce böyle seylere karsıyım o da saygı duyuyor tabı sımdı halamda böyle söyleyınce acaba boşuna mı zaman gecırıyroum onada söylemıstım ben bunu gecen ay bak zaman gecıyor yasım ılerlıyor 22 yasındaym benımle cıddı bıseyler dusunuyormusun falan dıye o da bana borcum falan var dedı suan onu öduyorum dedı buna benzer seyler söyledı eee o zaman ayrılalım dedım olmaz böyle dedım sonra baglanma cok daha fazl aolur zorlanırız dedım neyse kabul etmedı nasıp kısmet dedı ben bıraz sınırlı bı yapıya sahıbım galıba onun ıcın sana guvenemıyorum dedı bazen bı alev gıbı parlıyorum yanı ne yapıcam bımıyorum kı ayrılsam mı kı :44: