• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılsam mı?Neye karar vereceğimi bilmiyorum.

bravo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2011
19
0
0
Hollanda
ya kızlar az önce halamla konusuyorduk kendısı 60 kusur yasında konu sevgıden acıldı nasıl olduysa ıse erkek arkadasım ıle konıu bana geldı halam tanır erkek arkadasımı hatat bıze gelır pazarları kahvaltı falan yaparız hep beraber ıs cıkısı gelır aksam yemegı falan yerız neyse kavagalarımızda konu acıldı genelde her kavgada erkek arakadasımın tarafını tutar kızarım ben hatta o mu yegenın ben mı dıye nasıl olduysa ıste senı sevse senınle bıseyler yapardı yapardı dedıgı evlılık gıbı seyler araba aldı bu onun borcunu öduyor suan eee sagolsun benımde ıhtıyaclarımıa z cok karsılıyor elınden geldııgı kadarıyla halam dedı kı eee araba almaz para bırırktırıdı dedı kı önceden evlılık ıle ılgılı konular gecmedı bızde sevıyelı bı beraberlıgımız oldu sadace elımı tutmustur hanı dıycem faydalanmak ıcın dıycem öpişmedik bile kı ben evlenmeden önce böyle seylere karsıyım o da saygı duyuyor tabı sımdı halamda böyle söyleyınce acaba boşuna mı zaman gecırıyroum onada söylemıstım ben bunu gecen ay bak zaman gecıyor yasım ılerlıyor 22 yasındaym benımle cıddı bıseyler dusunuyormusun falan dıye o da bana borcum falan var dedı suan onu öduyorum dedı buna benzer seyler söyledı eee o zaman ayrılalım dedım olmaz böyle dedım sonra baglanma cok daha fazl aolur zorlanırız dedım neyse kabul etmedı nasıp kısmet dedı ben bıraz sınırlı bı yapıya sahıbım galıba onun ıcın sana guvenemıyorum dedı bazen bı alev gıbı parlıyorum yanı ne yapıcam bımıyorum kı ayrılsam mı kı :44:

anlamadım adam araba aldı borcu var senle nasıl evlencek. hem 22 yaş erken bence daha bi durun durumlarınızı ayarlar evlenirsiniz ... ciddi bi sorun göremedim ben

anlamadım adam araba aldı borcu var senle nasıl evlencek. hem 22 yaş erken bence daha bi durun durumlarınızı ayarlar evlenirsiniz ... ciddi bi sorun göremedim ben

canım ben zaten demıyorum gel evlenelım halam böyle seyler söyluyor sevmıyor sevse ıste araba almazdı para koyardı kenara evlenırdı ona göre hersey eskılerde kı gıbı bırde hıc cocugu yok benımde konusacagım kımse yok böyle seylerı aklıma sokunca uzuluyrum

yasim geciyor dediginiz 22
ayrica 60 yasindaki bir teyzenin soyledigi lafa bakarak
sik bogaz etmeniz yada kuruntu etmeniz ilginc..

ben de bi sorun görmedim
yaşın daha 22, yaşın falan geçmiyo canım genceciksin daha flörtünüzün tadını cıkarın hepsinin tadı farklı, evliliğin sorumluluğu genc yaşta sizi boğmasın, rahatınıza bakın biraz
hem çocuk kötü bişey de yapmamışki gezip tozup harcıyo desen neyse dicem ama araba almış
bugün alınır yarın satılır bişeye ihtiyaç olsa
benimde ihtiyaçlarımı karşılıyo demişsin ya o noktaya takıldım ama biraz, yanlış anladım belkide
nasıl yani? senin ihtiyaclarını da karşılıyo arabayı da ödüyo, daha ne yapsın ki?
sen çalışıyo musun merak ettim
halan aklını karıştırmasın bence, onların zamannda normal olan buydu bu yaşta evlenilirdi ama şimdi devir değişti
(ben 21 yaşında ve evliyim ama kendimi istisnadan sayıyorum)
bu kadar sık boğaz etme bırak biraz özgür kalsın, sal gitsin demiyorum yanlış anlama
gençliğini şimdi yaşamazsa içinde kalır, evlendikten sonra yaşamaya kalkar o daha vahim olur

Son düzenleme:
ben de bi sorun görmedim
yaşın daha 22, yaşın falan geçmiyo canım genceciksin daha flörtünüzün tadını cıkarın hepsinin tadı farklı, evliliğin sorumluluğu genc yaşta sizi boğmasın, rahatınıza bakın biraz
hem çocuk kötü bişey de yapmamışki gezip tozup harcıyo desen neyse dicem ama araba almış
bugün alınır yarın satılır bişeye ihtiyaç olsa
benimde ihtiyaçlarımı karşılıyo demişsin ya o noktaya takıldım ama biraz, yanlış anladım belkide
nasıl yani? senin ihtiyaclarını da karşılıyo arabayı da ödüyo, daha ne yapsın ki?
sen çalışıyo musun merak ettim
halan aklını karıştırmasın bence, onların zamannda normal olan buydu bu yaşta evlenilirdi ama şimdi devir değişti
(ben 21 yaşında ve evliyim ama kendimi istisnadan sayıyorum)
bu kadar sık boğaz etme bırak biraz özgür kalsın, sal gitsin demiyorum yanlış anlama
gençliğini şimdi yaşamazsa içinde kalır, evlendikten sonra yaşamaya kalkar o daha vahim olur

ya işte bana göre öyle ama gel sen halama anlat bu durumu ıhtıyaclarımı karsılıyor derken maddı degıl manevı yönden orda yanlsı bır cumle kurdum özur dılerım yasım gecıyro olayı ya bunalıma sokuyro benı resmen ee ılerde senınle olanlar evlenmıs olacak sen kendınden buyuklerı secmek zorunda kalacaksın falan :59:yok canım son 3 aydır calsımıyorum trafık kazası gecırdım bırde minüsküs baslangısı olmus dızımde ondan dolayı

yasim geciyor dediginiz 22
ayrica 60 yasindaki bir teyzenin soyledigi lafa bakarak
sik bogaz etmeniz yada kuruntu etmeniz ilginc..

ben zaten kuruntu etmek ıstemıyorum ama o teyze dedıgınız kısıde benı buyuten halam eee o da öyle bısey söyleyınce ıster ıstemez acaba mı dıyorsunuz bılmıyorum belkı cogu kısıye söylense o da böyle algılayabılır yada ben bıraz alınganım :59:

canım sen neden sevgiline benimle ciddi düşünüyomusun gibi sorular soruyosun ki, madem ilişiniz güzel bi sorun yok zaten o yola girersiniz yavaş yavaş. ya da ne bileyim zaten bi niyet varsa konuşmalardan sohbetlerden ipuçları yakalarsın

canım sen neden sevgiline benimle ciddi düşünüyomusun gibi sorular soruyosun ki, madem ilişiniz güzel bi sorun yok zaten o yola girersiniz yavaş yavaş. ya da ne bileyim zaten bi niyet varsa konuşmalardan sohbetlerden ipuçları yakalarsın

haklısın canım bu konuları hıc konusmadık bız hanı konusmayıncada acaba böyle bı nıyetı yok mu kı dıyorum hepten paranoyak oldum bırde ben burayı sureklı takıp ederım okurum uzun surelı ılıskıler bıtıyormus bırde benım yapım var cok zor guvenıyorum yenı bı ınsan tanımak falan cok zor gelıyor bana :52:

Hepsini geçtim öpüşmeden nasıl evlenilir beynim durdu. Yıl 2011.
Benimle evlenmeyi düşünmüyor musun dedikçe antipati yaratırsınız ayrıca.

canım öncelikle kaç yıldır birliktesiniz sevgilinle?
yani 2-3 yıldır birlikteyseniz ve hiç evlenme hayali kurmadıysa bir gariplik var :37:

Hepsini geçtim öpüşmeden nasıl evlenilir beynim durdu. Yıl 2011.
Benimle evlenmeyi düşünmüyor musun dedikçe antipati yaratırsınız ayrıca.

neden öpüşmeden evlenme derken herkesın kendı kararı ben sevmıyorum öyle yşama tarzını herşey evlenınce olabılır bazı seylerı beklemek daha cok ıstek yaratır karsı tarafta herseyını alınca bısey kalmaz ayrıca sordugum soruda gayet normal bısey neden sormayayım 3 yıllık erkek arkadasım ve benı bılıyor ne amac ıle sordugumu ben evlenmeyecegım ınsanla konusmak ıstemem benım tarzım bu

canım öncelikle kaç yıldır birliktesiniz sevgilinle?
yani 2-3 yıldır birlikteyseniz ve hiç evlenme hayali kurmadıysa bir gariplik var :37:

3 yıl canım yanı konusmadık sevgı saygı ıcersınde yuruttuk kavgalarımızda oldu tabı bılmıyorum kı bıraz guvensızlık mı var bılmıyorum

3 yıl canım yanı konusmadık sevgı saygı ıcersınde yuruttuk kavgalarımızda oldu tabı bılmıyorum kı bıraz guvensızlık mı var bılmıyorum

valla tatlım iki insan 3yıl sevgili olacak ve evlilik hayali kurmayacak.
bana pek normal gelmedi.
erkek arkadaşın evlilikten korkuyor bence.
sen sorduğunda da sana " tabi ki ilerde evleneceğiz, şu borçlarım bir bitsin" gibi birşey söylememiş anladığım kadarıyla.
üstelik bana kalırsa 22yaş nişanlanmak için tam zamanı.hiç de erken değil.

valla tatlım iki insan 3yıl sevgili olacak ve evlilik hayali kurmayacak.
bana pek normal gelmedi.
erkek arkadaşın evlilikten korkuyor bence.
sen sorduğunda da sana " tabi ki ilerde evleneceğiz, şu borçlarım bir bitsin" gibi birşey söylememiş anladığım kadarıyla.
üstelik bana kalırsa 22yaş nişanlanmak için tam zamanı.hiç de erken değil.

evet canım kı bızım tanısmamız cok garıptı onun bana yanlsı cagrısı sonra ılerleyen arkadaslık aslında 5 yıllık bı gecmıs az önce de konustum hanı nıe evlenmıyoruz gıbı deılde halam bıseyler söyluyor gıbısınden onun verdıgı cevap hersey nasıp kısmet bırde şöyle düşün bızım senınle tanışmamız tamamen tesaduf kı o ankaradaydı o zaman ben ıstanbul sence bu da bı nasıp degıl mı dedı eger kı nasıbımız de varsa olur dedı :44:hersey kısmet dedı belkı de evlılıkten korkuyor gıbı me gelıyor benı sevdıgını ve cok deger verdıgını bılıyorum her dedıgımı yapar nazımı ceker menfaat ılıskısı desem öyle bıseyde yok bılmıyorum kı cokta tecrubesıszım

Olumlu bir cevap vermemiş ya evlilik konusunda üstelerseniz eğer daha çok çeker kendini, istese kendi söyler diye düşünüyorum. İlk soruşunuza demedim yani o lafı bundan sonra üzerinde durmanız menfaatinize olmaz diye söyledim.

evet canım kı bızım tanısmamız cok garıptı onun bana yanlsı cagrısı sonra ılerleyen arkadaslık aslında 5 yıllık bı gecmıs az önce de konustum hanı nıe evlenmıyoruz gıbı deılde halam bıseyler söyluyor gıbısınden onun verdıgı cevap hersey nasıp kısmet bırde şöyle düşün bızım senınle tanışmamız tamamen tesaduf kı o ankaradaydı o zaman ben ıstanbul sence bu da bı nasıp degıl mı dedı eger kı nasıbımız de varsa olur dedı :44:hersey kısmet dedı belkı de evlılıkten korkuyor gıbı me gelıyor benı sevdıgını ve cok deger verdıgını bılıyorum her dedıgımı yapar nazımı ceker menfaat ılıskısı desem öyle bıseyde yok bılmıyorum kı cokta tecrubesıszım

valla bu konularda ben de tecrübesizim canım.
2kişiyle çıktım. 2.siyle evlilik hayalleri kuruyoruz şimdi.
ama tamamen erkekte biten bir olay bu evlilik meselesi.
sen canını sıkma. arabanın borcunun bitmesini bekle.
borcu bittiğinde hala lafını etmiyorsa otur ciddi ciddi konuş bence.

belkide aranızda evlenecek kadar aşk yoktur arkadaş olarak değer veriyordur ama evlenmek için yeterli değildir acele etme

bılmıyorum ya ınanın cok takıyorum bıtsın ayrılayım o zaman dıyorum yanı nereye kadar gıder bu böyle olmaz kı dıyorum kendıme olmayacak bı dua ya amın denmez derler ya cok sorguluyorum kendımı cok uzuluyorum

seviyeli ilişki lafınıda hiç anlamam
öpüşünce seviyesiz mi oluyo o ilişki
neyse herkesin kendi yaşantısı:51:
ortada hiç bişi yokken halanızın sözüyle hareket etmeniz yanlış olmuş
evliliğe çok hevesli gbi görünmüşünüz bence
ayrıca ilişkinzii anlamadım açıkcası 3 yıl olmuş evlilik konusu geçmemiş bi yakınlıkta yok sanki mesefeli bi ilişki yakın arkadaş gbi
evlilik kesinlikle erkekte biter yavaş yavaş o aşamaya gelinir ve mutlaka hayal kurulur yani
evlenecek kadar aşık olmayabilir yanınız da iyi hissediyodur kendisini aşk değil alışkanlığa dönüşmüştür

Son düzenleme:
Back
X