Ayrımcı baba

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Babam geçen yil taksitle 1200civari telefon aldi.Bu telefonu kardesime verdi.benim telefonum 300liralik falan bişey.Bugun taksitle 1500civari bi telefon alcak.Bunu da kiz kardesime vericek.Kiz kardesimdekini kendi kullancak.Kardesimin huyuna gidip bu sefer kardesime kredi cekip ev alalim senin ustune yapicam diyo.Bu aileden nefret ediyorum cidden.Tek dertleri para.Bu yuzden kendi ailem olursa belki daha mutlu olurum diye evlenmek istiyorum sadece.Kendimi yalniz hissediyorum.Bu evde yaşamak istemiyorum.İlerde atanayim babama 1lira vermiycem.O da sonucta bana vermedi zamaninda.

ne seni çözebildim,

ne de senin aileni, kardeşin kaç yaşında,çalışıp eve paramı getiriyo, neden alının ev üstüne yapılıyo. ?
yağmurdan kaçarken doluya tutulmada..
evlilik kurtuluş değil, çözüm değil, anla artık bunu..
okulunu bitir, güzelce işe gir, kazan paranı, bak o zaman ailende, arkadaşlarında hepsi etrafında pervane..
he sahte yüzleri ayıklamakta sana kalsın..

Kardesim 20yasinda.calisiyo ama eve para vermiyo ki o da

Kaç kardeşsiniz sadece senin mi akıllı telefonum yok
Uç kardesiz.Ucumuzunde var.Ama ben ve erkek kardesim kendi paramiz aldik telefonu.Kiz kardesime babam aldi.Şimdi kiz kardesime daha pahalisini aliyo.Ki kardesimin telefonu benimkinden kat kat ustunken.Benim telefonum tamirden cikmiyo

Uç kardesiz.Ucumuzunde var.Ama ben ve erkek kardesim kendi paramiz aldik telefonu.Kiz kardesime babam aldi.Şimdi kiz kardesime daha pahalisini aliyo.Ki kardesimin telefonu benimkinden kat kat ustunken.Benim telefonum tamirden cikmiyo
3unuz de calisiyor musunuz? Kendi paranizla aldiginiza gore calisiyorsunu?

Dert etme sen bunları
Daha ne dertler var...
Dünya mali dünyada kalır
Yarın öbür gün sana da boş gelecek bu dertler
Hep yuzyuzesin bayramı var seyrani var

Dert etme sen bunları
Daha ne dertler var...
Dünya mali dünyada kalır
Yarın öbür gün sana da boş gelecek bu dertler
Hep yuzyuzesin bayramı var seyrani var
Evet ama ayrimcilik yapiyo.Erkek kardesim icin diyo ki elektrik su kira yatcak versin para yoksa gitsin evden diyo

Hep baban sen kardeşlerin annen nerde ne rolünde hizmet ve aşçı mı sadece
Böyle bir durumda babalar düşünemese bile anneler orta yolu bulur

Sınava hazırlanıyordun değil mi? Ne zaman sınav, nasıl gidiyor çalışmalar? Odaklanman gerekenler bunlar şimdi, eğer istediğin sonuca ulaşmak istiyorsan. Sebeplerin her neyse, herkes ailesiyle anlaşacak diye bir şey yok . Ama bu konudaki kırgınlığını öfkeni her hissettiğinde gidip bir 10 sayfa birşeyler oku, bir 20-30 soru çöz ki en azından olumlu bir sonuç çıkartmaya çalış. Sonra keşke biraz daha vaktim olsaydı da çalışsaydım demezsin, hem de bir sene daha aynı mutsuz olduğun ortamda kalma rskini azaltmış olursun.

Hep baban sen kardeşlerin annen nerde ne rolünde hizmet ve aşçı mı sadece
Böyle bir durumda babalar düşünemese bile anneler orta yolu bulur
Annem zaten bikmiş.Atan gelicem senle diyo.kadin bikmis hayatindan.Annem telefon almasina bisey demedi.Huyuna gidiyo ona kredi cektircek diyo

belli ki hepiniz 20 küsür yaşındasınız. kendiniz çalışıp alabiliyorsanız üç kuruşluk telefon için bu hasetliği yapmayın. çocuk musunuz allah aşkına..

İa
İki gundur kitap yuzu acmiyorum.Bugun kardesim ise gidene kadar yataktan cikmadim.Öglen gidiyo o da ise.babamla sacma sacma konusuyolardi.İkiside evden gidince yataktan ciktim.Calismalar aslinda guzel ama biseye moralim bozulunca birakiyorum calismayi.Giriyorum yataga ve cikmiyorum yataktan sonra

belli ki hepiniz 20 küsür yaşındasınız. kendiniz çalışıp alabiliyorsanız üç kuruşluk telefon için bu hasetliği yapmayın. çocuk musunuz allah aşkına..
Evet de hep ona aliyo ama.Kizimda kizim diyo.Beni niye dershaneye yollamiyo kpss icin? Diger kizini ehliyete yazdirim onu yapim bunu yapim diyoya

Tam bilmiyorum hangi sınava gireceksin ama, eğer mayıs'taki kpssye gireceksen, sınavlarda son ay çok önemli. Son ayda bırakanlar ve devam edenler çok fark eder. Herkesin etrafında onları motive edecek kimsesi olmayabilir, bunu kendin için sen yapacaksın. Hayatındaki olumsuzlukları kendine motivasyon olarak kullanmaya çalış, mesela şu an burda çok vakit harcama, git 1 saat çalış, sonra gel burdaki yorumları oku. Aksi takdirde nasıl başka hayalini gerçekleştirecek ve bu sorununu çözeceksin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…