- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Kardesim 20yasinda.calisiyo ama eve para vermiyo ki o dane seni çözebildim,
ne de senin aileni, kardeşin kaç yaşında,çalışıp eve paramı getiriyo, neden alının ev üstüne yapılıyo. ?
yağmurdan kaçarken doluya tutulmada..
evlilik kurtuluş değil, çözüm değil, anla artık bunu..
okulunu bitir, güzelce işe gir, kazan paranı, bak o zaman ailende, arkadaşlarında hepsi etrafında pervane..
he sahte yüzleri ayıklamakta sana kalsın..
Uç kardesiz.Ucumuzunde var.Ama ben ve erkek kardesim kendi paramiz aldik telefonu.Kiz kardesime babam aldi.Şimdi kiz kardesime daha pahalisini aliyo.Ki kardesimin telefonu benimkinden kat kat ustunken.Benim telefonum tamirden cikmiyoKaç kardeşsiniz sadece senin mi akıllı telefonum yok
3unuz de calisiyor musunuz? Kendi paranizla aldiginiza gore calisiyorsunu?Uç kardesiz.Ucumuzunde var.Ama ben ve erkek kardesim kendi paramiz aldik telefonu.Kiz kardesime babam aldi.Şimdi kiz kardesime daha pahalisini aliyo.Ki kardesimin telefonu benimkinden kat kat ustunken.Benim telefonum tamirden cikmiyo
Ben okurken almistim para biriktirip.Ben part time haftada iki gun calisiyorum digerleri full iste calisiyo3unuz de calisiyor musunuz? Kendi paranizla aldiginiza gore calisiyorsunu?
Evet ama ayrimcilik yapiyo.Erkek kardesim icin diyo ki elektrik su kira yatcak versin para yoksa gitsin evden diyoDert etme sen bunları
Daha ne dertler var...
Dünya mali dünyada kalır
Yarın öbür gün sana da boş gelecek bu dertler
Hep yuzyuzesin bayramı var seyrani var
Haftada iki gun sadeceçalışıyo musun?
Annem zaten bikmiş.Atan gelicem senle diyo.kadin bikmis hayatindan.Annem telefon almasina bisey demedi.Huyuna gidiyo ona kredi cektircek diyoHep baban sen kardeşlerin annen nerde ne rolünde hizmet ve aşçı mı sadece
Böyle bir durumda babalar düşünemese bile anneler orta yolu bulur
Uç kardesiz.Ucumuzunde var.Ama ben ve erkek kardesim kendi paramiz aldik telefonu.Kiz kardesime babam aldi.Şimdi kiz kardesime daha pahalisini aliyo.Ki kardesimin telefonu benimkinden kat kat ustunken.Benim telefonum tamirden cikmiyo
İki gundur kitap yuzu acmiyorum.Bugun kardesim ise gidene kadar yataktan cikmadim.Öglen gidiyo o da ise.babamla sacma sacma konusuyolardi.İkiside evden gidince yataktan ciktim.Calismalar aslinda guzel ama biseye moralim bozulunca birakiyorum calismayi.Giriyorum yataga ve cikmiyorum yataktan sonraSınava hazırlanıyordun değil mi? Ne zaman sınav, nasıl gidiyor çalışmalar? Odaklanman gerekenler bunlar şimdi, eğer istediğin sonuca ulaşmak istiyorsan. Sebeplerin her neyse, herkes ailesiyle anlaşacak diye bir şey yok . Ama bu konudaki kırgınlığını öfkeni her hissettiğinde gidip bir 10 sayfa birşeyler oku, bir 20-30 soru çöz ki en azından olumlu bir sonuç çıkartmaya çalış. Sonra keşke biraz daha vaktim olsaydı da çalışsaydım demezsin, hem de bir sene daha aynı mutsuz olduğun ortamda kalma rskini azaltmış olursun.
Evet de hep ona aliyo ama.Kizimda kizim diyo.Beni niye dershaneye yollamiyo kpss icin? Diger kizini ehliyete yazdirim onu yapim bunu yapim diyoyabelli ki hepiniz 20 küsür yaşındasınız. kendiniz çalışıp alabiliyorsanız üç kuruşluk telefon için bu hasetliği yapmayın. çocuk musunuz allah aşkına..
Tam bilmiyorum hangi sınava gireceksin ama, eğer mayıs'taki kpssye gireceksen, sınavlarda son ay çok önemli. Son ayda bırakanlar ve devam edenler çok fark eder. Herkesin etrafında onları motive edecek kimsesi olmayabilir, bunu kendin için sen yapacaksın. Hayatındaki olumsuzlukları kendine motivasyon olarak kullanmaya çalış, mesela şu an burda çok vakit harcama, git 1 saat çalış, sonra gel burdaki yorumları oku. Aksi takdirde nasıl başka hayalini gerçekleştirecek ve bu sorununu çözeceksin?İa
İki gundur kitap yuzu acmiyorum.Bugun kardesim ise gidene kadar yataktan cikmadim.Öglen gidiyo o da ise.babamla sacma sacma konusuyolardi.İkiside evden gidince yataktan ciktim.Calismalar aslinda guzel ama biseye moralim bozulunca birakiyorum calismayi.Giriyorum yataga ve cikmiyorum yataktan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?