Ayrıntılı Ultrason 2012 =(

hanımlar başka hastane önerecek olan varmı bıran once yaptırmam lazıımmmm:43:

biraz zaman geçmiş ama ben yine de benim izleyeceğim yolu anlatayım.. Özel bir hastaneye gidiyorum. Aradım muayene ücretine dahil olduğunu söylediler ayrıntılının. Randevum 18inde ama ben devlet hastenesinde iyi bir dr olduğunu duydum ve neredeyse 2 3 hafta öncesınden ayın 9una randevu almıştım. Buradakı yorumları okuyunca da devlet hastanesini aradım ve yapıp yapmadıklarını öğrendim. yapıyorlarmıs yalnız muayene oluyormussun ve detaylı için de ayrı bır randevu alıyormussun. Kendi druma yaptırıcam elbet ama devlete de yaptıracağım sanırım....

canım ben 13 haftalıkken bir yaptırdım 200tl oda şişlide şişli caminin karşısında özel bir doktor muaynane adı osman özyurt zaten adamın muayne üçreti bu ayrı para almıyor sonra çapa medilife hastanesine gidiyorum o doktor istedi 3lü test yani ayrıntılı ulturason onuda karşısında tomo çek var orda 150 yaptırdım daha yeni 1 ay oldu fiyatlar pahalı benim bebeğimin sağ ayağında biraz eğrilik çıktı tam 1,5 saat baktılar belim ağrıdı yatmaktan sonra doktora gösterdim evet eğer böyle doğarsa tedavi edilebiliyor dediler ama böylede doğmayabiliyor bazen ama çok ağladım sonra düşünmüyorum ben inanıyorum sağlıklı doğacağına bide benim akrabama bebeğinin beyninde su var sakat olur dediler sonlandırıcaklardı heralde kabul etmedi ve sapasağlam doğdu tanıdığım birinin eşine daum sendromu var dediler onun bebeğide sapasağlam doğdu nebiliyim ben boşu boşuna kafaya takıyorsun bir sorunda olsa doğurum insan güvenemiyor genede blki yanılıyordur diye ben ilk kızımda bunların hiçbirini yaptırmadım hiçte birşey olmadı

Yorumunu okudum da bir şey sormak istiyorum bende 3 gün sonra 23 haftalık oluyorum bu ayrıntılı ultrasyon karından mı bakılıyor

Back
X