Ayrıntılı ultrason 3D mi, yoksa 4D mi?

athena

Goddess of Wisdom
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2013
6.520
24.129
548
Kızlar ben dün doktordaydım. Doktor bebeğimi inceledi ve hiçbir sorun yoktu. Herşey yolunda kilosu boyu kapl atışı vs.
Fakat plesantan hala aşağıda. Ayrıntılı ultrasona girip onu inceletmemiz gerek dedi.
Tetkik istek kağıdına da "4D usg" yazmış. Bi yerlerde ayrıntılı ultrasonun 3D yapıldığını okumuştum. Sizce neden benden 4 boyutlu istedi doktor?
Bebeğimde bir sorun mu gördü de bana mı belli etmedi?
Yoksa gerçekten plesantama daha iyi bakılması için mi?

muhtemelen plasentana bakacaktır , bugün bende girdim 4D oluyormuş , ve sonuç kağıdında plasenta durumu ile ilgili birşey yazıyor bebişede bakılacak tabi her durumda yapılıyor diye biliyorum. İnşallah hiç bir sorun yoktur , gönlünü ferah tut.

Çok saol cevap icin canim..
Sana da gecmis olsun. Gecmis bitmis cok sükür.
Demekki plesantami inceleyecek cünkü bebekte bi sorun olsa direkt söyler dimi? Babamin oglu degil ki sonucta..
Fakat bana "25. haftanda mutlaka radyolojide ayrintiliya gir" dedi odadan cikarken doktorum.
Daha erken olmasi gerekmiyor mu? 18. 22. haftalarda? Ama doktor da yanlis biliyor olamaz ya?
Off kafam karisti..
Cok tesekkurler. İnsallah sorun cikmaz canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…