23+5 haftalıkken gittim .. haznedar hospitalum a gittim ssk 50ytl fark ödedim.. 45 dk sürdü bebişin tüm organlarına ellerine ayak parmaklarına varıncaya kadar bakıyorlar.. sonucu hemen veriyorlar.. allahın izniyle bebişin sağlıklı olacaktır inş cnm korkma..
canım ben 22 haftalıkken çektirdim eğer renkli ultrason derken dopplerden bhsediyosan ben sonomed de çektirdim 240 ytl ödeim yarım saat sürdü bebeğin bütün organlarını incelediler benim kızımın malesef akciğerinde kist çikti o bizi baya üzdü ardından amniosentez yapıldı 1. testimiz temiz cıktı diğer testimiz 15 gün sonra cikacak inş oda temiz çıkar bundan sonra her hafta kontrol olacagız duruma göre erken de doğabilirmiş...
herkese bu haftalarda çekiliyo mu.yani şunu sormak istiyorum bütün hamilelere bunu yaptırıyolar mı?siz konudan bahsedince merak ettim ben de yaptıracak mıyım diye.teşekkür ederim şimdiden cevaplarınıza...
canm ben aradım hospitalıum u bana 175 lira dediler nedenki acaba ?
Kızlar doktorum bu hafta sonu 2 haftaya kadar ayrıntılı ultrason (2.düzey ultrason) isteyeceğini söyedi. Bebeğimde şuan için allaha şükürler olsun görünen hiç bir sorun yok inşallah bu ultrasondada olmaz o kadar korkuyorumki. internette 24.haftada yapıldığı yazıyor ben şuan 23+1 haftalık hamileyim. Çektirene kadar 25-26 haftalık olucam.
Sizler çektirdinizmi?
Hangi haftada çekildi ?
Ne kadar sürüyor?
Sonuç hemen söyleniyormu?
Ne kadar ödediniz ?
detaylı usg de sınır 23.hafta sonrasında sonuç alınamıyor haberiniz olsun.ben 22-23 haftalar arası bir doğumevinde yaptırdım randevulu gittiğim için sıra beklemedim profesör eşliğinde iki doktor birden baktılar ve hiçbir ücret ödemedim.
canım ben 22 haftalıkken çektirdim eğer renkli ultrason derken dopplerden bhsediyosan ben sonomed de çektirdim 240 ytl ödeim yarım saat sürdü bebeğin bütün organlarını incelediler benim kızımın malesef akciğerinde kist çikti o bizi baya üzdü ardından amniosentez yapıldı 1. testimiz temiz cıktı diğer testimiz 15 gün sonra cikacak inş oda temiz çıkar bundan sonra her hafta kontrol olacagız duruma göre erken de doğabilirmiş...
bende 24 haftalık hamileyim bugün görüntüleme merkezine gittim 120 ytl ödedim 30 dk sürdü bebeğin rahim içindeki durumuna detaylı bir şekilde bakılıyor. sonucunuda hemen alıyorsun cnm. benim bebişimin herşeyi normal çıktı çok şükür. bütün hamişlere sorunsuz bir hamileik diliyoruum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?