ayrıntılı ultrason doppler

Lady bug

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
4.268
7.338
398
Devlet hastsnesınden nasıl dırek cektırebılırım bılen varmı once gebe bölümünemi gıdıcem sıramı verıyolar hıcbısey bılmıyorum ve ıkı hafta sonra cektırmem lazım yardım edın lüütfen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim bildiğim devlette yok, ama varsa eğer tabi önce dr muayene edecek sana fiş vererek gerekli bölüme sevk edecek.

benim bildiğim devlette yok, ama varsa eğer tabi önce dr muayene edecek sana fiş vererek gerekli bölüme sevk edecek.

Arastırmalarda var da sıra varsa dıye korkuyorum sanırım bekletıyolar e o haftayı kacırırsam gırmemin anlamı kalmıcak ınşallah bekletmezler yoksa gıttı 300 lira

Canim kuzencigim cogu devlet hastanesinde yok. Olanlarda dedigin gibi randevu sistemli calisiolar erkenden sira alman lazim. Hadi sira aldin diyelim maksimum 10 dk bakip yolluyolarmis. Ben ozelde 300 tl bayildim ama yarim saat incelediler cd verdiler cok ilgilendiler. Tabi illa 300 tl degil bazi ozellerde daha uygun olabiliyo biraz arastir istersen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim kuzencigim cogu devlet hastanesinde yok. Olanlarda dedigin gibi randevu sistemli calisiolar erkenden sira alman lazim. Hadi sira aldin diyelim maksimum 10 dk bakip yolluyolarmis. Ben ozelde 300 tl bayildim ama yarim saat incelediler cd verdiler cok ilgilendiler. Tabi illa 300 tl degil bazi ozellerde daha uygun olabiliyo biraz arastir istersen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sagol kuzen :) sorma gec kaldım özelde olcaz mecbur pff simaydayken böle şeyler istemedıler ya bak bu velet masraflı geliyo kız 10 dk için bi ay once sıra alıyon resmen tüü onlara gıtmıyom len sıra alcam gıtmıcem :)

Back
X