Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Perinatoloji doktoru 18 dedi banada bencede doktordan doktora değişiyor hiçbi ortası yok galiba kararsız kaldımFetal dna testi yaptırmadığım için doktor 20. Hafta dolmadan yaptır demiştir. 19+5te yaptırdım :) perinatolog doktor da daha erken olduğunda tam verim alamıyoruz demişti. Sanırım 20 hafta ideali ama bunlar hep doktordan doktora değişiyor tabi
Valla öyle. O yüzden 18-19-20 ne zaman istersen git:) inş sorunsuz geçer güzel haberler alırsınızPerinatoloji doktoru 18 dedi banada bencede doktordan doktora değişiyor hiçbi ortası yok galiba kararsız kaldım
Teşekkür ederim canım seninde herşey gönlüncr olsun inşallah ❤Valla öyle. O yüzden 18-19-20 ne zaman istersen git:) inş sorunsuz geçer güzel haberler alırsınız
Devlette mi sıra buldunuz özelde mibenim doktorum 20-24 arası yaptırabilirsin demisti ama benim o zamanki tüm testlerim, ultrason görüntülerim normaldi yani gebelikte bir sorun görünmüyordu.
zaten parinatolojiden 1-1.5 ay önce randevu almanız gerekiyor. biz 20.haftaya almak istemistik ama müsaitlik yoktu. 22+4te yaptırdık. bebek büyüdüğü için de her sey çok net görüldü sükür.
bazen bazı kalp sorunları vs erken dönemde görülüyor ama ilerleyen haftalarda ultrason tekrarlandığında iyileşmiş oluyor. o yüzden bence en sağlıklısı 20 ve sonrası.
Ozaman bende 2 gibi gideyim daha mantıklı teşekkür ederimBenim gitmeyi düşündüğüm bi perinatolog da 18'e randevu verdi ama kendi doktorum 20 sonrasını uygun görmüştü. 18de oluşmayan ama 20.haftalarda oluşan bazı bölgeler de vardı 18de onlar görünmeyebiliyomuş haliyle, o yüzden 20de gittim ben
Teşekkür ederim❤Benim doktorum 20-22 hafta arası herhangi bir zaman olur demişti
özelde yaptırdım benDevlette mi sıra buldunuz özelde mi