Ayrıntılı Ultrason Ne Zaman ve Nerede Yapılmalı

Babylicious

İf You Were Melody Which One You Would Be
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2016
2.142
2.838
133
31
kızlar yaa ben ayrıntılı ultrasondan randevu almak ıstıyorum ama ne zaman yaptırmak en ıyısı bılemıyorum.. 22 yada 21 hafta ıcın gun alayım dıyorum doktora sormayı unuttum..

ayrıca benım 2 kardesımde yarık damak olarak dogmustu. doktorum ayrıntılının benım ıcın onemlı oldugunu ıyı bır yerde yaptırmam gerektıgını soyledı.. Ben birkac yerden fiyat aldım bır hastanede prof yada doc yapınca 300 normal uzman dr yapınca 275 tl
digerlerı hastane ve tıp merkezlerı 220 tl cevremdekiler bunlar en yakın hastaneler.

simdi ben hangı gune randevu alayım hangi doktordan alayım?

yarık damak oldugu ıcın dırek prof tan mı randevu alsam?

Canım yarık dudağı normal dr da anlar inşlh öyle bişey yoktur. Ben 22 haftada yaptırdım dr geçmek üzere bebek çok büyümüş hemen yapalım demişti. Riske atma 20-21 civarı yaptır bence

o zaman ben 3 haftaya bir randevu alayım tam 21 hafta olur :) tesekkurler cevabın ıcın

Canım yarık dudağı normal dr da anlar inşlh öyle bişey yoktur. Ben 22 haftada yaptırdım dr geçmek üzere bebek çok büyümüş hemen yapalım demişti. Riske atma 20-21 civarı yaptır bence

Detayli ultrasonu arastirirken hastaneim fazla pahali oldugunu oldugunu dusundum diger fiyatlari duyunca ama sonra fark ettim ki bu isi cidden uzman kisilerin yapmasi gerekiyor herkes yapabiliyor radyolog uzman dr vs ama ozel makinalarda perinatologlar tarafindan yapilmasi gerekiyormus esasen...

Bu ay sonu gibi randevu alicam bende, 20+ olucaz insallah.600 liraymis fiyati sanirim ayni yerde yaptiran arkadas oyle soyledi...

Back
X