Ayrıntılı ultrason nedir? 4. boyutlu ile aynı mı ?

arkadaşlar doktoru ayrıntılı ultrason öneren var mı ? Çektirdiniz mi ?

Evet ortalama 22-23. hafta civarında ayrıntılı ultrason çekiliyor.
3boyutlu ultrasonda oluyor aynı zamanda.Muhteşem birşey bebeğini görüyorsun elini yüzünü herşeyi görüyorsun ağzını kıpırdatışını bile,aynı zamanda uzman doktor herşyi inceliyor kalp beyin ciğer gelişimlerini tek tek inceliyor.Bence çektirilmeli
23. haftamda çekilmişti benim eğer doktorun söylemezse sen hatırlat istersen

Bana doktorum üniversite hastanesini önerdi, fakat orda randevu çok geç olduğu için farklı bir yer düşünüyorum. Çektirmeyi gerçekten istiyorum.

Bana doktorum üniversite hastanesini önerdi, fakat orda randevu çok geç olduğu için farklı bir yer düşünüyorum. Çektirmeyi gerçekten istiyorum.

Bencede çektir AKlinda soru isareti kalmasin için rahat etsin
ozel bi hastanedede girebilirsin mesela benim gittigm hastane ekstra bir ucret almiodu detaylı ultrason icin ama bazıları 100lira fln aliomuş die duydm

Benim doktorumda özel hastane doktoru, kendi hastanesindekini önermedi. Üniversite hastanesini önerdi. Fakat 18 hazirana sıra verdiler. Oda benim için çok geç :(

cerrahpaşadan aldım ben. hiç bir ek ücret yok. sadece ilk gittiğinizde bütün tahlilleri götürün yoksa yeniden istiyolar. eksik varsa yapıyolar. ben 17 haftalıkken gittim 23. haftama verdi. erkenmi acaba diyodum ama tam zamanında gitmişim. bu arada telefonla randevu alıyosunuz. gece 12den sonra aramaya başlayın, düşürmeniz imkansız ama beli bir saatten sonra düşüyo, gebelikleri 12 hafta sonrası olanlarda ayrı baktıkları için fazla hasta olmuyo rahat iki gün sonrasına bulursunuz. ben gittiğimde 4-5 kişi vardı. yani telefon düşmüyo diye yılmayın demek istiyorum. diğer bölümlerin randevuları bittikten sonra hat açılıyo.

cerrahpaşadan aldım ben. hiç bir ek ücret yok. sadece ilk gittiğinizde bütün tahlilleri götürün yoksa yeniden istiyolar. eksik varsa yapıyolar. ben 17 haftalıkken gittim 23. haftama verdi. erkenmi acaba diyodum ama tam zamanında gitmişim. bu arada telefonla randevu alıyosunuz. gece 12den sonra aramaya başlayın, düşürmeniz imkansız ama beli bir saatten sonra düşüyo, gebelikleri 12 hafta sonrası olanlarda ayrı baktıkları için fazla hasta olmuyo rahat iki gün sonrasına bulursunuz. ben gittiğimde 4-5 kişi vardı. yani telefon düşmüyo diye yılmayın demek istiyorum. diğer bölümlerin randevuları bittikten sonra hat açılıyo.

Ben Çanakkale de yaşıyorum ayrıca öğretmenim, istanbul biraz uzak benim için, daha yakın bi secenek bulmam gerek, burada üniersite hastanesi yada özel doktor seçeneklerim var, sanırm özel bir muayeneye gideceğim..

Back
X