ayrıntılı ultrason ve cinsiyet

ebru_82

Guru
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2008
209
105
303
43
Selam kızlar, bugün ayrıntılı ultrasona girdim. Öncelikle doktorom pozisyonunun uygun olmadığını ama kıza benzediğini söyledi. Sonra radyoloji uzmanı yine göremediğini ama %90 erkek olduğunu söyledi. Pipi de olabilir kordon da dedi ama yinede şimdiye kadar yanılmadığını söyledi. 20. haftamdayım. Bebek bacaklarını açmadığı halde nereden görebiliyorlar yada kordonu pipiye benzetip erkek diyebiliyor? Diğer dr da bacaklar kapalı olduğu için göremediği pipiye nasıl kız diyebiliyor anlamadım. Kafam çok karıştı. Net öğrenmek istiyorum artık

Yani şu zamanda 20 haftaya gelip cinsiyetini hala öğrenememiş olman çok garip nerde yaşıyosun merak ettim işinin ehli doktorlar 10. Haftada bile anlıyolar çünkü kızla erkeğin kalp atışı kemik yapısı kafa ölçüsü vs bi çok unsuru farklı oluyo

Benim çarpık bacaklım da bacaklarını kapattığı gibi çapraz yapıyo göremiyoruz.
Bir çok doktor kordonu görüp pipiye benzetip erkek diyebiliyo çünkü bebekler tam olarak açmıyo genel olarak. Sen sağlıklı bebek dile canım elbet bi şekilde öğreneceksin erkek bekleyip kız olanlar, kız bekleyip erkek olanlardan olma yeterki.

Valla İzmir deyim. Çok ta iyi yerler gittiğim yerler. Bacaklar hep kapalı. Anlayamadım. Onlar mı beceriksiz yoksa bebeiş mi inatçı

Valla İzmir deyim. Çok ta iyi yerler gittiğim yerler. Bacaklar hep kapalı. Anlayamadım. Onlar mı beceriksiz yoksa bebeiş mi inatçı
Bence doktorlarda iş yok çünkü ayrıntılıda bebeğin damarlarına kadar görebiliyolarmış ki pipiyi ya da kukuyu mu göremicekler bacakların kapalı olması bişey farketmiyoki önden değil popo kısmından yani alttan bakıyolar cinsiyet için tabi cihazın ve doktorun iyi olması lazım

Sen sıkma canını elbet öğreneceksin, bana kalsa doğumda öğrenirim kocam çok merak ediyo. Bebek göstermeyince doktor ne yapsın, görmeden söylüyolar sonra bütün hazırlıklar boşa gidiyo. Kuzenim özel bi üniv hastanesinde doçente gidiyodu erkek ismi bile koydular sonra kızımız oldu. Bence iyi doktor cinsiyetine değil sağlıklı olup olmadığına bakıyo ki ben 7-8 doktordan sonra bu doktorumu buldum memnunum.

Bana 13.haftamda erkek dedi hem de mardindeyim yani hem batidasin hem doktorların cinsiyeti bilemiyor şaşırdım Allah gönlüne göre versin inşallah

Benim kuzum da çok terbiyeli çıktı ben de 22.haftada öğrenebildim. Doktorlar tahmin ediyor ama tam olarak görmeden ihtiyatlı davranarak kesin bir şey söylemiyorlar. Hiç sıkma canını kontrole girmeden önce bir tane sade soda iç iyice hareketlensin miniğin belki gösterir

Büyük şanssızlık benim kız daha 11 haftada belli etti bacakları hep açık ayrıntılıda doktor cm cm ölçerken karnıma öyle baskılar yapmıştıki kendini göstermeyen Bebek bile o baskılara açılırdı işallah sağlıkla kucağına alırsın canım

Merhaba benimde bir sorum olucak. lütfen fikrinizi söyler misiniz. 14. haftada gittim %80 kıza benziyor ama olmayada bilir dedi. Ben hamile kaldığımdan beri hep oğlan hissediyorum. kontrol günüme daha çok var merak ediyorum bu şekilde 14. hafta yanılanlar varmı

Merhaba benimde bir sorum olucak. lütfen fikrinizi söyler misiniz. 14. haftada gittim %80 kıza benziyor ama olmayada bilir dedi. Ben hamile kaldığımdan beri hep oğlan hissediyorum. kontrol günüme daha çok var merak ediyorum bu şekilde 14. hafta yanılanlar varmı

Yanılma payı oluyor çoğu Zaman işallah gönlünüze göre verim rabbim sağlıklı olsunlar benim için önemli o :)

erkek bebeklerde yanılma çok az oluyormuş, yani erkek dediyse doktor büyük ihtimal değişmiyormuş. ama kız denilen bebeklerde yanılma payı daha fazlaymış.

14.haftada erkek dendi bize, 16.ci haftada kordona bagdas kurdugundan ve göremediğinden %80 kız dedi, bugün %100 erkek oldugumuzu öğrendik :) Biraz pozisyon biraz haftaların gecmesi gerekiyor sanırım. Rabbim gönlünüze göre versin insallah.

Kordon varsa erkekte olsa, kızda olsa görülmüyor, pipi görünmeyincede genelde kız diye yapıstırılıyor bizde nedense. Bugün benim fındıgım sasırttı bizi, daha gecen hafta kızdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…