Doğuma Hazırlık Ayrıntılı ultrason

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
204
103
Kızlar hiç ayrıntılı ultrason yaptırdınız mı? Nasıl oluyor karından mı bakıyorlar yoksa altanda bakıyorlar mı? Pazartesi yapıcam inşallah aksi bir durum olmaz

Reactions: Z P
Evet 21.ci haftamda yaptırdım karından bakıyorlar bebeğin organına filan bakıyorlar

Detaylı ultrasonu normal gittiğimiz kadın dogum uzmanı mı yapıyor yoksa bir radyologa falan mı yönlendiriyor kızlar?

Detaylı ultrasonu normal gittiğimiz kadın dogum uzmanı mı yapıyor yoksa bir radyologa falan mı yönlendiriyor kızlar?
Kadın doğum doktorum beni tüp bebek bölümüne yolladı her halde oradaki doktor bakıyor ama tam olarak brancı ne bilmiyorum tüp bebek bölümündeydi beni yönlendirdiği

Beni stres bastı ya ters bir şey çıkarsa diye... sizin yaptırdığınız renkli miydi? Bebeği mesela daha net de görmüş müydünüz?
Bebeği göstermedi.. Renkli bakıyorlar. Görmek istedim ama göstermedi doktor maalesef.. Bebeğin boyunu kilosunu böbreğini kalbini bacağına ellerine beynine suyuna herşeye bakıyorlar..

Kızlar hiç ayrıntılı ultrason yaptırdınız mı? Nasıl oluyor karından mı bakıyorlar yoksa altanda bakıyorlar mı? Pazartesi yapıcam inşallah aksi bir durum olmaz
daha bir kaç gün önce yaptırdım genelde perinatologlar yapıyor normal karın ultrasonu gibi 4 boyutlu olduğu için tüm organlarını daha detaylı inceleyebiliyorlar görüntü olarak da eğer açarsa yüzünü de görebilirsiniz

Devlette mi yaptırdınız siz? Ben özele gidiyorum orada yaptırıyorum doktor işte direk bilmem kaçıncı kata çık tüp bebek bölümünde dedi 500₺ ücreti var

Aynen öyleymiş internetten resimlere baktım bebekler biraz korkutucu gözüküyor bakalım bizimki nasıl olucak ve inşallah aksi bir durum çıkmaz

Beni stres bastı ya ters bir şey çıkarsa diye... sizin yaptırdığınız renkli miydi? Bebeği mesela daha net de görmüş müydünüz?
Benim doktorumun kendi ultrasonu da renkliydi zaten. Ayrıntılıda da aynıydı ama adı üstünde daha detaylı inceliyor. Radyoloji uzmanı bakmıştı hatta.

Devlette mi yaptırdınız siz? Ben özele gidiyorum orada yaptırıyorum doktor işte direk bilmem kaçıncı kata çık tüp bebek bölümünde dedi 500₺ ücreti var
Eşimin çalıştığı hastanede yaptırdım hem devlet hem özel oluyo sanırım üniv. Hastanesi..

Karından normal bir muayne gibi bakıyor canım . Sadece aletleri başka. Hani detaylı cinsinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…