Detaylı ultrasonda Bebeğimin safra kesesi görülmedi

2 nisanda 21+3 de benimde görünmedi. Şuan 23 haftalığım 24-25 de tekrar detaylı ultrasona gideceğim. İnşallah görülür. Allah bebeklerimize şifa versin

Merhabalar ben şuan 27+ 6 haftalık hamileyim ve bebeğimin safra kesesi hala gözükmüyor
Daha sonrasında bebeğinin safra kesesi gözüken var mı acaba ? Bu durum beni daha da streslendiriyor

Merhabalar ben şuan 27+ 6 haftalık hamileyim ve bebeğimin safra kesesi hala gözükmüyor
Daha sonrasında bebeğinin safra kesesi gözüken var mı acaba ? Bu durum beni daha da streslendiriyor
Merhaba gecmis olsun. 30hafta oldum benimde gorunmuyor hala. Doktorun nelerden bahsetti sana ne onerdiler

bu tarz durumlar detaylı ultrasonda bazen açının kötü olmasından ya da bebeğin pozisyonundan kaynaklı geçici olarak gözükmeyebiliyor, bu yüzden önce panik olmamak önemli.
safra kesesi bazı bebeklerde daha sonraki haftalarda görülebiliyor, bu durumu yaşayıp sonradan her şeyin yolunda olduğunu söyleyen çok anne var.

sıvı alma kararı tamamen senin rızanla olur zaten, ama öncesinde bir perinatologdan ikinci görüş almak seni daha çok rahatlatabilir.
bilgi iyileştirir. dua et, araştır, sor — ama unutma yalnız değilsin 🌿

Back
X