- 17 Aralık 2021
- 277
- En iyi cevaplar
- 1
- 152
- 53
- Konu Sahibi Manisamuradiye
-
21.haftadan sonra yapılıyor. Organların tam anlamıyla gelişmesi bekleniyor. Benimde bu cumartesi daha 21+5 oluyorum o zamana. Son haftayı bilmiyorum.Selamlar perinatoloji ayrıntılı ultrason hangi zamanlarda yapılması gerekiyor ve kaçıncı haftaya kadar yapılması lazım?
Bana 20.haftaya kadar yapılması gerekiyor dedi hatta doktorum daha bugun 3 hafta içinde yaptır dedi anlamadım ben de fikir almak istedim herkes farklı söylüyor21.haftadan sonra yapılıyor. Organların tam anlamıyla gelişmesi bekleniyor. Benimde bu cumartesi daha 21+5 oluyorum o zamana. Son haftayı bilmiyorum.
Doğru o zaman o zamandır21.haftadan 24.haftaya kadar diye biliyorum yanlış bilgi vermiyorumdur İnşaAllah
Hiç duymadım 20.hafta öncesi ama belki sizin durumunuz farklıdır o yüzden erken yapılmasını istemiştir doktorunuz.Bana 20.haftaya kadar yapılması gerekiyor dedi hatta doktorum daha bugun 3 hafta içinde yaptır dedi anlamadım ben de fikir almak istedim herkes farklı söylüyor
Dediğim gibi bilemiyorum işteHiç duymadım 20.hafta öncesi ama belki sizin durumunuz farklıdır o yüzden erken yapılmasını istemiştir doktorunuz.
Tamamdır teşekkür ederimBende 20.hafta diye biliyorum. Ben 20.hafta da yaptırmıştım
Rica ederimTamamdır teşekkür ederim
Doktor bi sorun oldugunu söylemedi Allah'a şükür bi sorun çıkmadı 2li tarama yaptırdım perinatoloji ayrıntılı ultrason dendi20-24 hafta arası.
Sorunlu gebeliklerde perinatolojı bakıyor genelde.
İkili test ayrıntılı ultrason yapıldımı ense kalınlığı burun kemiğine bakılıyor o haftalardasiniz ondan sordum.Selamlar perinatoloji ayrıntılı ultrason hangi zamanlarda yapılması gerekiyor ve kaçıncı haftaya kadar yapılması lazım?
İkili test yaptırdım ama bana 20 lerde dendiİkili test ayrıntılı ultrason yapıldımı ense kalınlığı burun kemiğine bakılıyor o haftalardasiniz ondan sordum.
İkili test demek ultrason bilgileri ile kan testinin sonucunun bir istatigini çıkarıyorlar ona göre bı oran veriyorlar .20 lerde olan ne bilmiyorum raporun çıktımı .İkili test yaptırdım ama bana 20 lerde dendi
Oo çıktı onda sıkıntı yok ya şükür bi sorun yok dedi doktorumuz ayrıntılı ultrason diyorum ben 20 haftalık zamanı yapıluyormusİkili test demek ultrason bilgileri ile kan testinin sonucunun bir istatigini çıkarıyorlar ona göre bı oran veriyorlar .20 lerde olan ne bilmiyorum raporun çıktımı .
Bilemiyorum sekreter randevu açtı dediğine eminim ama bilemedim artık ben de kime sorsam o zamanlarda bahsetti bakalım daha zamanı çok var20-24 arası yapılır detaylı. 20den önce organlar belirli büyüklüğe ve işleve gelmediği için sağlıklı sonuç alamazsınız, doktoru yanlış anlamış olabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?