Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TeşekkürlerTıp konusunda Kadin erkek ne farkediyor ki onemli olan sagliginiz.Mehmet fatih karsli (mfk) perinatolog ankaraya geldi diye biliyorum.Cok onerilem sevilen biri.
Medicalpek keçiörende var perinatolog ben ona yaptırdım 750 liraydı ücreti ferdaydı galiba adıMerhabalar ben 19+3 günlük hamileyim Ankara'da ayrıntılı ultrason için önereceğiniz Dr var mıdır peritonolog olması önemli demişti Dr um ama bulamadım yardımcı olabilir misiniz bayan önceliğimiz
Çok iyiymiş fiyatı üstelik perinatolog için ne zaman yaptırdınız acabaMedicalpek keçiörende var perinatolog ben ona yaptırdım 750 liraydı ücreti ferdaydı galiba adı
4 hafta önce yaptırdım canım. Ama biz 2022 de pket aldık o zaman verdikleri fiyat buydu şimdi belki artmış olabilirÇok iyiymiş fiyatı üstelik perinatolog için ne zaman yaptırdınız acaba
Merhaba ben de ferda hanıma randevu aldım ama memnun kaldınız mı diye sormak istedim4 hafta önce yaptırdım canım. Ama biz 2022 de pket aldık o zaman verdikleri fiyat buydu şimdi belki artmış olabilir
Yukarıda kendisi için perinatolog yazmışlar ama kendisi radyolog yanlış olmasın.Merhaba ben de ferda hanıma randevu aldım ama memnun kaldınız mı diye sormak istedim
Evet biliyorum randevu aldığım kendisine dediğim gibiYukarıda kendisi için perinatolog yazmışlar ama kendisi radyolog yanlış olmasın.
Siz de mi onda yaptırmıştınız ayrıntılıyıYukarıda kendisi için perinatolog yazmışlar ama kendisi radyolog yanlış olmasın.
Ben yapmadım ama kuzenim orda yaptırdı. Eğer sıkıntılı bir durumunuz yoksa orta iyilikte bir doktor. Ciddi bir durum için gidecekseniz perinatolıhg bakmanızı tavye ederimSiz de mi onda yaptırmıştınız ayrıntılıyı
Takipli olduğum hekim perinatolog ama ayrıntılı için radyolojiye yönlendirdi bakalım ben neler yaşayacağım teşekkür ederim cevapladığınız içinBen yapmadım ama kuzenim orda yaptırdı. Eğer sıkıntılı bir durumunuz yoksa orta iyilikte bir doktor. Ciddi bir durum için gidecekseniz perinatolıhg bakmanızı tavye ederim
Gayrt güzel detaylı baktı bi sıkıntı çıkmadı oğlum da çok şükür sağlıklı doğduMerhaba ben de ferda hanıma randevu aldım ama memnun kaldınız mı diye sormak istedim