ayrıntılı ultrason!!

celineee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2010
612
32
98
49
Günaydın arkadaşlar....:CüvCüv:
Ben haftaya ayrıntılı (2. düzey) ultrason çektireceğim... Şişli'de Oscar diye bir yer.. Bilgisi olan var mı... Ya da daha önce oraya giden var mı...
Teşekkür ederim şimdiden...

bende ayın 18 inde 4 boyutlu ayrıntılı ultrasona giricem dr adres olarak şişlide gyn-nst medikal center diye biyer verdi telefon açtım herşeyi sordum cd veriyolar resimle beraber hepsi 220 tl imiş tabi benimki ikiz olduğu için biraz pahalı tek çocukta 110 tl . bakalım adres olarak bilmiyorum ama bulucaz sorarak .....heyecandan iple çekiyorum günümün gelmesini .......

Ben 19 haftalıkken gitmiştim.Doktora Avicennaya gidiyorum zaten orda war 120 TL ydi galiba.Bebeği daha net görüyorsun süper bişi boshayallersmile

ben size şişlideki dora hastanesini öneririm ultrasonu çok iyi resim veriyor flaşbellek götürdüğümüzde görüntüde kaydediyor. parmaklarından tutunda iç organlarına kadar herşeye bakıyor ve banada gösteriyor. tam 1 saat ultrasonda inceledi 1 saatte bilgi verdi beni neler bekliyor bi şikayetim var mı nasıl beslenmeliyim vs... konularda. ayrıca bunu için ek ücret ödemedim sadece muayene ücreti verdim o kadar orada sadece özel siğorta geçerli ve özel siğortanız yoksa muayene ücreti 80 tl. doktor hakan peker çok ilğili bi doktor siz sormadan her konuda aydınlatıyor ben memnun kaldım tavsiye ederim...

Teşekkür ederim arkadaşlar...
Ben daha randevu almadım... Bi doktorum dediği yere gideceğim mecburen. Sonra da yeterli gelmezse bana sizin gittiğiniz yerlerle de bi görüşürüm..
Gideyim de bilgi veririm burdan nasıldır falan diye...

Merhaba cnm bende 9 ocakta o dedıgın yere gıttım bnmde doktorum kezban hn oraya yonlendırdı. gercekten cok ıyı bır beydı doktor prof. zaten ve de ıyı anlıyor 15 dakıka falan kaldık herseyını ölçtü oğlumun tum organlarına falan baktı sukur bısey cıkmadı. Orada 2 doktor var yalnız bnm gıttıgım doktorun adı selcuk beydı sanırım yanlıs hatırlamıyorsam. Doktorun yonlendırdıyse gıt ıcınde rahat olsun ıyı ılgılenıyor cd ye de cekıyor hatta goruntulerı hihoyyyt :)) inşallah senınde bebegın saglıklıdır bir sorun cıkmaz

Canım teşekkür edeim... Aradım ayın 20'sine randevu verdiler... Bakalım ne olacak.. Sonucu da yazarım uradan.. Daha çok var ama ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…