kızlar 20li haftalarımızda girdiğimiz bu ayrıntılı ultrason bir kezmi oluyor sadece yani merak ettiğim şu o zaman bakıyolar bitiyomu şu an bebeğin organları dahada büyüdü gelişti allah korusun bi sorun varsa şimdi daha net çıakr ortaya ama dr ayrıntılı ultrason istemedi 2.kez acaba kendi usglerinde herşeyi net görebiliyolar mı ? sizlerden istedilermi 2. veya daha fazla kez ayrıntılı ultrason
kızlar 20li haftalarımızda girdiğimiz bu ayrıntılı ultrason bir kezmi oluyor sadece yani merak ettiğim şu o zaman bakıyolar bitiyomu şu an bebeğin organları dahada büyüdü gelişti allah korusun bi sorun varsa şimdi daha net çıakr ortaya ama dr ayrıntılı ultrason istemedi 2.kez acaba kendi usglerinde herşeyi net görebiliyolar mı ? sizlerden istedilermi 2. veya daha fazla kez ayrıntılı ultrason
Benden de dr 20.haftamda istedi,Allah korusun bir sorun olmadıkça sadece 1 kez yeterli dedi..Kısmetse 2 hafta sonra bende gireceğim.
Bende fiyatlarını merak ediyorum nedir ayrıntılı usg'nin fiyatı?
Devlette de yapılıyor mu acaba?Onu da bi araştırmak lazım..
fiyatlar heryerde farklı sanırım ben özel hast 30 tlye yaptırdım mesela benim şu an gittiğim hastanede tahlillerimi filanda ücretsiz yapıyolar sizlerin hastanelerinsde nasıl bilmiyorum ama
ya merak ettiğim şu aslında o haftalarda normal görünüpte sonradan sorun çıkan organlar olabilir allah korusun nebilim insan herşeyden pimpirikleniyo işte demekki dr normal usgden görebilir bi sorun olsa
Bebeğin organları zaten o haftalarda oluşmuş oluyo.Zamanla sadece gelişiyo.Eğer oluşumunda bir problem varsa detaylıda doktor onu görebiliyo.İlerleyen zamanlarda gelişimle ilgili sorun olursa zaten kendi doktrun da görebilir.Ayrıca bebekte anomali gibi bir durum varsa detaylıda teşhis konulup amniyosentez,yasal süre dolmadan gebelik sonlandırma gibi işlemler yapılabilir.Zaten sürekli bakılması gereken bişey olsa her ay ayrıntılıya girilirdi.O zaman da kadın doğum doktorları sadece doğuma girer gebelik takibini perinataloglara bırakırlardı :))
Stres yapma herşey yolundadır bi sorun olsa doktorun görürdü zaten.
zaten 20.haftasında organları oluşmuştur sorun olsa söylerlerdi içinizi ferah tutun .ben 100 tlye yaptırdım özelde heryerde farklı olyor ben medical parka gidiyorum..
zaten 20.haftasında organları oluşmuştur sorun olsa söylerlerdi içinizi ferah tutun .ben 100 tlye yaptırdım özelde heryerde farklı olyor ben medical parka gidiyorum..
merhaba size bi sorum olucak bende bursa medikal parka gidiyorum benm dr sorun yok ama yinede ayrıntılı ultrasona bütün hastalarımı gönderiyorum dedi bana, hastanede yok herhalde beni ultrason merkezine göndermeyi teklif etti , ben yaşadığım yere yakın bir yerin olduğunu söyledim ,beni kendi anlaşmalı olduğunu düşündüğüm bir yere göndericekti ben kabul etmedm aslında girmekde istemiyorum . zaten doktorumun ultrasonu 4 boyutlu herşeyinin normal olduğunuda söyledi .peki sizce çok gerekli birşeymi ve bi sorun olsa 5 aylık bir bebeğin hAYATINA SON VERİLİRMİ