Ayrıntılı ultrason

cilekli_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2012
432
425
Ayrıntılı ultrason yaptıran arkadaşlar özel hastahenede ne kadar ücret ödediniz. Devlet hastahanesine gidenler doktor muayene olduktan kaç gün sonra ayrıntılı ultrasona çağırıyor

Bezmialem Vakıf Gureba'da 90 TL.
Oldukça ayrıntılı ilgileniyorlar herşeyiyle. Tüm ölçüler tüm oranlar vs bebeğin herşeyine bakılıyor. İlgi konusunda gayet iyiler ancaaak bazı arkadaşlar gibi illa Cd isterim dersen;
Yalnızca fotoğrafları veriyorlar.
Cd yok. Bilgine...

Ben bu konuyu daha yeni araştırdım, özel hastanelerde ortalama 250 - 300 tl arası fiyatlardan bahsediliyor. Şayet İstanbul' da ise sana Zeynep Kamil' i öneririm. Randevu almak için biraz ter döküyorsun ama Uzman Perinatolog tarafından inceleniyorsun. Ben 2' li tarama testi için de Zeynep Kamil' e gittim, sigortalı isen de sadece muayene ücretin yansıyor o kadar. Özeller ateş pahası. Ayrıntılı ultrason için gebeliğinin 20 - 24 hafta dilimi hangi günler için de uygun randevu varsa şansını dene derim.

Bezmialem Vakıf Gureba'da 90 TL.
Oldukça ayrıntılı ilgileniyorlar herşeyiyle. Tüm ölçüler tüm oranlar vs bebeğin herşeyine bakılıyor. İlgi konusunda gayet iyiler ancaaak bazı arkadaşlar gibi illa Cd isterim dersen;
Yalnızca fotoğrafları veriyorlar.
Cd yok. Bilgine...

merhaba bezmialem den nasıl randevu alınıyor mhrs den mi alacağız yoksa hastanenin kendisinden mi aldınız acaba. bide kadın doğumdan mı randevu almamız gerekiyor.

merhaba bezmialem den nasıl randevu alınıyor mhrs den mi alacağız yoksa hastanenin kendisinden mi aldınız acaba. bide kadın doğumdan mı randevu almamız gerekiyor.
Merhaba,
bezmialem randevu yazdığınızda direkt kendi sitesinin randevu sayfası çıkıyor. Randevuyu oradan alıyoruz. Ve gebe Polikliniği yazan doktorlardan seçmelisiniz. Kadın hastalıkları vs değil. Ordan yönlendirip size gün verecek doktor.
Kolay gelsin...

Merhaba,
bezmialem randevu yazdığınızda direkt kendi sitesinin randevu sayfası çıkıyor. Randevuyu oradan alıyoruz. Ve gebe Polikliniği yazan doktorlardan seçmelisiniz. Kadın hastalıkları vs değil. Ordan yönlendirip size gün verecek doktor.
Kolay gelsin...
Çok teşekkür ederim.

Zeynep Kamil antenatal polikliniğinden randevu almak imkansız gibi. Önce gebe polikliniğinden almak mı gerekiyor? Onlar sonrasında yönlendirir mi?

Zeynep Kamil antenatal polikliniğinden randevu almak imkansız gibi. Önce gebe polikliniğinden almak mı gerekiyor? Onlar sonrasında yönlendirir mi?
Tatlım, maalesef öyle ama yapacak bir şey yok. ben tam 3 hafta uğraştım, kontrol haftanın geçmeden önce ayarlaman gerek. günde 10 hastaya bakıyorlar o yüzden randevu almak zor oluyor. hem 182 den hem de netten dene. Gebe İzlem yönlendirmiyor :KK43:

Yk maalesef uc gecedir deniyorum hmn bitio iki hafta sonrasi acilan randevular bi iki gun daha deniycem. Once gebe poliklinignden alman bisey ifade etmiyor hem gebe hem prenitaloji bana tlf sansini dene dediler

Yalniz radistanbul diye biyer buldum 200 tl ama iki kere daha cagrip bakiomus ultrasonla ayrica cd veriyorlarmis. Devletten alamazsak oraya gitcem daha uygun anadolubyakasinda giden varsa yazsin lutfen;-))

Ayrıntılı ultrason yaptıran arkadaşlar özel hastahenede ne kadar ücret ödediniz. Devlet hastahanesine gidenler doktor muayene olduktan kaç gün sonra ayrıntılı ultrasona çağırıyor
buyukcekmece kolan hastanesinde cok unlu bi perinatolog var bize onu cok onermislerdi dr.Altan bey.. 400 tl odemesi ancak bebegimin kalbindeki minicik bi deligi bile yakaladi.evet parasi biraz cok ama bebeklerimize erken mudahale edilmesi icin de muhim bisey

108 tl uskudar hospital turk yalniz doktir nasildir bilmiyorum. Birde 2 boyutlu oluyormus yani normal ultrason cihazı gibi. Galiba cd falan yok. Afiyet 194 orası cd falan veriyomus arkadaş memnundu.erdem 250 dedi . Benim bildiklerim bunlar hospitaldan randevu aldım

Evet canım memnun kaldım , cd vermiyor ama telefonla istersen görüntüyü kaydedebiliyorsun biz öyle yapmıştık, bir de bebeğin renkli bir resmini vermişlerdi bize :)
Bende bugün gittim bağcılar safa güngör bey e. 155 tl ödedim. Çok memnun kaldım. Baya detaylı bakıyor çok sıcak kanlı rahatlatıyor insanı. Kötü bişey çıkmadı çok şükür

Bende bugün gittim bağcılar safa güngör bey e. 155 tl ödedim. Çok memnun kaldım. Baya detaylı bakıyor çok sıcak kanlı rahatlatıyor insanı. Kötü bişey çıkmadı çok şükür
Evet detaylı bakılıyor ve ilgillier, insanı azarlamıyorlar istediğini sorabiliyorsun , ikinci olursa yine oraya gidicem.

X