Canim Merhaba ben yaptırdım doktor beni kendi doktoruna yönlendirdi oda perinatoloji uzmaniydi 450 di ama biz başka doktor bulduk bizim bulduğumuzda radyoloji uzmaniydi ona gittik oda 300 tele aldı guzel ilgilendi evet oda ropor veriyo ama bizim doktor pek memnun olmadı kızdı biraz ama gerçekten guzwl ilgilendi perinotaleji uzmanı rahatsız olan çocuklara bakıyormuş sadice onla ilgileniyomuş radyoloji uzmanida her hamile ye bakıyormuş yanı seninki hazla pahalı deyilmis bence ona gitKızlar selam,
17 haftalık hamileyim 20. haftada ayrıntılı ultrasona gitmeyi düşünüyorum doktorum iki yer önerdi perinatoloji uzmanı 350 tl ücret istiyorlar. Kuzenim gittiği yeri önermişti 185 tl ama radyoloji uzmanı bakıyormuş. Açıkçası karar veremedim, para önemli evet ama evladımın sağlığı daha önemli bi rahatsızlığı varsa doğumdan sonra hemen müdahale edebilelim istiyorum. Sonuçta her iki uzmanlığı olan da bana rapor hazırlayacak ama şüphelerim var haliyle. Velhasıl çok kararsız kaldım sizlerin muhakkak tecrübesi vardır, hem fiyatlar konusunda hem de perinatoloji ve radyoloji arasındaki fark konusunda destek bekliyorum sizden.
Aslında benim riskim kilolu olmam ve myom olması galiba dediğin gibi perinatoloğa gidicem.Canim Merhaba ben yaptırdım doktor beni kendi doktoruna yönlendirdi oda perinatoloji uzmaniydi 450 di ama biz başka doktor bulduk bizim bulduğumuzda radyoloji uzmaniydi ona gittik oda 300 tele aldı guzel ilgilendi evet oda ropor veriyo ama bizim doktor pek memnun olmadı kızdı biraz ama gerçekten guzwl ilgilendi perinotaleji uzmanı rahatsız olan çocuklara bakıyormuş sadice onla ilgileniyomuş radyoloji uzmanida her hamile ye bakıyormuş yanı seninki hazla pahalı deyilmis bence ona git
Evet öyle yap bence korkma inşallah bişey çıkmaz bende çobuk geciyo zaman ben valla daha dün yaptırmış gibi hatırlıyorum ama çok zaman gectiAslında benim riskim kilolu olmam ve myom olması galiba dediğin gibi perinatoloğa gidicem.
Kilolu olmak bi risk mi bende kiloluyum amaAslında benim riskim kilolu olmam ve myom olması galiba dediğin gibi perinatoloğa gidicem.
Kocamın da benim de aile geçmişinde öyle çok riskli hastalıklar yok çok şükür, sigara alkol yok bende kocamda da sigara var sadece ihtimal vermiyorum ama yine de varsa bi rahatsızlığı önlem almak gerek. Randevu aldım perinatologtan 8 Ekime bakalım kuzumu yakından görücez.Evet öyle yap bence korkma inşallah bişey çıkmaz bende çobuk geciyo zaman ben valla daha dün yaptırmış gibi hatırlıyorum ama çok zaman gecti
Çok büyük risk değil ama kilo başlı başına bi risk olduğu için bizim daha dikkatli olmamız gerek. Ben şimdiden ağırlaştım yürüyüşüm değişti kalkarken dikkat etmem gerekiyo yoksa kasıklarıma kramp giriyo falan. Umarım doğumdan sonra veririz kilolarımızı.Kilolu olmak bi risk mi bende kiloluyum ama
Ben bulantı kusmadan 5 kilo verdim daha da da hiç kilo almadimKocamın da benim de aile geçmişinde öyle çok riskli hastalıklar yok çok şükür, sigara alkol yok bende kocamda da sigara var sadece ihtimal vermiyorum ama yine de varsa bi rahatsızlığı önlem almak gerek. Randevu aldım perinatologtan 8 Ekime bakalım kuzumu yakından görücez.
Çok büyük risk değil ama kilo başlı başına bi risk olduğu için bizim daha dikkatli olmamız gerek. Ben şimdiden ağırlaştım yürüyüşüm değişti kalkarken dikkat etmem gerekiyo yoksa kasıklarıma kramp giriyo falan. Umarım doğumdan sonra veririz kilolarımızı.
Canim ben perinatologa 500 verdim yari fiyatindan aza radyolog vardi. Bence hamilelik sıkıntılı süreç, saglik tasarruf yapilacak alan değil, gerci yurt dışında birçok herde yok bu ayrıntılı ultrason, böyle olunca cokda şart değil heralde diosun ama yinede insanin ici rahat etmio. 500 vermek zorunda degilsin tabi benim gibi ama perinatalog olsun bence. Saglikla gelsin bebislerKızlar selam,
17 haftalık hamileyim 20. haftada ayrıntılı ultrasona gitmeyi düşünüyorum doktorum iki yer önerdi perinatoloji uzmanı 350 tl ücret istiyorlar. Kuzenim gittiği yeri önermişti 185 tl ama radyoloji uzmanı bakıyormuş. Açıkçası karar veremedim, para önemli evet ama evladımın sağlığı daha önemli bi rahatsızlığı varsa doğumdan sonra hemen müdahale edebilelim istiyorum. Sonuçta her iki uzmanlığı olan da bana rapor hazırlayacak ama şüphelerim var haliyle. Velhasıl çok kararsız kaldım sizlerin muhakkak tecrübesi vardır, hem fiyatlar konusunda hem de perinatoloji ve radyoloji arasındaki fark konusunda destek bekliyorum sizden.
Bebeğe geçen bir şey yok bildiğim kadarıyla ama yine de zayıflamışken hamile kalmayı isterdim.Ben bulantı kusmadan 5 kilo verdim daha da da hiç kilo almadim
İnşallah bişey olmaz ve fazla kilo almayız inşallah.
Yok yani demek istediğim kilo sebebi ile bebekte sağlık sorunu olur mu onu soruyorum
Ben de öyle düşündüm, bazen bi fark olmadığı halde aynı şeylere fazla ücret ödüyoruz ya acaba mı diye düşündüm sadece.Canim ben perinatologa 500 verdim yari fiyatindan aza radyolog vardi. Bence hamilelik sıkıntılı süreç, saglik tasarruf yapilacak alan değil, gerci yurt dışında birçok herde yok bu ayrıntılı ultrason, böyle olunca cokda şart değil heralde diosun ama yinede insanin ici rahat etmio. 500 vermek zorunda degilsin tabi benim gibi ama perinatalog olsun bence. Saglikla gelsin bebisler
Aldım randevuyu doktorumun önerdiği perinatologtan gidiyorum 2 hafta sonra.Tabii ki perinatalog. Hatta bütün gün sadece detaylı ultrason yapan perinataloglar var mumkunse oyle birine git.
Merhaba ben de gitmek istiyorum ama memnun kalmam diye çok korkuyorum. Acaba kaç dakika sürüyor ve ilgili mi?Merhaba Prof. Dr. Recep Has'ı önerebilirim. Muayenehanesinde detaylı ultrason fiyatı 500 tl. Fakat Türkiye'de bu konuda üzerine doktor yokmuş. Ben kendisine yaptırdım.
20 dakika sürdü bizimki. Bebeğin pozisyonuna da bağlı. Bizden önce girenlerin pozisyonu iyi değildi bizden sonra tekrar girdiler. Tüm ultrasonun videosunu verdi dvd şeklinde. 4 tane renkli fotoğraf ve ayrıntılı bir rapor. Ben memnun kaldım ama kendi doktorum da yapmıştı bana ayrıntılı br ultrason. Ondan farklı bir şey söylemedi. İşinin ehli olduğu bi gerçek ama bir şey diyemem hep çok kalabalık çok zor randevu alınıyor. Güleryüzlü açıklamalı biri.Merhaba ben de gitmek istiyorum ama memnun kalmam diye çok korkuyorum. Acaba kaç dakika sürüyor ve ilgili mi?
Çok teşekkürler kaçıncı haftaya kadar yapılıyor?20 dakika sürdü bizimki. Bebeğin pozisyonuna da bağlı. Bizden önce girenlerin pozisyonu iyi değildi bizden sonra tekrar girdiler. Tüm ultrasonun videosunu verdi dvd şeklinde. 4 tane renkli fotoğraf ve ayrıntılı bir rapor. Ben memnun kaldım ama kendi doktorum da yapmıştı bana ayrıntılı br ultrason. Ondan farklı bir şey söylemedi. İşinin ehli olduğu bi gerçek ama bir şey diyemem hep çok kalabalık çok zor randevu alınıyor. Güleryüzlü açıklamalı biri.
Benim detaylı ultrason sonucunda bebegimde böbrek genişlemesi çıktı:-(Çok teşekkürler kaçıncı haftaya kadar yapılıyor?
24e kadar yapılıyormus en uygunu 19 20Benim detaylı ultrason sonucunda bebegimde böbrek genişlemesi çıktı:-(
Merhaba siz kime yaptırdınız ayrıntılı usg yi?Canim ben perinatologa 500 verdim yari fiyatindan aza radyolog vardi. Bence hamilelik sıkıntılı süreç, saglik tasarruf yapilacak alan değil, gerci yurt dışında birçok herde yok bu ayrıntılı ultrason, böyle olunca cokda şart değil heralde diosun ama yinede insanin ici rahat etmio. 500 vermek zorunda degilsin tabi benim gibi ama perinatalog olsun bence. Saglikla gelsin bebisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?