Ayrıntılı Ultrason.

Ask sana benzer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2015
3.436
1.866
53
Merhaba İstanbul avrupa yakasında ayrıntılı ultrason yapan memnun kaldıgınız hastaneler ve fiyatları ile ilgili yardımcı olur musunuz?

avrupa yakasında çok pahalıymış. dilerseniz anadolu yakasına gelin.
ümraniyede rad istanbul görüntüleme merkezi var fiyatı 250 tl. bir sefer de bakmıyor en az iki kez çağırıyor. orayı tavsiye ederim
bir de bir önceki doktorum ataşehirde bir bayanı önerdi 400tl fiyatı. adını hatırlayamadım. ben pahalı olduğu için oraya gitmedim. eğer yeri uygunsa gitmek istiyorsanız doktorumu arayıp sorablirim.

Gercekten mi vera kücük bir yer ama orada olacgini tahmin etmiyordum 200 tl harici baska ücret ödediniz mi ne kadar sürüyor ne veriliyor bittikten sonra biraz bilgilendirir misiniz ?
Başka ücret ödemedim.. yarımsaatden fazla sürüyo.. doktor gayet güler yüzlü we olumlu söylüyo bişe warsada söylemiyo kendi doktorun söyler.. git cnm git

ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı fazla korktum bu gebeliğimde
kime gitsem Atıl hoca bu alanda 1 numara dedi bu yüzden gittim yoksa evt biraz pahalı bencede :) ama kafam rahatladı
Gecmis olsun rabbim sag salim.kucaginiza almayi nasip etsin benim ayrintili ultrason zamanim gecmis sanirim

Tesekkür ederim uzak maalesef ben gitsemse esim gitmez sagolun

ben 19. haftamda sisli tarafinda ibrahim kaleliogluna gittim doktorumun onerisiyle...350 tl idi..herhangi bir sorun gormedigini ancak 23 haftada kalbin ayrintili incelenmesi icin yeniden gitmemin uygun oldugunu soyledi ama ayni parayi yeniden vermek istemedigimden ben gitmedim...yani gec kalmis sayilmazsiniz...

Teşekkür ederim gidip sorucam kararsizim bir de yaptirip yaptirmama konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…