ayrıntılı ultrasona girdim bu gün bebeğımın beynınde kist olduğunu söyledı doktor

pamukprensesim_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2010
678
3
118
41
İstanbul
beynınde bir kıstı olduğunu endıselenmemem gerektığını söyledı resmen dunya basıma yıkıldı ağlamaya basladım bu nedır arkadaslar kafayı tırlatıcam resmen

canım ona kalırsa ılerleyen zamanlarda yok olur dıyo ama ıcım ıcıme sığmadı baska doktorada gösterıcem kan beynıme fıskırdı bır tehlıkesı yok normaldır olur zamanla kaybolur dıyo

Canım doktoruna güven bence o bişey olmaz dediyse sıkılma, bana da var demişti 20. haftamda ama sonradan yok oldu, zamanla kayboldu. Doktorun da kaybolur dediyse endişelenme inşallah bişey çıkmaz, içini ferah tut...

beynınde bir kıstı olduğunu endıselenmemem gerektığını söyledı resmen dunya basıma yıkıldı ağlamaya basladım bu nedır arkadaslar kafayı tırlatıcam resmen

canım benim öncelikle geçmiş olsun. ben de geçen hafta öğrendim. benim bebeğimin de beyninde kist olduğunu söyledi doktor. kafamdan aşağı kaynar sular döküldü. koroid pleksus kistiymiş. sanırım seninki de öyledir. amniyosentez önerdi bana. benim ikili testim çok iyi çıkmıştı. istersen yapalım amniyosentez içimiz rahatlasın dedi. ben de düşündüm bir hafta yaptırmamaya karar verdim. doktor da eğer ultrasonda kistlerden başka herhangi bir anomalilik görünmüyorsa yani kistler izole ise %95 24. haftadan sonra kaybolur dedi. sen de endişelenme canım. bir çok hamilelikte karşılaşılan bir durummuş. haftaların ilerlemesini bekleyeceğiz. inşallah hayırlısıyla kistleri geçecek bebişlerimizin. içini ferah tut. moralini yüksek tut ki bebişin etkilenmesin...

mestitosh tşkr ederım canım evet o kistten olduğunu söyledı doktor allah sağlıklı bir sekılde kucağımıza almayı kısmet etsın rabbım tüm bebişlere sağşık sıhat versın

bence de endişelenme bu kadar doktorum da bana aynı şeyleri söyledi ve muhtelemen 23 hafta sonra kendiliğinden yok olcanı söyledi ve ben doktoruma güveniyorum ve moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum

Üzülmeyin, benim bilgim yoktu ama bakın kaç kişi aynı şeyi yaşamış. Demek ki sık rastlanan ve yok olabilen birşey. ıçinizi ferah tutun. Zaten ciddi bişey olsa doktora da bir başka gözün bakması için başka yerlere yönlendirirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…