Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanimlar merhaba ayrintili ultrasona girip cd cekimi yaptiricam kuzuma ani olarak ama kac haftalikken gitmek dogru olur suan 24 haftadayim. En net guzel dogduguna yakin goruntuyu kacinci haftada yakalarim :)
Bende 24 te gitmiştim canımm bilerek bekledim daha net görmek için çünkü doktorum demişti ve çok ner gördüm 24+3 falandı gittiğimde çook güzeldi eli yüzü burnu dudağı net görünüyo
Bende 24 te gitmiştim canımm bilerek bekledim daha net görmek için çünkü doktorum demişti ve çok ner gördüm 24+3 falandı gittiğimde çook güzeldi eli yüzü burnu dudağı net görünüyo
Benim icin daha cok erken cok sabirsizlaniyorum ilk cocuk oldugu icin kime benzicek falan diye :) Ne güzel görmüssünüz siz, insallah bizde o günleri görürüz, hayirlisi ile saglicakla aliriz bebislerimizi kucagimiza :)
Benim icin daha cok erken cok sabirsizlaniyorum ilk cocuk oldugu icin kime benzicek falan diye :) Ne güzel görmüssünüz siz, insallah bizde o günleri görürüz, hayirlisi ile saglicakla aliriz bebislerimizi kucagimiza :)
İnşallah biranönce zaman geçer sizde bu günleri görürsünüz , zaten zaman su gibi akıp geçiyor inanın ben hep gün sayardım şimdi yetişemiyorum geçen günlere :) Rabbim meleklerimizi sağ salim bize bağışlasın inşallah
O zaman benimde zamanim gelmis :) 9 mart esimin dogum gunu cd cekimi yaptirip ewe gelince ona izletiyim surpriz olsun. Hazirliksiz aninda yakalamak en guzeli sanirim :)