Hanimlar merhaba ayrintili ultrasona girip cd cekimi yaptiricam kuzuma ani olarak ama kac haftalikken gitmek dogru olur suan 24 haftadayim. En net guzel dogduguna yakin goruntuyu kacinci haftada yakalarim :)
Bende 24 te gitmiştim canımm bilerek bekledim daha net görmek için çünkü doktorum demişti ve çok ner gördüm 24+3 falandı gittiğimde çook güzeldi eli yüzü burnu dudağı net görünüyo
Bende 24 te gitmiştim canımm bilerek bekledim daha net görmek için çünkü doktorum demişti ve çok ner gördüm 24+3 falandı gittiğimde çook güzeldi eli yüzü burnu dudağı net görünüyo
Benim icin daha cok erken cok sabirsizlaniyorum ilk cocuk oldugu icin kime benzicek falan diye :)
Ne güzel görmüssünüz siz, insallah bizde o günleri görürüz, hayirlisi ile saglicakla aliriz bebislerimizi kucagimiza :)
Benim icin daha cok erken cok sabirsizlaniyorum ilk cocuk oldugu icin kime benzicek falan diye :)
Ne güzel görmüssünüz siz, insallah bizde o günleri görürüz, hayirlisi ile saglicakla aliriz bebislerimizi kucagimiza :)
İnşallah biranönce zaman geçer sizde bu günleri görürsünüz , zaten zaman su gibi akıp geçiyor inanın ben hep gün sayardım şimdi yetişemiyorum geçen günlere :) Rabbim meleklerimizi sağ salim bize bağışlasın inşallah
O zaman benimde zamanim gelmis :) 9 mart esimin dogum gunu cd cekimi yaptirip ewe gelince ona izletiyim surpriz olsun. Hazirliksiz aninda yakalamak en guzeli sanirim :)