ayrıntılı ultrasyon 2011 aylul anneleri

kaderr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2008
549
3
0
İstanbul
merhaba arkadaslar doktorum 20.haftamda ultrsyon ıstedı suan 19 haftalıgım çektıren varmı ne kadara cektırdınız benım doktorumun yonlendırıdgı yer 280 lıra ıstedi çokmu?

merhaba arkadaslar doktorum 20.haftamda ultrsyon ıstedı suan 19 haftalıgım çektıren varmı ne kadara cektırdınız benım doktorumun yonlendırıdgı yer 280 lıra ıstedi çokmu?

ben de daha yaptırmadım 20-21-22. haftalar uygunmuş
ama ben ayrıntılı, dört boyutlu, 2. düzey bunların farkı ne onu bimiyorum aralarında da baya fiyat farkı var

benim doktorum diger hastalarından istemesine ragmen benden istemedi.gerek görmüyorum dedi.ama bebegimin gelişimini yinede merak ediyorum doğrusu.

bence çok...ben 150 tl ye yaptırdım kendi hastanem hatta kendi doktorum yaptı...ama herşeye değer o kadar farklıki dört boyutlu kocaman bir tane renkli resmimiz var videomuz var siyah beyazda birkaç resim var...kalp damarlarına kadar beynine kadar herşeyine bakıyorlar...çok duygulanıyor insan ben çok ağladım

benim gittigim hastanede de 100 tl istediler.. ama benim daha var randevu aldık temmuzun ilk haftasını bekliyoruz sabırsızlıkla

merhabalar.
benim 20+4 de kontrolüm vardı. kendi hastanemde drum ayrıntılı ultrasonla bebeğimin bütün organlarını inceledi. kalp için fetal ekokardiyografi istedi. 50 tl ye yaptırdım. allaha çok şükür bi problem yok. bebeğim doğduktan sonra tekrar gidicez. hamileyken her bebeğin kalbinde delik ve damar açıklığı olurmuş.bunlar bebek doğduktan bi kaç gün içinde kapanırmış. ama bazı bebeklerde kapanmayabiliyomuş. bunun için tekrar doğumdan sonra fetal ekokardiyografi yaptırmak gerekiyomuş.
sizlerde böyle bişe yaptırdınızmı?

Arkadaşlar ben dün yaptırdım.Ben 260 tl'ye yaptırdım çünkü doktorum asla radyoloğun çektiğini istemiyorum,radyologların işi bu değil anlayarak bakmıyorlar vs dedi.Pediantologa çektirmemi istedi.O yüzden böyle oldu.Ama iyiki yaptırmışım.Bebeğimizin kalbini,kalbe giden damarlarını,böbreklerini,beyni vs.yani tüm organlarını ayrıntısıyla gördük.Bebeğimde çok şükür hiçbir şey çıkmadı yalnız bebeği besleyen kordonun her iki tarafında da bende problem çıktı.Şöyle ki:bebeğe kan akışı oluyormuş ancak dönüşünde bir duvar gibi bir şeye çarpıp tekrar geri basınç oluşturuyormuş buna tıpta notch deniyormuş.Bu da bebeğin yeterince beslenememesine neden oluyormuş.Yediklerimde bana yarıyormuş yani(Bir de en kötüsü(ki inşallah olmaz)ileriki haftalarda plasentada kanama ya da ayrılmaya neden olabilirmişki bu en kötü senaryo dedi doktor.İnşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağıma alırız.

ben de 20 haftalıkken çektirmiştim. 50 tl ultrason du 50 tl de kayıt vardı isteğe bağlı cd veriyorlar ben onu da istedim toplam 100 tl verdim . zaten tipi de iskelet gibi olduğu için henüz çok şey belli olmuyor tipinde , kordon kanı kalbi vs bunlara bakılıyor. 27. haftada gelirsen eğer doğduğunda kime benzeyecek görürüz dedi

ben 21.haftada gittim arkadaşlar istanbulda.180 tl verdik.ama uzmanı tarafından yani perinatolog tarafından bakıldı.ayrıntılı ultrasonda her şeyine bakıldı.çok şükür bi sıkıntımız çıkmadı.hem dört boyutlu olarak kızımızı da gördük.cd mizi de aldık.yani tavsiye ederim.

nereye gittin acaba?ödediğimiz ücretin içine dahil mi cd fotoğraf?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…